YesYaşınız gerçek mi şimdi gördüm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YesYaşınız gerçek mi şimdi gördüm?
Girsen bile kazanacağın maksimum 50-60 bin. Memur olsan dahi alacağın para bu.İstemezdim ama ben onun için herşeyi yapicam okulumu bitirip ise giricem
Öf ne mucizesi ya. Sanki yıllarca çok sevdiğiniz kocanızdan çocuk sahibi olmayı beklediniz, asla olmaz dendi de ona rağmen oldu. Hayatınızda tek noktada bile romantize edilecek bişey bulamadıkça bebek meselesini romantize ediyosunuz.Benim mucizem son anda gelen bir mucize
Ozaman evine geri dön. Dayak yiyerek çocuğu büyüt. Biraz büyüyünce onuda dövsün vs vs vsBen ailemin evinde dursam bu ortam daha kötü Ora varsam orada burdan birazcikta olsa iyi
Yavrum sen iyi misin, kendine gel. Yaşıtların gezip tozup gününü gün ederken sen bebek boku mu temizlemek istiyorsun.? Seni dövüp söven adamla bir ömür bağ mı istiyorsun? Hoş adamın bebeği arayıp soracağını sanmıyorum ama. Yapma yaşın çok küçük mantıklı düşünemiyorsun, ilerisini düşün. Bebeği doğurduğunda artık senin hayatın kalmayacak, herşeyi ona göre yaşayacaksın. Daha kendi hayatını yaşayamadan
Bence hamile kalmak isteyen kocasına bir iki patlattırsinDayakta keramet var. Bu forumda bunu öğrendim..
Bebek bakımı ne demek çocuk büyütmek ne demek haberi yok.Yavrum sen iyi misin, kendine gel. Yaşıtların gezip tozup gününü gün ederken sen bebek boku mu temizlemek istiyorsun.? Seni dövüp söven adamla bir ömür bağ mı istiyorsun? Hoş adamın bebeği arayıp soracağını sanmıyorum ama. Yapma yaşın çok küçük mantıklı düşünemiyorsun, ilerisini düşün. Bebeği doğurduğunda artık senin hayatın kalmayacak, herşeyi ona göre yaşayacaksın. Daha kendi hayatını yaşayamadanKendin tecrübe etme, başkalarının tecrübelerinden ders al.
Ailnizi dinleyin. Doğurduktan sonra kimse çocuğa bakmayacak. Yanlız olduğunuz bilerek karar verin.ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?
Ne mucizesi be gariban olur olsa olsa. Dünyaya beş sıfır yenik gelen bir gariban.Benim mucizem son anda gelen bir mucize
Sen farkında değilsin herhade adam seni istemiyooorrrr... Ne kalması? 10 tanede dogursan seni yine kapı dışarı edecek. İlle çocuğu dünyaya getirip rezil edeceksin belli. Ayrıca sizin gibiler neden hemen hamile kalır onduda çözemedim gitti.Ben ailemin evinde dursam bu ortam daha kötü Ora varsam orada burdan birazcikta olsa iyi
Bu yadıklarınıza öyle şeyler yazardım, ama banlanmak istemiyorum.Ama aldiramam o kadar canı biri değilim tamam zorlanicam biliyorum ama aldırmam