Olabilir dediğim gibi tanımıyorum bire birne kadar iyi niyetlisin belki de sadece yeni flort adaylarini eklediği ikinci hesabidir
Rahatsızlık ve ısrar olmadığı sürece hoş karşılıyorum ben tedirgin olmadım zaten kendi fotoğrafının olduğu hesapla yazıp nerede gördüğünü bulduğunu söyleyince ters tepki vermedim. Ama yaşını söyleyince tanışma teklifine net bir yanıt vermedimBizim ülkede böyle bir şeye asla sevinilmez. Katil midir terörist midir nedir? İyi cesaret sizlerdeki.
14 sene once metrobuste bir cocukla bakismistik bir anlik, gülüşmüştuk. sonra ben indim, pesimden indi. oyle ayni yöne yürümeye basladik, sohbet ettik falan sanki beraber binmisiz metrobuse gibi:) tüm Kadıköy’ü yürüdük, numaralarimizi aldik. daha sonra beraber 1 baleye 1 de ask tesadufleri sever filmine gittikiki de kahve ictik. ama ilginç bir sekilde arkadas olduk. hala instadan ekliyiz. simdi evli 2 cocugu falan var.
olur yani böyle seyler
Ben de yüze bakıp, yaş tahmin edemeyenlerdenim. Konu sahibinin yüzünü de görmediğimden bir şey diyemem tabii, sadece erkeklerin küçük kızlara bulaşma niyeti belli genelde diye belirtebilirim.ben tepki vermedim yasa çünkü artik kimsenin yasi tahmin edilmiyor ki. yasitiz o da ben gibi 30larin başındadir diye konustugum kiz 21mis mesela. ya da citipiti genc kizlar 30 cikiyor. bir lisede etkinliğe katilmistim sivil kiyafet vardi. gelenlere asla liseli demezsin.
adam ne bilsin kim 20 - kim 25 kim 30
Milletin kocası doğruyor karısını. Fotolar belki fake. Tanıdıklar belki fake. Etraf şizo kaynıyorRahatsızlık ve ısrar olmadığı sürece hoş karşılıyorum ben tedirgin olmadım zaten kendi fotoğrafının olduğu hesapla yazıp nerede gördüğünü bulduğunu söyleyince ters tepki vermedim. Ama yaşını söyleyince tanışma teklifine net bir yanıt vermedim
cok yaygin boyle hikayeler. benim arkadas cevremde de var eskiden forsquare uygulamasindan suradayim buradayim diye isaretler foto atarlardi. sonra alakasiz yüzünü görmediği adamlar "senden cok etkilendim bugun kafede gördüm asik oldum" falan yazarlardi. simdi o site bitti insta storylerden yürüyor insanlar birbirine. mekana gidip etiket yapiyor kizlar. "senden cok etkilendim" diye yazıyor erkekler.Birine odaklanip direkt o kisiyle iletisim kurmak bence daha tatli ve bana daha iyi gorunuyor. Benim de yolda tanistigim insanlar oldu bekarken basima da bisey gelmedi Ama ya kadin gözüyle baktigimda bile kalabalik ortamda acik profil kullanip sonra milletin gorecegi mesafelerde zirt pirt profiline girip adini göstermeye calışan adamdan ben uzak dururdum bir romantizm aramam yani bu hikayede.
Şimdi az bucuk toplumun erkek yapisini da biliyoruz. Bu adam benim kafada olsa hic eklemezdi. Ya kotu niyetli biri ya da istisna bir beyefendi.
Kütüphanede birkaç defa önünden geçtiğim için (oturduğu yerden aşağıyı görmek daha mümkün diye geçiyordum, kütüphanenin mimarisi gereği) benden "öyle bir enerji" alan erkekBen bir keresinde çarşıda gezerken durdurulmuştum. Neymiş, bunun önünden 2 kere geçmişim, ilkinde çok beğenmiş ikincide de görünce kader olmalı bu deyip peşime takılmış. 3 sokak peşimde gezmiş manyak.
Sonra dayanamayıp bir şey sorabilir miyim diye durdurmuştu beni. Epey korkmuştum takip ettim deyince, direkt hayır dedim tabi.
Şimdi size de hayır deyin diyemem ama temkinli olmakta da fayda var.
