- Konu Sahibi senzalize33
-
benım oglan 24 aylık ikincide yoldaKızlar cocuklarınız kaç yaşlarında ??
Aslında tanıssak onlarada cok iyi olur benim kız 3.5 yasında hiç komsumuz yok cok sıkılıyor.
saol cnm allah razı olsun.. yenısehirde yapacam kısmet olursa normal dogum dusunuyorum ama bakalım ne görecezz suan tek derdım ustumdekı bu agırlıktan kurtulmak bazen oyle bı sıkıntı alıyorumkı avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstıyorummHayırlısıyla al canım bebişini kucağına.Hangi hastanede doğum yapacaksın..?
benim oğlum 26 şubat 2010 doğumlu 3,5 yaşnda sen neresinde oturuyorsn vavelyaKızlar cocuklarınız kaç yaşlarında ??
Aslında tanıssak onlarada cok iyi olur benim kız 3.5 yasında hiç komsumuz yok cok sıkılıyor.
amin canm sağsağlim doğur bebişiniallah bagıslasın herkesin evladını..2. cocugum cnm ikiside erkekbilirsiniz erkek cocugun yaramazlıklarını walla 1 taneyle bıryere sıgamıyorum bıde 2.ci erkek gelıyor yandıkkk
benimde burda hiç akrabam yok aslen adanalıyım buraya gelin geldimbenım oglan 24 aylık ikincide yoldakızınla anlasabılecek yasta yanı
bızde kımseyle gorusmuyoruz ne komsu ne akraba var burda kımseyi tanımıyorum aslında cok ıyı olurr
saol cnm allah razı olsun.. yenısehirde yapacam kısmet olursa normal dogum dusunuyorum ama bakalım ne görecezz suan tek derdım ustumdekı bu agırlıktan kurtulmak bazen oyle bı sıkıntı alıyorumkı avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstıyorumm
hoşgeldin cnm birgün sahilde görüşebiliriz aslındamerhaba bende mersin pozcu arkadaşlar
benim oğlum 26 şubat 2010 doğumlu 3,5 yaşnda sen neresinde oturuyorsn vavelya
bizde sıkılıyoruz benim oğlum içinde çok iyi olur
amin canm sağsağlim doğur bebişini
erkek çocugu gerçekden çok hareketli benim oğlumda çok yaramaz anlatamam
gerçi çevresinde çocuk çok hepsi birbirinden yaramaz ben nekadar uyarsamda gördüğünü yapıyor ne yapsn çocuk
benimde burda hiç akrabam yok aslen adanalıyım buraya gelin geldim
eşiminde pek akrabası yok birkaç komşum var tamda kafa dengi değiller ama mecburiyetlikden konuşuyorm işte
oğlun daha küçükmüş aslında erken hamile kalmşsn
hoşgeldin cnm birgün sahilde görüşebiliriz aslında
aramızda çalışan varmı
hosgeldın cnm.. pozcunun neresindensnmerhaba bende mersin pozcu arkadaşlar
cnm aslında ben ıstemıyordum hatta esıme guvenmeyıp spral taktırdım ama allahın hıkmetınden sual olunmaz buyuk konustum rabbım bu sekılde verdı elı ayagı saglam olsunda razıyım artık herseyıne..benim oğlum 26 şubat 2010 doğumlu 3,5 yaşnda sen neresinde oturuyorsn vavelya
bizde sıkılıyoruz benim oğlum içinde çok iyi olur
amin canm sağsağlim doğur bebişini
erkek çocugu gerçekden çok hareketli benim oğlumda çok yaramaz anlatamam
gerçi çevresinde çocuk çok hepsi birbirinden yaramaz ben nekadar uyarsamda gördüğünü yapıyor ne yapsn çocuk
benimde burda hiç akrabam yok aslen adanalıyım buraya gelin geldim
eşiminde pek akrabası yok birkaç komşum var tamda kafa dengi değiller ama mecburiyetlikden konuşuyorm işte
oğlun daha küçükmüş aslında erken hamile kalmşsn
hoşgeldin cnm birgün sahilde görüşebiliriz aslında
aramızda çalışan varmı
alanya fırını sokağı canım ya sen ?
aranızdaki tek bekarda beni heralde
dukancı değilmiydin sen canm
ne yaptn kiloları
hg. cnm sendemı gelın geldın yoksa:26:tarsus-mersin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?