Metrobüs aşkı

Biz tanıştığımız da ben 20 eşim 26 yaşındaydı. Arkadaşlarımız tanıştırmıştı o yüzden sizinki gibi bi endişem yoktu. Hırlı mıdır hırsız mıdır bilinmez. Yaş her şey değildir ama bunu göz önüne almamak için karşınızdakinin karakterini az çok biliyor olmalısınız. He şans vermek istiyorum diyorsanız tek sorun yaşsa bunu önemsemeyin ama bence temkinli olup kendinizi korumak adına yanaşmamanız daha yararlı olur

ne kadar iyi niyetlisin belki de sadece yeni flort adaylarini eklediği ikinci hesabidir
Ay aklıma şey geldi bir çocukla tanışmıştım sosyal medyadan. Çocuğun görünen adı Mehmet Güneş olsun diyelim. Ben adı Mehmet soyadı güneş sandım çok uzun bir süre. Hatta Allah bu ya bana söyletti, dedim seni tanımıyorum bile belki ismin Mehmet güneş değil. Bana dedi nerden bildin ya. Hayır salak işte anlasana, sonra Mehmet güneş yazılı bir anahtarlık gönderdi bana falan. İnandım cidden Mehmet adı soyadı güneş diye.

Yüz yüze gelince kimliğini verdi bana(hala demiyor ki benim iki adım var Mehmet ve güneş soyadım bambaşka diye). Kimliği aldım yine çakmadım köfteyi, soyadını doğum yeri sandım (çünkü bir ilçe ismi tire diyelim) bana dedi bir şey dikkatini çekti mi ben de hayır demiştim hala söylemiyor ha açıkça. Neyse İnternet kafede bir işi vardı bunun, beraber gittik. E-devletine girdi yazıyor Mehmet güneş tire işte o an dank etti. Değişik çocuk.

Not yargılamayın kızlar tam tamına 21 yaşında çok toydum

Son düzenleme:
Siz arkanızdaki çocuk instagramınızı görsün de eklesin diye uğraşmışsınız, şansa da elinizdeki çıkmış gibi geldi bana. Ben olsam güvenmem ne o öyle yüz yüzeyken konuşacak cesareti yok dolayısıyla özgüveni de yok. Ben iyi niyetle yaklaşmazdım yaa 28 yaşındaki adam 20 yaşı duyunca kendi ufaktan kaçmalıydı, o evlenecek yaşa yaklaşmış siz daha ohoooo…

Bizim zamanımızda evet çok masumdu ama şimdi devir değişti

Ne yaşamışinizda hoslanmis acaba insan sizi begendim filan der bosver kimbilir kaç insana öyle yazdı etti belki resmini çekti ekran görüntüsü aldı googda aratti buldu filan ohoo aklıma neler geliyor bosver kardeşim sen çevrenden konuştuğun bildiğin insanlarla tanışmaya çalış

Güvenilir değil. Sevgilin olabilirdi bunu önemsemeyip direkt size yazması normal değil.

Yaşını söyleyince ondan biraz geri durdum aslında 20-28 yaş olur mu sizce

Yaş farkında sorun yok, yaşınız küçük olduğu için sorun olabilir. Bu yaşta duygular hızla değiştiği için ilerleyen zamanlarda onu beğenmeme ihtimaliniz yüksek
Mesala ben şuan 29 yaşına girdim 20 yaşındaki sevgilimle evlenseydim muhtemelen boşanmış olurdum, çünkü o yaşta beğendiğim hiç bir adamı şuan beğenmiyorum.

Tam ergenliği bitirince (18-25 yaş arası tam ergenlik, ama ben iki-üç yıl daha olgunlaşma yaşı deyip 27-28 görürüm olgunluğu) problem değil de.. işte bizim yaşlar çok toy. Ee kiminin lise yaşında atlattığı tuhaf dönemi, kimi 20, kimi 23'te yaşıyor. O sebeple kişisel durumlardan ziyade, biyolojik genel geçerliğe güvenmek daha iyi oluyor.

Son düzenleme:
Yani olabilir de olmayabilir de.Ama güvenene kadr avm lerde buluş.

Tamam da herkesin yasi anlasilmiyor ki nice 20 yasinda kizlar 30 a yakin gosteriyor

Super baslamis sonunu begenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…