30 küsür yaşındayım, gerçekten affettiğim için kendine kızar mı insan vallahi bu yüzden kendime kızgınım. Kolay kolay görüşmeme kararı alabilir miyim bilmiyorum ama özellikle son yıllarda ona karşı çok mesafeliyim zaten, belki de tamamen görüşmeyi bitirmem gerekiyorKac yaşındasınız bilmiyorum ama bu yük agır geliyor kabul etmek zor ise görüşmeyin bu belki size daha iyi gelecek yaralarınız kabul tutacak bu kadar görüşme affetme isteği size zarar veriyor ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhametsiz adamları baba yapmayın
- Konu Sahibi Brrk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm, çocuğunuzun adına da çok üzüldüm. Çünkü baba öldüyse en azından öldü diyoruz ama hayatta olup ölü gibi davranması yemin ederim çok zor.Ben de ne yazık ki bu aptal annelerdenim.Her sey çocuğun dogmasiyla başladı ama adam resmen hayatım gençliğim gidiyor yaşayamıyorum diye panik yaptı .Karı kız ortamları gezmeler salak salak yatırım atakları, içme sıcma dövme, küpe ergenliğine geri döndü. Bosanalı uzun zaman oldu ama hâlâ çocuğunu zorla alır.Alır almaz darlamya baslar gel al artık ben getireyim isim var hadi hadi.Isim dediği de bok bok insanlarla oturup icmek.Bosandiktan sonra gecenin 3'ünde aramistim cocuk hasta diye ne yapayım ne bu saatte arıyorsun demisti asla unutmam.Herhangi bir yabancıyı arasaydım kosar gelirdi.Bana bu kadar koyan seyler ogluma nasıl koyuyor icinde nasıl bir yara acıyor kim bilir?Ona karsı o kadar siddetli bir vicdan azabi duyuyorum ki bunları yazarken bile gözlerim doldu.Hicbir yerine sığdiramadı hayatinda çocuğumu...Hep kendi sevgilileri, işi, arkadaşları, gezmesi, tozmasi, psikolojisi, parası...
En azından boşanmışsınız, çocuğu öyle bir evde büyütmüyorsunuz.
Konuyu açarken de belki birilerine yol gösterir diye açmıştım bende
Tam tersi adet zamanında yeni çıktımBabanızı affetmeyin, kendinizi affedin. Siz çocuktunuz, bu konuda sizin suçunuz günahınız yok ki... Anneniz de bilmiyordu belki. Adet zamanınız mı geliyor. Genelde eski defterleri hormonlar açıyor . Uyanınca Ada çayı içip rahatlayın. Babayı da s...tiredin canı cehenneme...
Gerçekten manipüle edildim çocukken, bunu büyüdükçe gördüm. Annemin hiç haberi yok, yani hiç anlatmadım o dönemde de, iyi mi yaptım onu da bilmiyorum ama güçlü ol, dertlerini anlatma naralarıyla büyüdüğüm için belki de..
Çok teşekkür ederim
Benimkinin de fazlası var eksiği yoktu, su an görüşmüyoruz ve kafam çok rahat. Biz çocukken bize elbise alacağını söyleyip mağazaya götürürdü, elbiseleri denerdik, onları alıp metresinin çocuğuna götürürdü. Biz de deneme mankeni olduğumuzla kalırdık
Ailesinden çeken, sevgi dilencisi zavallı çocuklar olarak kırmızı odada birkaç seans terapi almamız gerektiğini düşünüyorum
Ailesinden çeken, sevgi dilencisi zavallı çocuklar olarak kırmızı odada birkaç seans terapi almamız gerektiğini düşünüyorum
Bende biraz büyüyüp kendimi bilince anneme demiştim ki , neden böyle şizofren bir adamdan 3 tane çocuk yaptın? Bizim suçumuz neydi, biz bu adamı baba olarak seçmedik sen seçtin, lakin sonraları annemin caresizliklerini ve aile yapısını anlayınca sustum, anneme bisey diyemedim , annem baba evinde değer verilmeyen daha 20 yasinda evde kaldın denilerek evlensin diye apar topar babama zorla verilen ve zorbalığa uğrayan bir genç kızmış , bizim toplumda kadın olmak o kadar zor ki, şiddet ve degersizlik ilk ailede başlıyor ve eş ile devam ediyor. Bu yüzden kız çocukları okumalı, ben öğretmenim ve en çok kız çocuklarının üzerinde duruyorum ısrarla okusunlar diye ...