Evet zaten metrobüste göremediğim için emin olamadım o yüzden. Selam verseydi ya da soru sorsaydı belki öyle daha iyi olabilirdi ama insanlar tedirgin oluyor yaklaşmaya vs bilemiyorum o açıdan dacok yaygin boyle hikayeler. benim arkadas cevremde de var eskiden forsquare uygulamasindan suradayim buradayim diye isaretler foto atarlardi. sonra alakasiz yüzünü görmediği adamlar "senden cok etkilendim bugun kafede gördüm asik oldum" falan yazarlardi. simdi o site bitti insta storylerden yürüyor insanlar birbirine. mekana gidip etiket yapiyor kizlar. "senden cok etkilendim" diye yazıyor erkekler.
konu sahibi de dedi zaten, "arkamdaki cocuk yazar diye düşündüm, her kiz boyle seyleri sever" diye.
arz talep meselesi.
ben flort etmeyi cok severim, antin kuntin tanisma hikayelerim vardir. ama hic netten yazan biriyle flort etmedim çünkü bana yazan herkese yazar. bir özelliği yok yani. benim icin bir ask baslayacaksa bir elektrik olmasi lazim.
bu konudaki adam en azından gülümseyip edip kendini belli etseydi daha iyi olurdu.
rz talep meselesi.
ben flort etmeyi cok severim, antin kuntin tanisma hikayelerim vardir. ama hic netten yazan biriyle flort etmedim çünkü bana yazan herkese yazar. bir özelliği yok yani.
Geçen gün otobüste ayakta dururken, önümdeki yan yana bir kız ve bir genç adam oturuyordu, kızın elinde tahlil sonuçları vardı, adam kağıtlardan adını okuyup instagramda arattı ve profiline bakmaya başladı, o kadar sinir oldum ki anlatamam. Bu tacizdir ya saçmalamayın.Başlık biraz ilginç oldu ama bugün de başıma ilk defa böyle birşey geldimetrobüste gidiyordum ayakta, o sırada da elimde telefon zaten baya durak gittim ben. Instagram vs takılıyorum. Durak gelince indim metrobüsten. İnstagramdan istek geldi hemen. Kesin metrobüsten biri falan dedim ama arkamdaki kişiyi zannettim gerçi onun da yüzünü göremedim hiç arkamda olduğu için. Uzun boylu biriydi onu hatırlıyorum sadece. Mesaj atmış sonra fotoğrafıma kalpli yüz emojisi. merhaba dedim bende. Tanışıyor muyuz falan dedim. Aslında evet dedi. Metrobüste gördüm tesadüfen telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi. Bende şaşırdım çıkartamadım fotoğraflardan. Önünüzdeydim dedi. Göremedim dedim. Gerçekten çok etkilendim dedi. Yaşını sordum 28 dedi. 8 yaş fark var yani. Benim de hayatımda kimse yok onun da ama bu ne kadar güvenilir merak ettim başınıza böyle birşey geldi mi ya da güvenilir buluyor musunuz böyle internetten tanışmayı
Taciz bana göre ısrarla ve rahatsız etmekle olur. Biraz bu duruma benzer birşey daha olmuştu mesela biri yazmıştı sizi şurada gördüm falan diye ama telefon bile açmamıştım o zaman ve baya sallamıştı ben o yere hiç gitmemiştim. İsmimi nereden bulduğunu da asla söylememişti. Taciz bana göre budur. Ama bu kişi metrobüste gördüğünü beğendiğini ve tanışmak istediğini belirtti. Bunda taciz görmedim açıkçası. Kişiye göre değişir.Geçen gün otobüste ayakta dururken, önümdeki yan yana bir kız ve bir genç adam oturuyordu, kızın elinde tahlil sonuçları vardı, adam kağıtlardan adını okuyup instagramda arattı ve profiline bakmaya başladı, o kadar sinir oldum ki anlatamam. Bu tacizdir ya saçmalamayın.
kızım 20 yaşında bir yaş büyük de bir yaş küçük de iğrenç geliyor onaTürkiye halkında kişisel sınırlar yok ki, fiziksel taciz olması gerekmiyor. Birisinin telefonunu incelemek rahatsız edici. Yaşlı teyze baksa telefonuma neyse de
Reşit olmak insanı hemen olgun yapmıyor, sevdiğim bir eğitimci Wattpad konusunda derdi ki "Kızların yaşını böyle yazılarda 18 yapıyorlar, eğer reşit olma yaşı 11 olsa, 11 yaparlardı".
Başka kimse tepki vermemiş, bilemiyorum. Bence 28 yaşındaki bir adam, 20 yaşındaki bir kıza bakıyorsa, kendi yaşındaki kadınlar tarafından beğenilmiyor olabilir, kullanmak için toy istiyor olabilir...
