Merhaba eşim boşanmak istiyor yardımcı olun

Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim
Siz ve eşiniz bu akılla nasıl evlendiniz de bi de çocuk yaptınız? Umarım fakedir. Yoksa ülkenin IQ seviyesi beni baya bi üzecek.

diğer arkadaşlarda söylemiş ama çocuğun aklına böyle bir cümle gelmesi bunu söylemesi tuhaf. çocuk mutlaka bir yerlerden bunları duyup görüyor ki gündemi bu olabilmiş. üç çocuk annesiyim ve o yaşlarda ki hatta 10 ve 9 yaş çocuklarım var onların yaşında bile böyle bir şeyi düşünmediklerini biliyorum çocukların. ya da tuhaf bir atmosferde yaşıyor bu çocuk.

mutlaka dememiştir ailesi
ben zaten aferin iyi yapmış demiyorum

ya da kocasına kul köle olsun da demiyorum
ama koşullar da ortada, bu kızın çalışması için filan daha seneler lazım, 2 bebekle yapacağı şey değil, bariz bu.
dahası 7 yaşında kardeş var evde -belki başka kardeşler de var?

(ha k.validesinin evi çok mu tenhadır cenaze harici normal zamanda onu da bilmem) ama belki 1 odası vardır bunların? çünkü bari evli bir çiftler orada. yüksek ihtimalle babasının evinde 1 odaları bile olmayacak. + 22 yaşında dul 2 çocuklu kadın olmanın kolay olmadığı bir yerde olacak (yüksek ihtimalle?)
belki anası-babası sen geliyorsan gel ama çocuklarını getirme diyecek? belki onu bile demiyecek.

en iyi ihtimalle "boşan bebeğine annen baksın" tavsiyesi veriliyor ya burada hep ben zaten baştan ona deli oluyorum.
kaçtım 2 de çocuk yaptım, anam baksın. bence öyle bir dünya yok. anası bakacağına kocası baksın efendim. o yüzden boşan anan baksın tavsiyesi veremiyorum dürüst olayım. can tehlikesi filan olur, eyvallah. yoksa herkes kendi başının çaresine baksın bi zahmet.

ha kocası illa boşanacam diyorsa zaten yapacak bişey yok
anasına-babasına anlatsın da desinler "bizim çocuk böyle laflar ediyor bize de etti" diye, daha onu da dememiş.
çocuk da nasıl bir ortamda büyüyorsa sevgili mevgili anlatıyor ha

benim o yaşta yeğenim var bildiği şey süper kahramanlar
bir de okul ödev, okulda anlaşamadığı kişiler filan
sevgili ne alaka o yaşta çocuk için? evde ortamda böyle laflar edilmese çocuk bunu bilemez ki.
Ay bunu ben de anlamıyorum ya konudan bağımsız adam her türlü haltı yer çocukla tehdit eder şu bu ama kadın sefalet çekmek uğruna çocukları alır alma kardeşim bi sal o çocukları tek yapmadın sen anaysan o baba biraz da o baksın onu geç zaten sana çocuğunu göstermem diye tehdit eden malların hiçbiri o çocuklarla 2 aydan fazla zaman geçiremez

Konu bana kopuk geldi. Acaba siz sevgilinizle ya da eşinizin yanlış anlayacağı başka biriyle konuşuyordunuz da eşinizde bu yüzden aile evine mi gönderdi sizi?
Şimdi ne yapmanız gerektiğini soruyorsunuz?
Bilemedim ama tersten okudum diyelim.

BI gun instagramda reels izliyordum o da esma reelsiydi oglum gorunce seni babama diyecem sen erkeklerle konusuyorsun onlara bakiyorsun diye 😂esim de bu ne diyor falan dedi izledigim reelsi gosterdim cocuklar boyle seyler uydurabiliyor ben gostermeseydim de esim bana inanirdi cunku beni taniyor siz de kendi haline birakin

Hanımefendi, 7 yaşında oğlum var. "Sevgilileriyle konuşuyor" cümlesini şaka olarak düşünüp de kuramaz. Mümkün değil.
Kaldı ki siz -süreç nasıl işliyor?- kısmına çabuk gelmişsiniz. Daha çok kendinizi aradan sıyırıp paklayarak nasıl kurtulabilirim derdinde gibisiniz.

Maalesef ortada 20 aylık bebeğim ve 3 aylık hamileyim
Siz bu terbiyesizlik seviyesindeki adama patır patır doğurmaya devam edin. Sonra da ay ben napıcam boşanamam da ühüüüü diye oturun kenarda.
Ayrıca 7 yaşındaki çocuğa da küçük çocuk bilmez denmez, ne biçim çocuk o öyle

7 yaşındaki bir çocuğun sözüne bakipta bunları yapıyorsa güçlü bir evliliğiniz yokmuş zaten çok saçma olmuş.Geçen ben bir eczacidan tel numarası aldım ilaçlar için kızım gördü gitti baba annem elalemin adamının numarasıni almış dedi.Yani çocuklar böyle şeyler yapabiliyor.Ama eşinizin yaptığı çok ağır olmuş.kaldiki çocuk değilde buyuk olsaydı bile önce sizinle konuşması gerekirdi.Baskasinin lafıyla hemen bitirmek nedir

