- 18 Haziran 2020
- 1.333
- 1.715
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar günü de inşallah hamileyimdir demişsiniz;Çocuğu hiç dusunmuyorum hele bu durumda şu anda ben zamana bıraktım biraz o kafasını dinlesin biraz ben dinliyim diye uzağım şu anda ondan ama hiç aklimdan çıkmıyor
İnşallah hamileyimdir bana bol bol dua edin yarın için üzülmek istemiyorum lütfen bana bol bol dua edin
Dayaktan düşer zaten bebek dön benceBen ailemin evinde dursam bu ortam daha kötü Ora varsam orada burdan birazcikta olsa iyi
Mucize derken bakire misiniz?Benim mucizem son anda gelen bir mucize
Ya kınamak istemiyorum ama boşanma aşamasında iken bir günde bu karar alınmıyor öncesinde de kötü oluyor aranız. O ara nasıl sevişiyor da hamile kalıyor insanlar. Enteresan buluyorum bu durumuMerhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Zaten forumda verilen akılların yüzde 90’ı kullanılmıyor, hata yapıyorlar ve tekrar konu açıyorlar. Madem dinlemeyecekler neden konu açarsınız ki..Bizi delirtiyorlar sadece. Gel de doğacak çocuğa üzülme. Böyle anne babadan nasıl normal bir çocuk olabilir ki ?Eski konunuza herkes cocuk yapmayiz yazmis,kosa kosa hamile kalmissiniz
Ben de bu konularda sadece çocuklara üzülüyorum.Zaten forumda verilen akılların yüzde 90’ı kullanılmıyor, hata yapıyorlar ve tekrar konu açıyorlar. Madem dinlemeyecekler neden konu açarsınız ki..Bizi delirtiyorlar sadece. Gel de doğacak çocuğa üzülme. Böyle anne babadan nasıl normal bir çocuk olabilir ki ?
Aynen öyle maalesef..Potansiyel suçlu yetiştiriyor insanlar bilincinde değiller.Ben de bu konularda sadece çocuklara üzülüyorum.
O çocuklar biraz büyüyünce toplum olarak o çocuğun sorunlarıyla biz uğraşacağız, ana babası değil.
Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Yetiştirmiyorlar zaten. Öyle çocuklar kendi başlarına büyüyor, gelişiyor. Ama sadece fiziksel bir gelişim oluyor, o da iyi beslenirse.Bazen yetişen bazı çocuklardan çok korkuyorum
Anne-baba zir cahil.
Geçimsiz, sorumsuz.
Akılları bir karış havada.
Ne anne anne gibi, ne baba baba gibi.
Evlenmek için evlenmişler, maksat yatakta iki fik fik.
Şimdi bu tiplerin yetiştirdiği çocuklar iyi aile çocuklarinin başına musallat oluyor.
Daha yeni güzel yetişmiş bir çocuğun mezarını parçaladi bu tip kekolar.
Ölüsüne bile saldırdılar.
İşte bu tiplerin çocukları bunlar.
Aileler aşırı cahil.
Ve cahillerin cesareti de çok gözü kara olur.
Allah evlatlarımızı korusun.
Keşke herkes anne baba olmasa/olamasa.
Birbirlerini yeseler ömür boyu, güzel insanlara ve evlatlarına musallat olamasalar.
Hep derim kendisi ne ki yetiştirdiği çocuk da ne olsun.
Sonrasında olanları da 3.sayfalardan okuyoruz. Baba figürü yok, anne etkisiz, sokak kültürüyle büyümek zorunda kalan ya da evde hep şiddeti gören ve belki de maruz kalan çocuklar.Yetiştirmiyorlar zaten. Öyle çocuklar kendi başlarına büyüyor, gelişiyor. Ama sadece fiziksel bir gelişim oluyor, o da iyi beslenirse.
Böyle bir adamı neden kazanmak istediğini aklım almıyor.Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Hangi kısmı mucize, yediğin dayaklara rağmen bebeği hala düşürmemen mi?Benim mucizem son anda gelen bir mucize
Ya ben burda 22 yaşında bebek düşünüyorum diye linç yedimBilmiyorum o zaman konuştuğu olduğunu bide ben ilaç kulaninca hamile kalmam dediydim boşanma davasını açtım 1 hafta sonra hamile olduğumu ogrendim