Ya okuyunca çok üzüldüm, çocuk aklınızla nasıl kötü hissetmişsinizdir. Ay ne diyeyim gerçekten ettiklerini bulsunlar diyorum.Benimkinin de fazlası var eksiği yoktu, su an görüşmüyoruz ve kafam çok rahat. Biz çocukken bize elbise alacağını söyleyip mağazaya götürürdü, elbiseleri denerdik, onları alıp metresinin çocuğuna götürürdü. Biz de deneme mankeni olduğumuzla kalırdık
Sevgilileriyle rahat vakit geçirmek için çocuklarını yanına alırdı bizimki de, hani eşine bak yanımda çocuklar var oha yani sende ne diyorsun diyebilmek için
Şu kırmızı odaya beni de alın hayrına
Geçmişte bende anneme kızdım ama büyüdükçe annemi anladım bir kadın olarak. Aile yapısı değil ama çok gençmiş 18 yaşındaymış, aşık oldum, akılsızdım derdi ki babamda da bir çene vardır evlere şenlik.Bende biraz büyüyüp kendimi bilince anneme demiştim ki , neden böyle şizofren bir adamdan 3 tane çocuk yaptın? Bizim suçumuz neydi, biz bu adamı baba olarak seçmedik sen seçtin, lakin sonraları annemin caresizliklerini ve aile yapısını anlayınca sustum, anneme bisey diyemedim , annem baba evinde değer verilmeyen daha 20 yasinda evde kaldın denilerek evlensin diye apar topar babama zorla verilen ve zorbalığa uğrayan bir genç kızmış , bizim toplumda kadın olmak o kadar zor ki, şiddet ve degersizlik ilk ailede başlıyor ve eş ile devam ediyor. Bu yüzden kız çocukları okumalı, ben öğretmenim ve en çok kız çocuklarının üzerinde duruyorum ısrarla okusunlar diye ...
Ailesi evlenmesine izin vermemiş üniversite okusun diye bizim iki yarım akıllı kaçmış, zaten ben 20 günlükken de annem boşanıp geri dönmüş, ben anneanne ve babaanneyle büyüdüm.
Annem sonrasında gerçekten harika şeyler başardı, onunla da gurur duyuyorum ama yine de insanlar çocuk sahibi olacakları zaman adama şöyle bir baksınlar, bundan baba olur mu, başıma bir şey gelse evladımı perişan eder mi diye
Gülseren hanım bir seansa 10k TL geçirdiği için kırmızı odaya da gidemiyoz. Oysa kaç sezonluk dizi kaçırıyor farkında değilYa okuyunca çok üzüldüm, çocuk aklınızla nasıl kötü hissetmişsinizdir. Ay ne diyeyim gerçekten ettiklerini bulsunlar diyorum.
Sevgilileriyle rahat vakit geçirmek için çocuklarını yanına alırdı bizimki de, hani eşine bak yanımda çocuklar var oha yani sende ne diyorsun diyebilmek için
Şu kırmızı odaya beni de alın hayrına
Neyseki ölmeden önce yüzleşmeyi kafaya koydum. Size de tavsiye ederim bunu. O güne: daha önce kimsenin duymadığı küfürler ve hakaretlere hazırladım
Şöyle elden ayaktan düşmesini bekliyorum ehehehhe
Önce siz sonra başkaları çünki sizi düşünen insanlar zaten yanınızda olur ve sizi mutlu ederler. O yüzden önce siz30 küsür yaşındayım, gerçekten affettiğim için kendine kızar mı insan vallahi bu yüzden kendime kızgınım. Kolay kolay görüşmeme kararı alabilir miyim bilmiyorum ama özellikle son yıllarda ona karşı çok mesafeliyim zaten, belki de tamamen görüşmeyi bitirmem gerekiyor
Evet ama sizin de anne babanız boşanmış travmalar bitmemis ne yazik ki oyle oluyorGerçekten sizin adınıza çok üzüldüm, çocuğunuzun adına da çok üzüldüm. Çünkü baba öldüyse en azından öldü diyoruz ama hayatta olup ölü gibi davranması yemin ederim çok zor.
En azından boşanmışsınız, çocuğu öyle bir evde büyütmüyorsunuz.
Konuyu açarken de belki birilerine yol gösterir diye açmıştım bende
Anneniz en azından kendi hatalarının ve tercihlerinin bedelini ödemiş, benim annem ailesi yüzünden bu hallere düşürülmüş, çok acı tüm bunlar , ne mutlu ki anneniz yanlışından çabuk dönmüş Allahtan , rabbim hepimizin çocuklarını korusun, bu zamanda herşey daha zor , anne baba olmak kolay ama yetebilmek ve gereken sorumlulukları yerine getirebilmek asıl olay ...Geçmişte bende anneme kızdım ama büyüdükçe annemi anladım bir kadın olarak. Aile yapısı değil ama çok gençmiş 18 yaşındaymış, aşık oldum, akılsızdım derdi ki babamda da bir çene vardır evlere şenlik.
Ailesi evlenmesine izin vermemiş üniversite okusun diye bizim iki yarım akıllı kaçmış, zaten ben 20 günlükken de annem boşanıp geri dönmüş, ben anneanne ve babaanneyle büyüdüm.
