- 26 Aralık 2012
- 638
- 628
- 123
- Konu Sahibi senzalize33
-
hoş geldin sende canımmSelam sekerleeer ben adanalıyım ama mersnde oturuyorum buraya atandm :)
hic deme ya icim gidiyor yesillik deniz piknik deyince:) ama bu sene zor galiba benim göbek iyice cıktı rahatsız ediyoryaa mersine yaz geldi denizler piknik alanları doldu kimseden ses çıkmıyor bir buluşma ayarlanmalı bence :))
sizce ??
hic deme ya icim gidiyor yesillik deniz piknik deyince:) ama bu sene zor galiba benim göbek iyice cıktı rahatsız ediyor
sende hg topıgımıze canım.....mersıne gelınmı gelıyorsun yoksa...
bende mersin mezitlide otruryorum..urfalıyım ama 7 aylık evliyim mersine gelin geldim..hamileyimde hazirnda inş doğumum..bu arada yenişehr hastnesi pınar hanıma gidyrm sezaryen oluck onda .inş sağlıkla rahat olur tanaıyan bilen varmı..
h.g cnm.. cok benzıyoruz ya belki karsılasmısızdır hastanedebende mersin mezitlide otruryorum..urfalıyım ama 7 aylık evliyim mersine gelin geldim..hamileyimde hazirnda inş doğumum..bu arada yenişehr hastnesi pınar hanıma gidyrm sezaryen oluck onda .inş sağlıkla rahat olur tanaıyan bilen varmı..
Bende yenişehirde oturuyorum.Hadi kızlar hava güzelleşiyor tanışalım artık...
yenişehirin neresinde oturuyorsun ben 3. çevre yoluna yakınım
bende mersin mezitlide otruryorum..urfalıyım ama 7 aylık evliyim mersine gelin geldim..hamileyimde hazirnda inş doğumum..bu arada yenişehr hastnesi pınar hanıma gidyrm sezaryen oluck onda .inş sağlıkla rahat olur tanaıyan bilen varmı..
Merhaba arkadaşlar.Bende Mersinliyim.Merkezde oturuyorum.Bir kızım var.Evde butik kurabiye işi yapıyorum.
Bakmak isterseniz https://www.facebook.com/pages/Kurabiye-Evi/369138516527613
Burda hiç yaşıt arkadaşım yok.Keşke buluşabilsek tanışabilsek ne güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?