- 1 Mart 2024
- 175
- 158
- 23
Açtığın konuda da İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR yazmışsın.Ay cidden uslanmazsınız yaAilem beni desetekler maddi konuda ailemden ayrı evede çıkamam hiç bir meslegim yok üniversite okuyorum hepsi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açtığın konuda da İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR yazmışsın.Ay cidden uslanmazsınız yaAilem beni desetekler maddi konuda ailemden ayrı evede çıkamam hiç bir meslegim yok üniversite okuyorum hepsi bu
Ne isteyecek be üç gün bakmaz lafBebeği istiyorum diyor seni istemiyorum diyor
Adam seni istemiyor neden zorla sevdirmek için uğraşıyorsun kendini.Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Sakınan göze çöp batıyor.sana söyleyeyim.korkmasan hiçbirşeycik olmazdı.Ben korunuyordum bir gün ya bir gün ilaç atmadım ondada hamile kalmışım
Seni döven adamla nasıl seviştin anlamıyorum. Bana sinirli anımda şöyle bi yan baksa 3 gün konuşmam misal.Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Valla eskidenmiş o durumlar.şimdi herkes istediği hayatı yaşama lüksüne sahip.istisnalar vardır tabi tek tük.biz boşuna üzülüyoruz dayak yiyip sokağa atılan kadın haberlerine. kim bilir kaçı böyledir o haberlerdeki kadınların. insanda biraz öz saygı olmalı. gurur ve onur olmalı. ama kime diyoruz ki. bir de çook muhteşem genleri ve imkanları var gibi çocuk yapmayı marifet sayarlar. mucizeymiş... kedi köpek de çocuk yapıyor dizi dizi. çocuk yapmak marifet değil bakıp büyütmek ona imkanlar sunmak ve iyi yetiştirmek marifet.
Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Alamaz merak etmeyinAldırmak istemiyorum asla aldırmam sadece bebeğimi benden almasindan korkuyorum
Yani mucize gibi bir şey olmuş ya da hamile kalmak için mi ilaçları düzensiz içtiniz ?Ben korunuyordum bir gün ya bir gün ilaç atmadım ondada hamile kalmışım
Yok bir gün içmedim biraz hastaydım o yüzdenYani mucize gibi bir şey olmuş ya da hamile kalmak için mi ilaçları düzensiz içtiniz ?
Sen iyi misin ? Ne durumda olduğunun farkında mısın ? Bu mesaj ne, ne için korkuyorsun anlamadım gitti. Bir bebektir tutturmuşsun. Bu cahil cesaretiyle çocuk yaşta kaçtın zaten aynı cahillikle dayak yiyip aldatılıp hamile kalarak dönmüşsün eve bir de bebe ile kocayı eve döndürmeye çalışıyorsun.Yok bir gün içmedim biraz hastaydım o yüzden
5 haftalık hamileyim içimde bı korku var boş gebelikmiki diye aklıma takılıyor beta hcg değer 1141 sizce boş gebelikte beta hcg değeri kaç oluyor yasiyanlar varmı
Yazdim yazdım sildim. Allah akıl fikir versinÇok tesekur ederim beni anladigniz için dedigniz gibi ben ne yapicagmi şaştım psikolojik destek alıyorum saten ailesinin önünde küçük düşürdü sevgilisinin önünde küçük düşürdü dövüyor dövüyor her pisliği var en doğrusunu diyosunuz