Annem sonrasında gerçekten harika şeyler başardı, onunla da gurur duyuyorum ama yine de insanlar çocuk sahibi olacakları zaman adama şöyle bir baksınlar, bundan baba olur mu, başıma bir şey gelse evladımı perişan eder mi diye
Ya ben birkaç kere yüzleşti ergenlikte falan ama gamsız yani, ve asla hatalarını kabul etmiyor, kabul ettiği tek şey boşanmış aile çocuğu olduğum için böyleymiş hani boşanmasa mükemmel baba olacaktıGülseren hanım bir seansa 10k TL geçirdiği için kırmızı odaya da gidemiyoz. Oysa kaç sezonluk dizi kaçırıyor farkında değil
Neyseki ölmeden önce yüzleşmeyi kafaya koydum. Size de tavsiye ederim bunu. O güne: daha önce kimsenin duymadığı küfürler ve hakaretlere hazırladım
Şöyle elden ayaktan düşmesini bekliyorum ehehehhe
Yüzleşirsem yine ben sinir harbi geçiririm gibi geliyor
Küfür,dayak,hakaret, evlat ayrımının bolca yaşandıgı bir ailede büyüdüm.
Annem böyle bir adama 4 çocuk yaptı.
Anneme de diyorum neyine idi bu adamın 4. çocuk.
Ne iyi bir baba ne iyi bir eş.
Utanç kaynagı çogu zaman.
Affetmiyorum onu hiç.
Hesaplaşacagım elbet.
Affetmiyorum onu hiç.
Hesaplaşacagım elbet.
Son düzenleme:
Kesinlikle öyle, kendi etmiş ama kendi bulmamış arada bende kaynamışım. Sizin annenize de çok üzüldüm, bu ülkede kadın olmak o kadar zor ki, resmen kadıncağız aile eliyle teslim edilmiş o eve, çok üzgünüm.Anneniz en azından kendi hatalarının ve tercihlerinin bedelini ödemiş, benim annem ailesi yüzünden bu hallere düşürülmüş, çok acı tüm bunlar , ne mutlu ki anneniz yanlışından çabuk dönmüş Allahtan , rabbim hepimizin çocuklarını korusun, bu zamanda herşey daha zor , anne baba olmak kolay ama yetebilmek ve gereken sorumlulukları yerine getirebilmek asıl olay ...
İşte bu yüzden kız çocukları okumak, meslek sahibi olmak zorunda..
Evlatlarımız hep iyi insanlarla karşılaşsın dilerim, bende kız annesiyim hep buna dua ediyorum
Ya çok üzgünüm, şiddette varmış. Bende burada hepinizin yarasını deştim, utanç kaynağı olduğunu bende kabul ediyorum hatta çoğunlukla hissettiğim şey buKüfür,dayak,hakaret, evlat ayrımının bolca yaşandıgı bir ailede büyüdüm.
Affetmiyorum onu hiç.
Hesablaşacagım elbet.
Sizi üzmek değil niyetim asla ama bitmiyor. Muhakkak iz kalıyor, bir de bunun boşanmadan aynı evde yaşatmaya devam eden ebeveyn modeli var o çok daha kötü, en azından siz boşanmışsınızEvet ama sizin de anne babanız boşanmış travmalar bitmemis ne yazik ki oyle oluyor
Hala evlendik ama bagırılır bize.Ya çok üzgünüm, şiddette varmış. Bende burada hepinizin yarasını deştim, utanç kaynağı olduğunu bende kabul ediyorum hatta çoğunlukla hissettiğim şey bu
Küfür edilir.
Aman dedigim gibi çocuklugumuz bunlarla geçti
O kadar zor ki, hadi gençtin falan yaptın diyelim o da asla olmamalı da neyse, insan yaş aldıkça sakinleşir ne bileyim bir geçmişini düşünür, hatalarını anlar falan o da mı yok?Hala evlendik bagırılır bize.
Küfür edilir.
Aman dedigim gibi çocuklugumuz bunlarla geçti
Sadece bunlar da degil.Ya çok üzgünüm, şiddette varmış. Bende burada hepinizin yarasını deştim, utanç kaynağı olduğunu bende kabul ediyorum hatta çoğunlukla hissettiğim şey bu
Aşırı yalancı ve manipülator.
Daha anlatamadıgım bir ton şey var.
Bizim için utanç kaynagı işte.
Çocuklumuzun katili.
Travmalarımın mimarı.
Onu hiç affetmeyecegim.
Yaşlandıkça daha beter olduO kadar zor ki, hadi gençtin falan yaptın diyelim o da asla olmamalı da neyse, insan yaş aldıkça sakinleşir ne bileyim bir geçmişini düşünür, hatalarını anlar falan o da mı yok?
Düzelmek şöyle dursun üstüne ekledi.
Ama şu var ki artık onu takan yok.
Küfür ettiginde bagırıyorum ben de.
Suratına kapatıyorum teli.