Metrobüs aşkı

ne kadar iyi niyetlisin belki de sadece yeni flort adaylarini eklediği ikinci hesabidir
Olabilir dediğim gibi tanımıyorum bire bir kararsız aldım. Öyle ciddi ilişki insanı değilim bende insanlarla sohbet etmeyi tanışmayı severim yani diğer türlü ciddi ilişki vb. bir beklentim yok ama yaştan dolayı tedirgin oldum biraz bilemedim

Bizim ülkede böyle bir şeye asla sevinilmez. Katil midir terörist midir nedir? İyi cesaret sizlerdeki.
Rahatsızlık ve ısrar olmadığı sürece hoş karşılıyorum ben tedirgin olmadım zaten kendi fotoğrafının olduğu hesapla yazıp nerede gördüğünü bulduğunu söyleyince ters tepki vermedim. Ama yaşını söyleyince tanışma teklifine net bir yanıt vermedim

Birine odaklanip direkt o kisiyle iletisim kurmak bence daha tatli ve bana daha iyi gorunuyor. Benim de yolda tanistigim insanlar oldu bekarken basima da bisey gelmedi Ama ya kadin gözüyle baktigimda bile kalabalik ortamda acik profil kullanip sonra milletin gorecegi mesafelerde zirt pirt profiline girip adini göstermeye calışan adamdan ben uzak dururdum bir romantizm aramam yani bu hikayede.
Şimdi az bucuk toplumun erkek yapisini da biliyoruz. Bu adam benim kafada olsa hic eklemezdi. Ya kotu niyetli biri ya da istisna bir beyefendi.

Ben de yüze bakıp, yaş tahmin edemeyenlerdenim. Konu sahibinin yüzünü de görmediğimden bir şey diyemem tabii, sadece erkeklerin küçük kızlara bulaşma niyeti belli genelde diye belirtebilirim.
Yaşı geçersek, telefon incelemenin ve bundan utanmayıp mesaj atmanın bayağı rahatsız edici bir davranış olduğunu düşünüyorum ama. Kendi de durumun rahatsız ediciliğini biliyor ki kıza yüz yüze değil, mesajla adım attı. İçini okuyamam, fakat 28 yaşındaki adam "small talk" başlatırdı gibi geliyor.

Milletin kocası doğruyor karısını. Fotolar belki fake. Tanıdıklar belki fake. Etraf şizo kaynıyor

cok yaygin boyle hikayeler. benim arkadas cevremde de var eskiden forsquare uygulamasindan suradayim buradayim diye isaretler foto atarlardi. sonra alakasiz yüzünü görmediği adamlar "senden cok etkilendim bugun kafede gördüm asik oldum" falan yazarlardi. simdi o site bitti insta storylerden yürüyor insanlar birbirine. mekana gidip etiket yapiyor kizlar. "senden cok etkilendim" diye yazıyor erkekler.
konu sahibi de dedi zaten, "arkamdaki cocuk yazar diye düşündüm, her kiz boyle seyleri sever" diye.
arz talep meselesi.
ben flort etmeyi cok severim, antin kuntin tanisma hikayelerim vardir. ama hic netten yazan biriyle flort etmedim çünkü bana yazan herkese yazar. bir özelliği yok yani. benim icin bir ask baslayacaksa bir elektrik olmasi lazim.
bu konudaki adam en azından gülümseyip edip kendini belli etseydi daha iyi olurdu.

Kütüphanede birkaç defa önünden geçtiğim için (oturduğu yerden aşağıyı görmek daha mümkün diye geçiyordum, kütüphanenin mimarisi gereği) benden "öyle bir enerji" alan erkek bir de beni 17-18 sanıyormuş. "17 ne gardaş?" diyemedim.

Evet zaten metrobüste göremediğim için emin olamadım o yüzden. Selam verseydi ya da soru sorsaydı belki öyle daha iyi olabilirdi ama insanlar tedirgin oluyor yaklaşmaya vs bilemiyorum o açıdan da

rz talep meselesi.
ben flort etmeyi cok severim, antin kuntin tanisma hikayelerim vardir. ama hic netten yazan biriyle flort etmedim çünkü bana yazan herkese yazar. bir özelliği yok yani.

Aynen işte. Bu şekilde davranan biri herkesle konusur yazar gibi gelir bana da.
Birini gorur etkilenir O nunla tanismak icin biseyler yaparsin ok ama direkt hesabi ortaya salip hadi kadin/erkek ariyorum kim gelirse konusalim olayi olunca tat kacirici bana göre tabi kim gelse okeydi zaten derim.
Öyle sevenler de varmiş bir şey diyemem.

Geçen gün otobüste ayakta dururken, önümdeki yan yana bir kız ve bir genç adam oturuyordu, kızın elinde tahlil sonuçları vardı, adam kağıtlardan adını okuyup instagramda arattı ve profiline bakmaya başladı, o kadar sinir oldum ki anlatamam. Bu tacizdir ya saçmalamayın.

Son düzenleme:
Taciz bana göre ısrarla ve rahatsız etmekle olur. Biraz bu duruma benzer birşey daha olmuştu mesela biri yazmıştı sizi şurada gördüm falan diye ama telefon bile açmamıştım o zaman ve baya sallamıştı ben o yere hiç gitmemiştim. İsmimi nereden bulduğunu da asla söylememişti. Taciz bana göre budur. Ama bu kişi metrobüste gördüğünü beğendiğini ve tanışmak istediğini belirtti. Bunda taciz görmedim açıkçası. Kişiye göre değişir.

kızım 20 yaşında bir yaş büyük de bir yaş küçük de iğrenç geliyor ona
illa kendi yaşında olmalıymış
boy takıntısı da var uzun da kısa da olmamalı illa kendi boyunda olmalıymış
kadınlar maskülen erkekler feminen olmalıymış
iyi ki genç değilim ya
bu devir çok zor

Ben çok yaşlandım galiba, anlayamadım.
Metrobüste nasıl görüp de ekliyor instagramdan?
Ben üniversitedeyken kızılötesi, bluetooth falan açarlardı kafelerde Aynı anda açık olanlar birbirini görürdü. İnstagramı görmek için de böyle bir şey var da ben mi bilmiyorum?

Benim kuzenim bir zamanlar swarmdi sanırım oradan metrobusteyim diye check-in yapıyordu sevgili de bulmuştu temkinli davranın, birbirinizi tanımaya çalışın ne olacak ki :) aynısı benim de başıma gelmişti yıllar önce. Ben tipini beğenmedim diye mesaja cevap atmamistim

Ben beğendim durumu.Yaşa da takilmam ama kendi kızımda olsa istemem Böyle kendini göstermeden falan bide metrobüste özür dilerim tarz olarak çok kolay geldi.Sanki şansını kim olsa denercesine.

Biz AVM'de birbirimizi gördük eşimle o benim uzun saçlarmayeşil gözlerime vurulmus ben onun yeşil
Gözlerine boyuna posunaa eskiden swarm vardı check-in yapılırdı aynı yerlerde. Bana da arkadasm yuklemıstı 3 gun once zorla check-in yapalm derdi. Arkamdan kafeye gelmıs swarmda bulmus beni sonuc evlilikte 8.yılımız dolcak Mayıs'ta. 6 yaşında kızımız var

Bu kadar yoklukta olamazsınız

Elimde telefon vardı metrobüs kalabalıktı bu arkadaş da yanımda ya da önümdeymiş ben hatırlayamadım simasını. İnstagramdaydım telefonda ordan görmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…