Boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim

biz boşuna üzülüyoruz dayak yiyip sokağa atılan kadın haberlerine. kim bilir kaçı böyledir o haberlerdeki kadınların. insanda biraz öz saygı olmalı. gurur ve onur olmalı. ama kime diyoruz ki. bir de çook muhteşem genleri ve imkanları var gibi çocuk yapmayı marifet sayarlar. mucizeymiş... kedi köpek de çocuk yapıyor dizi dizi. çocuk yapmak marifet değil bakıp büyütmek ona imkanlar sunmak ve iyi yetiştirmek marifet.

Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Adam seni istemiyor neden zorla sevdirmek için uğraşıyorsun kendini.

Ailen de forumdaki hanımlarda haklı
Bebeği aldır veya aldırma diyemeyeceğim ama kendine bi iyilik yap ve boşanma işini hallet bence

Seni istemiyorum bebeği istiyorum diyen , sizi aldatan ve şiddet gösterip döven bi adama hâlâ çbalamak niye ?

Boşanma işlemini erteleseniz bile Hiçbir şey düzelmeyecek bunu sizde biliyosunuz değil mi ?
Aksine sarpa saracak her şey…

Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Seni döven adamla nasıl seviştin anlamıyorum. Bana sinirli anımda şöyle bi yan baksa 3 gün konuşmam misal.
Siz sevişecek kıvama nasıl geliyorsunuz dövdükten sonra? Hadi seviştiniz de neden korunmadınız ?
Yargılamak değil amacım. Kınamak hiç değil ama acıyorum işte bu bebeğe ben şimdi. Aldırsan da acıyorum,doğursan da. Her iki türlü kadersiz işte.

biz boşuna üzülüyoruz dayak yiyip sokağa atılan kadın haberlerine. kim bilir kaçı böyledir o haberlerdeki kadınların. insanda biraz öz saygı olmalı. gurur ve onur olmalı. ama kime diyoruz ki. bir de çook muhteşem genleri ve imkanları var gibi çocuk yapmayı marifet sayarlar. mucizeymiş... kedi köpek de çocuk yapıyor dizi dizi. çocuk yapmak marifet değil bakıp büyütmek ona imkanlar sunmak ve iyi yetiştirmek marifet.
Valla eskidenmiş o durumlar.şimdi herkes istediği hayatı yaşama lüksüne sahip.istisnalar vardır tabi tek tük.

Gercekten oturup bizi istiyor musun diye mesaj mi attiniz ? Bu nasıl bi rezalet ya . Adam sizi sevmiyor siddet uyguluyor hamile kalmissiniz bi de onu kullanmak istemissiniz. Ben en cok çocuklara üzülüyorum bu durumda iste onu dunyaya getiren annesi boyle bi adama bizi istiyor musun diye soruyor. Cocuk dogururken esinize mi doğuruyosunuz siz ? Kendiniz bakamaz misiniz cocugunuza ? Illa boyle korkunc birinin boyundurugu altina mi girsin cocugunuz o da dayak yesin di mi yazik cok yazik ya.

Doğur da birlikte dayak yiyin, misss

Ya sabır :KK57:

Bebeği aldırmak bana kendimi kötü hissettireceginden aldırmaz doğurur bakardım he imkanım yoksa verirdim babası baksın ama kendi hatalarim yuzunden bir canlının yaşam hakkını elinden almazdım diye düşünüyorum.

Ama kafanızdaki şeyi asla asla yapmam beni döven adama bizi istiyor musun diyeceğim Dr randevusuna cagiracagim bu hiç benlik değil.Ayrilik konuşulmuş bir kere şimdi dönseniz birkaç sene sonra kim bilir belki de iki çocukla çok daha sancılı bir şekilde aynı süreci yaşayacaksınız.

Sizin sanırım kendi ayaklarınızın üstünde durma imkanınız yok aileniz de aldır dediğine göre bebeği istemiyor.Doğurup vermek babaya en mantıklısı.

Yok bir gün içmedim biraz hastaydım o yüzden
Sen iyi misin ? Ne durumda olduğunun farkında mısın ? Bu mesaj ne, ne için korkuyorsun anlamadım gitti. Bir bebektir tutturmuşsun. Bu cahil cesaretiyle çocuk yaşta kaçtın zaten aynı cahillikle dayak yiyip aldatılıp hamile kalarak dönmüşsün eve bir de bebe ile kocayı eve döndürmeye çalışıyorsun.

Yaşıtların ünide festivalde konserde sevgilileriyle gezip tozarken sen evde gece bebek bezi bağlayıp gündüz asgari ücretli işine mi gideceksin ? Okul okuyorum demişsin de ne okuyorsun allah bilir. Senin profilde birinden ben iyi bir bölümü bırak en azından iş bulacak bir bölüm bile beklemiyorum. Azıcık aklın olsa burda tanımadığın ama mantığın yolunu gösteren sana nazaran kat kat akıllı olduğu belli kadınları dinlerdin.
5 haftalık hamileyim içimde bı korku var boş gebelikmiki diye aklıma takılıyor beta hcg değer 1141 sizce boş gebelikte beta hcg değeri kaç oluyor yasiyanlar varmı

Çok tesekur ederim beni anladigniz için dedigniz gibi ben ne yapicagmi şaştım psikolojik destek alıyorum saten ailesinin önünde küçük düşürdü sevgilisinin önünde küçük düşürdü dövüyor dövüyor her pisliği var en doğrusunu diyosunuz
Yazdim yazdım sildim. Allah akıl fikir versin

Back
X