mersinli arkadaslar.... :)

Selamlar ben de Mersin'deyim okuyorum. Silifke'liyim zaten kopamıyorum bu şehirden. İnşallah Mersin'de bir yerlere atanırım

yaa mersine yaz geldi denizler piknik alanları doldu kimseden ses çıkmıyor bir buluşma ayarlanmalı bence :))
sizce ??

bende mersin mezitlide otruryorum..urfalıyım ama 7 aylık evliyim mersine gelin geldim..hamileyimde hazirnda inş doğumum..bu arada yenişehr hastnesi pınar hanıma gidyrm sezaryen oluck onda .inş sağlıkla rahat olur tanaıyan bilen varmı..

sende hoşgelmişsin canım pınar hanımın adını çok duydum iyi olduğunu söylüyorlar inşallah rahat atlatırsın canım

h.g cnm.. cok benzıyoruz ya belki karsılasmısızdır hastanedebende anteplıyım mersine gelın geldım hazıranda dogumum var allah kısmet ederse.. yenısehır hastanesine gidiyorum bende dr. tugrul ersöz:) pınar hanımın iyi oldugunu duydum ama o hastanede en iyi dr bence tugrul ersöz ilkimdede ona gittim dogumu süper yaptım diyebilirim cok ilgili sarkılar söyleyerek dogurttu beni cok tecrübeli.. allah kısmet ederse yine normal dogum düsünüyorum en iyisi.. senin neden sezeryan olacak bebegin durumundan falanmı

mersin yanıyo herkes denizde mersinlilerden ses çıkmıyor hu hu nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrr :))

merhaba kızlar ben mersinde kuaför arıyorum doğumdan bu yana saçlarım çok dökülüyor kızım 15 aylık oldu ama dökülme durmadan devam ediyor röfle yaptırmak istiyorum ama yeni geldiğim için bildiğim bi yer yok fiyat konusunda abartılı olmayan işçiliği güzel kuaför tavsiyeleriniz var mı??

merhaba arkadaşlar. konyalıyım. 2.5 yıl önce geldim mersine eşimin işinden dolayı. seviyorum burayı. tanışıp buluşmak isterim:))

merhaba bende bebek düşünüyorum. mersinde güvenebileceğim bayan bi kadın doğumcu arıyorum. memnun musun pınar hanımdan. aklımdan o geçiyordu benimde. birde ımc hastahanesinde ayfer hanım varmış. tecrübesi olan ve çevresinden duyan varsa bana fikir verebilir mi acaba. şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…