- Konu Sahibi senzalize33
Merabalar bende mersine gelin geldim :) böyle bi ortamın olması çok hoş olmuş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarsuslunun olmasına sevindimKızlar bende tarsusluyum:)kadın dogum doktoru selvi tehneldere hakkında bilgi sahibi olan var mı?
İyi gecelermersinli hemşerilerim herkese iyi geceler...azcik canlansin buralar...
Günaydın herkes bir kosturmada sanırım...haydi mersinli arkadaslarim sabah kahve sine bekliyorum buraya hepinizi...bol köpüklü bir Türk Kahvesi bendenİyi geceler
Pek canlanmıyor
Kimseler görüşmek konuşmak istemiyor pek maaşesef
Güvenç İ biliyorum benMerhaba arkadaşlar bende mersinde yaşıyorum lazer epilasyon için yer arıyorum tavsiyelerinizi beklerim![]()
Şu an çok uzaktayımGünaydın herkes bir kosturmada sanırım...haydi mersinli arkadaslarim sabah kahve sine bekliyorum buraya hepinizi...bol köpüklü bir Türk Kahvesi benden
soğuk su karakolun orda kety var onu biliyorumMerhaba arkadaşlar bende mersinde yaşıyorum lazer epilasyon için yer arıyorum tavsiyelerinizi beklerim![]()
tabiki nedemek buyrun buyrun...Adana güzel sehiradandan gelebilir miyim kahveye
tskederim mm uzakta olsa yüreğiniz burdadir eminimŞu an çok uzaktayım
Ama uzaklardan eşlik edeyim
Afiyet olsun
cengiz Topel caddesi miss ketty 05070920200...benim ailemdekiler hep ona gidiyor çok memnun larMerhaba arkadaşlar bende mersinde yaşıyorum lazer epilasyon için yer arıyorum tavsiyelerinizi beklerim![]()
teşekkür ederim gidip görüşeyim fiyatları hakkınd bilginiz var mı?cengiz Topel caddesi miss ketty 05070920200...benim ailemdekiler hep ona gidiyor çok memnun lar
cengiz Topel caddesi miss ketty 05070920200...benim ailemdekiler hep ona gidiyor çok memnun lar
Hayır canim niye ben kendi numaramı vereyim ki sanamiss ketty den sonra yazan senin numaran mı yoksa?
Canım sen tarsusta mi oturuyorsun annemde tarsuslu eskiden sık sık giderdiktarsuslunun olmasına sevindim
Slm cnm bende tarsustayim bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle medical da bir kere gitmistim iyi bi Dr bence iyi ilgilenmişti