Boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim

Kasım ayında yine dayak sonrası açtığınız konudaki yorum;
Çocuğu hiç dusunmuyorum hele bu durumda şu anda ben zamana bıraktım biraz o kafasını dinlesin biraz ben dinliyim diye uzağım şu anda ondan ama hiç aklimdan çıkmıyor
Pazar günü de inşallah hamileyimdir demişsiniz;
İnşallah hamileyimdir bana bol bol dua edin yarın için üzülmek istemiyorum lütfen bana bol bol dua edin

Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Ya kınamak istemiyorum ama boşanma aşamasında iken bir günde bu karar alınmıyor öncesinde de kötü oluyor aranız. O ara nasıl sevişiyor da hamile kalıyor insanlar. Enteresan buluyorum bu durumu

Eski konunuza herkes cocuk yapmayiz yazmis,kosa kosa hamile kalmissiniz
Zaten forumda verilen akılların yüzde 90’ı kullanılmıyor, hata yapıyorlar ve tekrar konu açıyorlar. Madem dinlemeyecekler neden konu açarsınız ki..Bizi delirtiyorlar sadece. Gel de doğacak çocuğa üzülme. Böyle anne babadan nasıl normal bir çocuk olabilir ki ?

Daha dünyaya gelirken 2-0 geride olacak bir bebek doğuracaksın, tebrikler (!).

Doğurmaya bu kadar kararlıysan neyi soruyorsun anlamadım? Kocanla nasıl barışırsın onu soruyorsun galiba. Yalvar yakar, ağla, ayaklarına kapan. Belki bebek için sana katlanır. O arada 2. çocuğun da olur. Bu sefer o kocaya tamamen bağlı olursun. Ailen seni muhtemelen 2 çocukla kabul etmez.

Kusura bakma sert oldu ama burada senin gibi konu açanların sonu hep böyle oldu. Şaşmıyor.

Zaten forumda verilen akılların yüzde 90’ı kullanılmıyor, hata yapıyorlar ve tekrar konu açıyorlar. Madem dinlemeyecekler neden konu açarsınız ki..Bizi delirtiyorlar sadece. Gel de doğacak çocuğa üzülme. Böyle anne babadan nasıl normal bir çocuk olabilir ki ?
Ben de bu konularda sadece çocuklara üzülüyorum.

O çocuklar biraz büyüyünce toplum olarak o çocuğun sorunlarıyla biz uğraşacağız, ana babası değil.

Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .

Yahu sizi ezen, küçük düşüren, sizi istemeyen, döven adamla nasıl birlikte oluyorsunuz da hamile kalıyorsunuz. Cidden ne bu?
İnsanın midesi almaz, içi kaldırmaz, ne işiniz var herifin yatağında?
Hadi oldu da oldu. Korunmak diye bir şey var. İnsan rezil giden bir evlilikte bu riski nasıl görüp de önlem almaz?
Sonra da ailem aldır diyor napayım.
Yazık, günah yahu.

Bazen yetişen bazı çocuklardan çok korkuyorum
Anne-baba zir cahil.
Geçimsiz, sorumsuz.
Akılları bir karış havada.
Ne anne anne gibi, ne baba baba gibi.
Evlenmek için evlenmişler, maksat yatakta iki fik fik.
Şimdi bu tiplerin yetiştirdiği çocuklar iyi aile çocuklarinin başına musallat oluyor.
Daha yeni güzel yetişmiş bir çocuğun mezarını parçaladi bu tip kekolar.
Ölüsüne bile saldırdılar.
İşte bu tiplerin çocukları bunlar.
Aileler aşırı cahil.
Ve cahillerin cesareti de çok gözü kara olur.
Allah evlatlarımızı korusun.
Keşke herkes anne baba olmasa/olamasa.
Birbirlerini yeseler ömür boyu, güzel insanlara ve evlatlarına musallat olamasalar.
Hep derim kendisi ne ki yetiştirdiği çocuk da ne olsun.

Bazen yetişen bazı çocuklardan çok korkuyorum
Anne-baba zir cahil.
Geçimsiz, sorumsuz.
Akılları bir karış havada.
Ne anne anne gibi, ne baba baba gibi.
Evlenmek için evlenmişler, maksat yatakta iki fik fik.
Şimdi bu tiplerin yetiştirdiği çocuklar iyi aile çocuklarinin başına musallat oluyor.
Daha yeni güzel yetişmiş bir çocuğun mezarını parçaladi bu tip kekolar.
Ölüsüne bile saldırdılar.
İşte bu tiplerin çocukları bunlar.
Aileler aşırı cahil.
Ve cahillerin cesareti de çok gözü kara olur.
Allah evlatlarımızı korusun.
Keşke herkes anne baba olmasa/olamasa.
Birbirlerini yeseler ömür boyu, güzel insanlara ve evlatlarına musallat olamasalar.
Hep derim kendisi ne ki yetiştirdiği çocuk da ne olsun.
Yetiştirmiyorlar zaten. Öyle çocuklar kendi başlarına büyüyor, gelişiyor. Ama sadece fiziksel bir gelişim oluyor, o da iyi beslenirse.

Yetiştirmiyorlar zaten. Öyle çocuklar kendi başlarına büyüyor, gelişiyor. Ama sadece fiziksel bir gelişim oluyor, o da iyi beslenirse.
Sonrasında olanları da 3.sayfalardan okuyoruz. Baba figürü yok, anne etkisiz, sokak kültürüyle büyümek zorunda kalan ya da evde hep şiddeti gören ve belki de maruz kalan çocuklar.

Böyle bir adamı neden kazanmak istediğini aklım almıyor. 🥴

Şimdi sana ne kadar tavsiye verilsede gidip o çocuğu doğuracaksin sonra dayak yemeye devam ediceksin ve belli zaman sonra da kocam çocuğumu benden alıyor ne yapmalıyım diye konu açıcaksın ama akıllı davranıp boşanıp yeni hayata başlaya bilirsinde seçim senin ya hayatini yeniden kur ya da mahvet.

Bilmiyorum o zaman konuştuğu olduğunu bide ben ilaç kulaninca hamile kalmam dediydim boşanma davasını açtım 1 hafta sonra hamile olduğumu ogrendim
Ya ben burda 22 yaşında bebek düşünüyorum diye linç yedim😄Sendeki rahatlık takdir edilesi.

Aldatıyor,dövüyor hamile kalıyosun.Geç o ilaç işlerini hamile kalmak öyle kolay mı Türk dizisi mi sizin hayatınız?Meryem ana mısınız siz?

Saçma sapan bir adamdan çocuk dünyaya getiriyorsunuz.Benim annem beni babasız büyüttü.2.evliliği kaçış gördü,senelerce üvey baba elinde eziyet çektim.Kurtuluş yolu aradım.Allahın her günü annemin burnundan getirdim ben bu hayatı yaşamaya mecbur muyum derdim hep.Bazen hala diyorum valla iki dk lık zevkiniz yüzünden beni ailesiz bıraktınız diye.

Annemde tutturmuş aldırmıcam diye benim için.Sonuç ne mutsuz bir çocuk.Her allahın günü babama beddua ederdim,anneme saydırırdım.Sonra ne oldu bende erken yaşta evlendim.Sonuçlar bunlar bayan zeki hanfendi.

Sırf adamı elinde tutmak için o çocuğu yaptığını düşünüyorum.Sizin bencilliğiniz yüzünden olan çocuklara oluyor.İnanın gram üzülmedim size.Aileniz arkanızda adama rest çekeceğiniz,utanmasanız ayaklarını öpeceksiniz.İyi olmuş devam böyle.

Back
X