Boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim

İstemezdim ama ben onun için herşeyi yapicam okulumu bitirip ise giricem
Girsen bile kazanacağın maksimum 50-60 bin. Memur olsan dahi alacağın para bu.
20 bin kira, okul için para, giysi için para, yiyeceği için para. Hangi birini yapacaksın?
Ayrıca işe girsen bile çocuk devlet okuluna gidecekse nasıl yardımsız okutacaksın? Devlet okulları yarım gün eğitim veriyor. Çalışan anneler günün kalan yarısı için etüt merkezlerine 10 bin aylık veriyor.
Daha bak çocukla maaşının yarısı gitti.

Benim mucizem son anda gelen bir mucize
Öf ne mucizesi ya. Sanki yıllarca çok sevdiğiniz kocanızdan çocuk sahibi olmayı beklediniz, asla olmaz dendi de ona rağmen oldu. Hayatınızda tek noktada bile romantize edilecek bişey bulamadıkça bebek meselesini romantize ediyosunuz.

Yavrum sen iyi misin, kendine gel. Yaşıtların gezip tozup gününü gün ederken sen bebek boku mu temizlemek istiyorsun.? Seni dövüp söven adamla bir ömür bağ mı istiyorsun? Hoş adamın bebeği arayıp soracağını sanmıyorum ama. Yapma yaşın çok küçük mantıklı düşünemiyorsun, ilerisini düşün. Bebeği doğurduğunda artık senin hayatın kalmayacak, herşeyi ona göre yaşayacaksın. Daha kendi hayatını yaşayamadan 😟 Kendin tecrübe etme, başkalarının tecrübelerinden ders al.

Yavrum sen iyi misin, kendine gel. Yaşıtların gezip tozup gününü gün ederken sen bebek boku mu temizlemek istiyorsun.? Seni dövüp söven adamla bir ömür bağ mı istiyorsun? Hoş adamın bebeği arayıp soracağını sanmıyorum ama. Yapma yaşın çok küçük mantıklı düşünemiyorsun, ilerisini düşün. Bebeği doğurduğunda artık senin hayatın kalmayacak, herşeyi ona göre yaşayacaksın. Daha kendi hayatını yaşayamadan 😟 Kendin tecrübe etme, başkalarının tecrübelerinden ders al.
Bebek bakımı ne demek çocuk büyütmek ne demek haberi yok.
Şu an o sevimli bebek öpecek koklayacak cicili bicili giydirecek sanıyor.
Bebek bakımı ne bilse böyle saçma sapan şeuler yazıp insanı delirtmez

Sana üzülmem sen seni döven, aldatan adamla sevisebiliyorsan. Ailen destek olurken o şiddete maruz kalıyorsan. Madem üniversite okuyorsun ,acelen varmis gibi koca kaçıyormus gibi evlenirsen sana üzülemem.

Ama varya o cocuga öyle üzülürüm ki. 5 para etmez babası, o adama hala dönmek isteyecek kadar mantıksız, hayattan bir haber annesi. Hayata öyle geride başlayacak ki. Çocuk ziyanlığı.
Çocuğunun gözünün içine bakan evlat acısıyla sınanır, mis gibi bakacak insanlar o çocuğa sahip olamazlar. Ama böyleleri rahatça ürüyor ve o güzelim cocuklar böyle ziyan oluyor ya içim acıyor içim.
Sen daha kendini büyütememişsin çocuğuna ne vereceksin acaba.

Ben ailemin evinde dursam bu ortam daha kötü Ora varsam orada burdan birazcikta olsa iyi
Sen farkında değilsin herhade adam seni istemiyooorrrr... Ne kalması? 10 tanede dogursan seni yine kapı dışarı edecek. İlle çocuğu dünyaya getirip rezil edeceksin belli. Ayrıca sizin gibiler neden hemen hamile kalır onduda çözemedim gitti.