Bu lafi benim esime degil ufacik cocuk babam dese bakin cok ciddiyim babam bile dese esim gelir "babam bunadi sanirim " diyerek bana anlatir bi postada dalga geceriz. Konuda yanlis denecek cok seyler var da siz de boyle 7 yas cocuk zekasindan hallice adama ne diye aciklama yapiyorsunuz o kisma ayrica kuruldum. Arkadasim insan 2 cocuk sahibi oldugu esine cocuk demeyecegim herhangi birinin lafiyla boyle anlayip dinlemeden sirt doner mi? Bu hikayede ki asil cocuk bence esiniz.

Bak kardeşim sen kendi ailene bakıp aile karakterleri farklı yeni nesil pırıl pırıl her şeyi biliyorlar 7 yaşındaki çocuklar artık araba kaçırıp araba sürüyor
İşte bahsettikleri bu. Çocuk her şeyi biliyor. Neden durduk yere böyle bişey söylüyor.
Ayrıca annemle babama da yapmış diyorsunuz, neden aileniz yanlış olduğunu konuşmamış, pırıl pırıl ya bu çocuk her şeyi biliyor ya madem konuşup anlatsalarmış. Cidden konuda oturmayan şeyler var

Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim
Esınızınsıze karsı bı guvensızlıgı vardı demekkı o sözüde duyunca ıcımdekı o guvensızlık öfkeye dönüştü yanı mesela asla kocam bana bu sepetten küsemez engelleyemez oyle bır yetkıyı ona vermem kı yapmaz aradakı saygı bıter ıcınde adamın yaşadıklarını dinlemek lazım yanı siz bısey yapıyorsunuz demıyorum yanlıs olmasın adamın bı guvensızlık problemı varmıs bu sözde onu tetıklemıs savaş edıyor kendıyle suan

Oğlum dedesine çok düşkün. Onlarla yaşayabilmek için babama “babam annemi dövüyor” demiş. Bizimkiler inandı. Bu arada kimse kimseyi dövmüyor. Ne ailem ne biz öyle değiliz. Annem çekinerek sordu. Hatta çocuğun ses kaydını attılar. Oğlum itiraf etti.

Dizi izliyorsa çocuk öyle bir cümleyi kurar. Gitmeni istemiyordur.

Kardeşinle konuşurken çocuğun ses kaydını al. Neden dedin vs diye. İtiraf ederse eşine gönderirsin. Ailende konuşabilir.

İşte bahsettikleri bu. Çocuk her şeyi biliyor. Neden durduk yere böyle bişey söylüyor.
Ayrıca annemle babama da yapmış diyorsunuz, neden aileniz yanlış olduğunu konuşmamış, pırıl pırıl ya bu çocuk her şeyi biliyor ya madem konuşup anlatsalarmış. Cidden konuda oturmayan şeyler var
Dizi izliyordur. İzlemese bile okula gidip öğreniyorlar.

Oğlumdan ilginç şeyler öğreniyorum. Okulda neler neleri konuşuluyor.

Bir laf var " haberi ćocuktan alin "diye .

Ayrica kusura bakmayin bu çağda okumamiş etmemiş 19 yaşinda evlenmiş üstelik peş peş çocuk yapmiş kadinlari cahil buluyorum .

İki de bir " bana çok düşkün" diyorsunuz ,bunu nasil gösteriyor ?
Öyle olsaydi anasiyla ayni evde yaşatmazdi

O yaşta ki çocuk yalanda söyler başka şeylerde söyler hatta çoğu zaman ne dediğini de bilmez. Sizde konu sahibinin eşi gibi çocuğun her dediğine inanıp doğru kabul eden biri iseniz kendinizi sorgulayın.
O yaştaki çocuklar sürekli duyduğu şeyleri de söyler ama değil mi? Zaten ilk kopukluk orada çocuk neler duyuyor neler izliyor ya da hangi konuşmalara şahit oluyor öncelikle bunu sorgulamak lazım, aklı başında bir insan böyle bir konu yüzünden eşinden ayrılmaya kalkmaz diğer kopuklukta burada, eşinden emin olan aklı başında biri böyle bir konu yüzünden eşini engeller ayrılmak ister mi sizce? Başka bir sorun yoksa şayet. Buradaki çoğu üye de bunları sorgulamış zaten her normal insan gibi, ama o yaştaki bir çocuğun aklına böyle bir şey gelmesi size normal geliyorsa bence siz sorgulayın kendinizi.

Sadece çok düşkün ve çok kıskanç
Bu nasıl düşkünlük anlamadan dinlemeden 7 yaşında çocuğun lafıyla hamile eşini gözden çıkarmış hemen. Daha çok boşamak için hazırda bekliyor bu da bahanesi olmuş gibi. Eşinin daha önce senden şüphelendiği bir durum mu var da böyle bir şeye inanıp boşanmak istiyor?

Back
X