Merhaba, lütfen bir fikir verin, yeni kurulacak bir aile için.

Kardeşiniz sakın yaptırmasın lütfen. Allah'ım, ne sakin insanlarsınız. Ben olsam yedirmiştim o el işlerini kıymetliye herhalde. Bu ne özgüven kadındaki ya böyle?

Alternatif bir evrendeki kadınlar kulübünde müstakbel geline; git o görümcelerinin şimdiden hayatını mahvet!! aklı mı veriliyor nedir Neyine güveniyor bu kadar acaba? Sırf ağabeyin zaafına da bağlamak da istemiyorum.

Zaten buraya yazan o olaydı muhtemelen "Ay görümcen kim oluyor da senin istediğin işleri yapmıyor, EŞŞEK gibi yapacak" filan yazılırdı; hatta belki forumların birinde yazılıyordur. Ne de olsa görümce

Öncelikle ağabeyin zaafına, sonra kendi PİREMSES kimliğine güveniyor tabii safkelebek Herkes sen ben gibi, sıradan, paçoz mu

Valla piremses değilim orası kesin ama ben görümcemin sana kaynanalık yapıcam ehehe, demesine ne kadar paçoz olsam da senin kaynanalığın bana sökmez diyemem la, gecelerin yargıcı mıyım gelin miyim belli olmaz o zaman

Ki hadi dedim diyelim gidip bunu gidip buradaki gibi anlatamam -- cınıms beni laflarıyla dövdüler -- sen ne dedin aşkım -- yaa cevap bile veremedim -- dur ben onların ağızlarının payını veririm sen merak etme.

Bir de bunun üstüne bone göstermeye gidiyor orası zaten beni benden aldı, madem düşündüğün gibi gıcıklar senin boneni naapsınlar alla alla.

Kardeşiniz sakın yaptırmasın lütfen. Allah'ım, ne sakin insanlarsınız. Ben olsam yedirmiştim o el işlerini kıymetliye herhalde. Bu ne özgüven kadındaki ya böyle?
Yaptırırım sorun çıkmasın diyor, valla ne bileyim artık bende şaşırdım .

Düğüne kadar sabredeceğiz sanırım kızlar, nasıl edeceksek işten eve gelmemeli galiba. O değil abimin sözlüsüyle barıştıktan sonra bize yaklaşması sinirimi bozuyor. Sanki onun konuşmasına bağlı bizim abi-kardeş olmamız. Valla ne yapabilirim artık hiç fikrim yok hala gönderiyorsa yapılsın diye işlerini yüzsüz diye nitelendiriyorum gerçekten sinirlendim bugün. Abimin yüzünde güller açıyor , günlerdir annemle konuşmayan adamın.

Asıl sinirimi bozan abim zaten. Bir insan kendini bu kadar mı kaptırır anlamıyorum bizi silecek kadar. Görümcelik yapmıl olsak neler olurdu kim bilir?

herseyi bile isteye yanlisa ceken (yanlis anlamiyor, bal gbi de biliyo kotu bsy olmadigini), kompleksli model gelin..
olaylari objektif goremeyen, kari köylü abi.. (esine deger vermek baska, koru korune yapismam baska)
hala sucu kendinde arayan, iyi niyetli konu sahibi, annesi ve kardesi..
zor durum vesselam..
yaranmaya calismayin, memnun olsun diye yirtinmayin derim.. memnun olmaya gonlu olan her turlu olur.. madem yaramiycak, bari zelil olmayin onunde..
dogal olun ve gereken yerde cevabini verin.. kavga etmeden tabi..

kapris, kompleks iste.. kendi tekli koltuga sigar, sisirdigi egosu 3 oda 1 salon

İşte şaka yaptı kardeşim suçlu , normal davrandık istemiyor olduk. Ne yapalım ki.
ne yapsaniz da kusur arayan bulur.. kendinizi suclamayin.. yuzu gulsun diye pervane de olsaniz kusurcu/kotu niyetli yine uydurur.. simdiden laf uretmeye, kusur yapistirmaya baslamis; derdi ne pardon? herkes biraz haddini bilecek, biz kimiz de insanlarla ugrasmaya hakkimiz var?
ezilmeyin, bukulmeyin ve serilmeyin lutfen.. dogal ve gerekirse mesafeli olun..

El işimidir nedir sakın yaptırmayın abiniz yaptırıyorsa yaptırsın bu ne azgınlık yahu. Koyun mesafenizi çekilecek biri değil kişilik yerlerde....

Abiniz rahatca sevisecem diye nasil bir zihniyete talip olmus boyle.
Insan bazen Turk erkeklerine de aciyor yaw:)
Ozgurce sevisecem diye maymuna donuyolar.

Ben çok iyi düşünemiyorum artık , bir kaç bez parçası için ortalığı birbirine kattı yine gönderdi yaptırsınlar diye. Hakikaten yanlış anladığını düşünmüyorum artık şaka olduğunu bilerek yapmış olabilir. Sırf bizi kötü göstermek için.

El işimidir nedir sakın yaptırmayın abiniz yaptırıyorsa yaptırsın bu ne azgınlık yahu. Koyun mesafenizi çekilecek biri değil kişilik yerlerde....
Bile bile göndermiş canım geri yaptırılsın başkasına diye, annem de tamam demiş. Benden güleryüz görmeleri zor gibi artık. Ipin ucu kaçtı.

Nasıl davransak birşey bulacak nasılsa bir an önce evlensinler de kurtulayım bu tantanadan diyorum. Şurda 3 ay kaldı , sonra otursun evinde o zaman da sorun yaratırsa gereken tavrı brn yaparım.

O sakada ne varmiski?
Ben sahsen gelin olsam gulumserdim orda.
Hosumada giderdi bi genc kiz olarak ilerde gorumcem olacak olan kizlarin,ciddi, burnu havlarda degilde sakaci olmalari.
Tabi her kisilik farkli.
O cumleyi duyunca galiba zor gorumce sandi birden kardesinizi.
Ama boyle atlamak niye?

Ve suc kesinlikle abinizin.
Evlenen erkekler ailesinden kopsunda gelsin anac olmasin deriz ama, bunuda kastedmiyoruzz..

abiniz şimdiden sizlerle araya mesafe koyuyorsa evlenince vay halinize demektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…