mersinli arkadaslar.... :)

öğrendm canm tşk..600 olmuş paket olark herşy dahil dedi muhasebeciye sordum özellkle..hayırlısı..3 haftam filn kaldı 6 hazirnda inş doğumum..haftayada kontrolümz vr son kontrol bakalım hayırlısı..

allah tez zamanda kurtarsın ıns.. sen benden öncesin benımde 5 hafta kaldı.. korkuyorum bu kez ılkımde basıma geleceklerı bılmıyordum sımdı bılıyorum ya ruyalarıma gırıyor:18:

allah tez zamanda kurtarsın ıns.. sen benden öncesin benımde 5 hafta kaldı.. korkuyorum bu kez ılkımde basıma geleceklerı bılmıyordum sımdı bılıyorum ya ruyalarıma gırıyor:18:

amin cnm senide inş..normalde benmde 5 hafta 16 hazirn normal doğum ..sezaryen olacağı için 6 hazirn cnm..senn normal sanırım..ALLAH kurtarsın bi avazda inş.AMİNNN.

Herkesee merhaba arkadaşlar,

Ben de mersinliyim ama 2 yıl önce evlilik sebebiyle Antalyaya geldim.. şehir olarak mersini özlemiyorum yalan olmasın şimdi Antalya oraya nazaran çok güzel bir şehir, fakat herkesin kendi çöplüğü derler ya benimkisi de öyle,, ne olursa olsun benim şehrim benim memleketim

bu topiği daha önce görmemiştim ne güzel yapmışsınız ellerinize sağlık.. çok güzel bir arkadaşlık görüyorum burda, bende buna dahil olurum inş.

bütün geçmişi okudum da; heryer adım adım bildiğim yerler.. uzaktan da olsa bir Mersinli olarak sizlerle sohbet etmeyi paylaşımlarda bulunmayı çok isterim..

Göbişiii bebişle dolu olan arkadaşlara Allah'ım kolaylık versin.. bir avazda kurtulursunuz inşallahh.. Sağlıkla kucağınıza alırsınız.. benim gibi yolunu gözlere ise hadi bakalımm kızlarr bu bebişler bu göbişeee girsinnde halay çekelim artık diyorum

amin cnm senide inş..normalde benmde 5 hafta 16 hazirn normal doğum ..sezaryen olacağı için 6 hazirn cnm..senn normal sanırım..ALLAH kurtarsın bi avazda inş.AMİNNN.

senın normali 16 haziran benım sezeryan olursa 16 haziran olacak.. ama allah kısmet ederse normal olacak ins.. 23 hazirana denk geliyor.. rabbim sagsalım kucagımıza almamızı nasıp etsin her iki sekildede

hosgeldın cnm ben aslen mersinli degilim ama evlenip geldıgım ıcın artık buralıyım.. bu topıkte en cenesi düsük olan benm galıba ınsanlarla kaynasmayı cok severm ins.. buradada cok guzel arkadaslıklar cıkacak iyi dileklerın ıcın cok tsk ederm.. bebek evin diregi nesesi olmazsa olmazı bence suan bunu cok ıyı anlıyorum rabbim olmaynlarada versin cok güzel bir duygu anne olmak helede bebegin anne deyip arkanda dolastıgı zamanbenm ıkıncı yolda ilkımde daha kucuk aralarında pek yas farkı olmayacakcok sıkıntı cekecegm belki ama onlara deger hersey

Ben de aynen dediğin gibi kaynaşmayı seviyorum galiba Amin inşallah cnm bizde o güzel duyguları yaşabiliriz.. Evet senin 2.miş sen hızlısın maşallahh bizde bir temel atabilsek seri üretime geçeceğiz de inşaat süreci zor oldu bizim

Hosgeldin canım Bende antalyayı severim ama dediğin gibi insanın memleketi başka..
İnsallah rabbim sana en kısa zamanda hayırlı bir evlat verirde o sana oralarda yoldaş olur.İşte o zaman memleket filan aklına gelmez

ayy cok guldum yaa daha iyi iste sizin temel saglam olur valla saka bir yanada rabbim ne zaman verirse o zaman gelir vaktını bilir yaradan.. eli kolu saglam hayırlı evlatlar olsunlarda daha baska ne isteriz.. sen kafana takma yeter kendımden bılıyorum benım 5-6 ay kadar olmadı kullandıgım dogum kontrol ıgnesi yuzunden 2 ay tedavi oldum cok sukur sorun kalmadı ama bu kezde ardarda oldu spral takılıyken..rabbim affetsin ıkıncıyı ıstemıyordum acıkcası herserde bır hayır vardır dedim cok sukur halime rabbim herkese nasip etsin sanada en kısa zamanda versin

ben aslen adanalıyım mersine yakın zaten mersini hep sevmiştim şimdi daha çok seviyorum
adanada mersinde benim için vazgeçilmez
hiç görüşen oldumu
benim çok fazla arkadaşm yok burda aslında sahillerde kafelerde avm lerde felan buluşsak hepimiz için değişiklik olur. sizin içinde öyle değilmi

aynen süper olur bulussak ama suan ben olamam dogum yaptım yapacam gun sayıyorum belkide saat..cıkınca olur ancak benım veletlerı kabul edersenız

Kızlar cocuklarınız kaç yaşlarında ??
Aslında tanıssak onlarada cok iyi olur benim kız 3.5 yasında hiç komsumuz yok cok sıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…