Umarım size kaba gelmemişimdir, ben sadece dışarıdan bakan yaşıt bir gözüm. Gencecik kızsınız, daha çook kişi peşinizden koşacak. Allah doğrusunu nasip etsin
Benim kuzenim bir zamanlar swarmdi sanırım oradan metrobusteyim diye check-in yapıyorduBaşlık biraz ilginç oldu ama bugün de başıma ilk defa böyle birşey geldimetrobüste gidiyordum ayakta, o sırada da elimde telefon zaten baya durak gittim ben. Instagram vs takılıyorum. Durak gelince indim metrobüsten. İnstagramdan istek geldi hemen. Kesin metrobüsten biri falan dedim ama arkamdaki kişiyi zannettim gerçi onun da yüzünü göremedim hiç arkamda olduğu için. Uzun boylu biriydi onu hatırlıyorum sadece. Mesaj atmış sonra fotoğrafıma kalpli yüz emojisi. merhaba dedim bende. Tanışıyor muyuz falan dedim. Aslında evet dedi. Metrobüste gördüm tesadüfen telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi. Bende şaşırdım çıkartamadım fotoğraflardan. Önünüzdeydim dedi. Göremedim dedim. Gerçekten çok etkilendim dedi. Yaşını sordum 28 dedi. 8 yaş fark var yani. Benim de hayatımda kimse yok onun da ama bu ne kadar güvenilir merak ettim başınıza böyle birşey geldi mi ya da güvenilir buluyor musunuz böyle internetten tanışmayı
Biz AVM'de birbirimizi gördük eşimle o benim uzun saçlarmayeşil gözlerime vurulmusBaşlık biraz ilginç oldu ama bugün de başıma ilk defa böyle birşey geldimetrobüste gidiyordum ayakta, o sırada da elimde telefon zaten baya durak gittim ben. Instagram vs takılıyorum. Durak gelince indim metrobüsten. İnstagramdan istek geldi hemen. Kesin metrobüsten biri falan dedim ama arkamdaki kişiyi zannettim gerçi onun da yüzünü göremedim hiç arkamda olduğu için. Uzun boylu biriydi onu hatırlıyorum sadece. Mesaj atmış sonra fotoğrafıma kalpli yüz emojisi. merhaba dedim bende. Tanışıyor muyuz falan dedim. Aslında evet dedi. Metrobüste gördüm tesadüfen telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi. Bende şaşırdım çıkartamadım fotoğraflardan. Önünüzdeydim dedi. Göremedim dedim. Gerçekten çok etkilendim dedi. Yaşını sordum 28 dedi. 8 yaş fark var yani. Benim de hayatımda kimse yok onun da ama bu ne kadar güvenilir merak ettim başınıza böyle birşey geldi mi ya da güvenilir buluyor musunuz böyle internetten tanışmayı
Bu kadar yoklukta olamazsınızBaşlık biraz ilginç oldu ama bugün de başıma ilk defa böyle birşey geldimetrobüste gidiyordum ayakta, o sırada da elimde telefon zaten baya durak gittim ben. Instagram vs takılıyorum. Durak gelince indim metrobüsten. İnstagramdan istek geldi hemen. Kesin metrobüsten biri falan dedim ama arkamdaki kişiyi zannettim gerçi onun da yüzünü göremedim hiç arkamda olduğu için. Uzun boylu biriydi onu hatırlıyorum sadece. Mesaj atmış sonra fotoğrafıma kalpli yüz emojisi. merhaba dedim bende. Tanışıyor muyuz falan dedim. Aslında evet dedi. Metrobüste gördüm tesadüfen telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi. Bende şaşırdım çıkartamadım fotoğraflardan. Önünüzdeydim dedi. Göremedim dedim. Gerçekten çok etkilendim dedi. Yaşını sordum 28 dedi. 8 yaş fark var yani. Benim de hayatımda kimse yok onun da ama bu ne kadar güvenilir merak ettim başınıza böyle birşey geldi mi ya da güvenilir buluyor musunuz böyle internetten tanışmayı
Yokluk ne alaka?Bu kadar yoklukta olamazsınız
Elimde telefon vardı metrobüs kalabalıktı bu arkadaş da yanımda ya da önümdeymiş ben hatırlayamadım simasını. İnstagramdaydım telefonda ordan görmüşBen çok yaşlandım galiba, anlayamadım.
Metrobüste nasıl görüp de ekliyor instagramdan?
Ben üniversitedeyken kızılötesi, bluetooth falan açarlardı kafelerdeAynı anda açık olanlar birbirini görürdü. İnstagramı görmek için de böyle bir şey var da ben mi bilmiyorum?