mersinli arkadaslar.... :)

senzalize33

Allahım herseyin hayırlısı..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
744
776
123
selam mersınlı bayanlar..şoyle bı baktım ama mersınımızın adını goremedım..neden bızımde bır topığımız olmasın deılmı? haydı mersınlı arkadaslar gelın tanışalım...

hayırlı olsun topigin cnm ilk ben yazayım.. ben mersinli degilim ama 5 senedir mersinde yasıyorum buraya gelin geldim

tşkederım canım...ben mersınlıyım.mezıtlıde oturuyorum.aslen nerelısın.bebegınide sag salım kucagına alırsın ınş

bende suan sehırdışındayım ama haftaya donuyorum.bı bılsen nasıl ozledım oraları.

ben ilk geldigimde sevmemistim mersini nasıl alısacagım diyordum bide ailemden uzak kaldıgım icin moralım bozuluyordu.. ama simdi alıstım sıcak yerleri severim.. ama burasıda cok sıcak oluyor yazları oturdugu yerde terlıyor insan

evet sıcagımız var dogru...dışardan gelınce heryer ınsana zordur...ama nebılıyım ınsan alışıyor mersıne.kucuk sehır olmayınca.bebegın kızmı erkekmı

cok gecmis olsun allah birdaha yasatmasın.. insallah haberini alırız en kısa zamanda benmde 3 4 ay olmadı tedavi oldum sonrasında ardarda geldı.. daha ılkım 2 yasında.. bir problem yoksa kafaya takmıcaksın sonrasında o geliyor zaten ben birkac ay olmamasına ragmen sıkıntı yaptım sonra akısına bıraktım oldu..

Mersındende kımse yokmuş yahuu...gerımı kaldık neee ::))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…