• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mersinli arkadaslar.... :)

Kızlar cocuklarınız kaç yaşlarında ??
Aslında tanıssak onlarada cok iyi olur benim kız 3.5 yasında hiç komsumuz yok cok sıkılıyor.
benım oglan 24 aylık ikincide yolda:16: kızınla anlasabılecek yasta yanı:9:
bızde kımseyle gorusmuyoruz ne komsu ne akraba var burda kımseyi tanımıyorum aslında cok ıyı olurr

Hayırlısıyla al canım bebişini kucağına.Hangi hastanede doğum yapacaksın..?
saol cnm allah razı olsun.. yenısehirde yapacam kısmet olursa normal dogum dusunuyorum ama bakalım ne görecezz suan tek derdım ustumdekı bu agırlıktan kurtulmak bazen oyle bı sıkıntı alıyorumkı avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstıyorumm:52:

Kızlar cocuklarınız kaç yaşlarında ??
Aslında tanıssak onlarada cok iyi olur benim kız 3.5 yasında hiç komsumuz yok cok sıkılıyor.
benim oğlum 26 şubat 2010 doğumlu 3,5 yaşnda sen neresinde oturuyorsn vavelya
bizde sıkılıyoruz benim oğlum içinde çok iyi olur
allah bagıslasın herkesin evladını..2. cocugum cnm ikiside erkek :55:bilirsiniz erkek cocugun yaramazlıklarını walla 1 taneyle bıryere sıgamıyorum bıde 2.ci erkek gelıyor yandıkkk:52:
amin canm sağsağlim doğur bebişini
erkek çocugu gerçekden çok hareketli benim oğlumda çok yaramaz anlatamam
gerçi çevresinde çocuk çok hepsi birbirinden yaramaz ben nekadar uyarsamda gördüğünü yapıyor ne yapsn çocuk :D
benım oglan 24 aylık ikincide yolda:16: kızınla anlasabılecek yasta yanı:9:
bızde kımseyle gorusmuyoruz ne komsu ne akraba var burda kımseyi tanımıyorum aslında cok ıyı olurr

saol cnm allah razı olsun.. yenısehirde yapacam kısmet olursa normal dogum dusunuyorum ama bakalım ne görecezz suan tek derdım ustumdekı bu agırlıktan kurtulmak bazen oyle bı sıkıntı alıyorumkı avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstıyorumm:52:
benimde burda hiç akrabam yok aslen adanalıyım buraya gelin geldim
eşiminde pek akrabası yok birkaç komşum var tamda kafa dengi değiller ama mecburiyetlikden konuşuyorm işte
oğlun daha küçükmüş aslında erken hamile kalmşsn :D
merhaba bende mersin pozcu arkadaşlar:kkk:
hoşgeldin cnm birgün sahilde görüşebiliriz aslında
aramızda çalışan varmı

Karamelek ben Cumhuriyet mahallesinde oturuyorum.Pozcuya yakınım.Benim çalısmam Kurabiyelerin sipariş durumuna göre değişiyor.
Bazen cok yoğun oluyorum bazende bosum.Eğer buluşma ayarlıyabilirseniz sahilde filan gelmeye calısırım.

gerçi çevresinde çocuk çok hepsi birbirinden yaramaz ben nekadar uyarsamda gördüğünü yapıyor ne yapsn çocuk :D

eşiminde pek akrabası yok birkaç komşum var tamda kafa dengi değiller ama mecburiyetlikden konuşuyorm işte

aramızda çalışan varmı

tşk ederim canım.ben çalışıyorum nakliye firmasında..sadece c.tesi günleri 12 de paydos ediyorum

aramızda çalışan varmı
cnm aslında ben ıstemıyordum hatta esıme guvenmeyıp spral taktırdım ama allahın hıkmetınden sual olunmaz buyuk konustum rabbım bu sekılde verdı elı ayagı saglam olsunda razıyım artık herseyıne..

slm kızlar.. efsane gerı dondu:52::52: catır catır dogurdumda geldım cıkardım ıkıncı veledı felegım sastı ama hee:9::9: eee ben yokken sessız kalmıs buralar kımse yokmu:32:

Back
X