Olan bebeğıne olacak onun hayatı mahvolacak. Psıkolojısı bozuk ana baba ılıskısınden travmalı bı yetıskın olacak ılerde. Kendını dusundugun ıcın anne olmak ıstedıgın ıcın bunu yapıyorsun. Kendını kontrol et ve iş bul, dayak yemeye aldatılmaya devam etmek ıstıyorsun belliki..

Daha 20 yaşındasın. Çok gençsin.
Bak ne güzel ailen arkanda.
Kimsenin aklını karıştırmak,günaha girmek istemem. Ama ben olsam bebeği aldırırdım.
Çocuk doğsa ona güzel bir hayat sunamayacaksın maalesef.
Ve bir şey daha ekleyeyim sen o adamla barışacaksın.
Yinede aldır karnındakini.

Sizi döven erkeklerle nasil sevisiyorsunuz hayret. Sizin bosanma niyetiniz yoktu. Adamin gözü korksun istediniz. Araya bebek girince tekrar barismaya firsat cikti. Gercekten hayatinizin icine kendiniz ediyorsunuz, bu erkekler sadece arac. Sorumluluk alin ve geleceginiz icin bir karar verin. Sahsen sadece tek basima da bakabilecegim cocuklara hamile kaldim. Siz de ona göre karar verin

Kendinizi niçin bu kadar değersiz görüyorsunuz ? Neden bu kadar kendinizi sevmiyorsunuz? Bunu hiç düşündünüz mü ? Sizi aldatan asaglayan döven söven istemeyen bir adamın sevgisine layık olmak (!) istiyorsunuz çünkü muhtemelen kendinizi aşağıda görüyorsunuz . Siz ilk önce bir kendiniz sevmeyi ve takdir etmeyi öğrenin lütfen . Aksi takdirde kocanız tabiri caizse üstünüzde tepinmeye devam edecek çünkü o da sizin kendinizi sevmeyip değersiz gördüğünüzü biliyor ve tüm bu saygısızlıklara rağmen gitmeyisinizden almış olduğu cesaretle size her türlü saygısızlığı rahatlıkla yapıyor çünkü bunlara siz izin veriyorsunuz hanımefendi. Siz daha kendi kişisel gelişiminizi tamamlayamamış siniz 20 yaşındasınız ki bu çocuk denebilecek bir yaş. Size şiddet uygulayan bir adamın sevgisini kazanmaya çalışmanızdan da iyi bir psikolojik yapınız olmadığı aşikar . Muhtemelen bebeği de bosanmamak için koz olarak kullanıyorsunuz . Babasi annesine saygisizlik eden döven hakaret eden annesi ise bu adama hala ozguvensizce yaklaşmaya çalışan ve adamı duzeltebilecegini düşünen bir kadinken üstelik daha gencecikken o bebek ne kadar mutlu ve doğru bir psikoloji de büyüyebilir? Bu çocuk sizin oyuncaginiz değil ! Anne olmak büyük sorumluluk ister . Anliyor musunuz ? Ona sevginiz dışında ne verebileceksiniz ? Babası ne verebilir de dogurmayi düşünüyorsunuz. Muhtemelen o bebek kocanizi hayatınızda tutmak için bir araç adam seni istemiyorum demiş sevgili yapmış ötesi var mı ? Yahu niçin bu gurursuzluk ya anlayamıyorum. İsteyen acımasızlık la suclasin beni ama sizin yerinizde olsam gebeliği sonlandırıp eğitimime yogunlasirdim ( çünkü yaşınız çok genç sizin yasitlariniz üni okuyor ) ya da bir işe girer geleceğim için ve bir daha böyle karaktersiz bir adam beni ezemesin diye birikim yapardım. Hem o bebek için hemde sizin için bence en doğrusu bu olur. Çünkü düzgün bir psikoloji ve aile ortamı veremeyip bir cocukta travma bırakmak kürtajdan daha kötü bir durumdur benim için

Canını yakan, seni istemeyen birisi için asla ama asla kendini harcama, bu senin hayatın .
Sana zorla bir şey yaptırmasın kimse. bebeğini alamaz, güçlü ol lütfen.

Back
X