2.çocuk düşüncesi fikir verir misiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Xxudy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçimi aydınlattınız aralarında kaç yaş var acaba ?
Şöyle düşünüyorum evet zor olacak ama geçecek.
Oğlum 2 yaşına gelecek bebek olduğunda bebek tam bir yaşında oğlum olacak.
Yani rahat ettiğim bir dönem elbet olacak diyorum.
Sizin kaç yaş araları acaba cinsiyetleri neler
Büyük oğlum 7 yaşında. Ortanca oğlum 3 yaşında, kızım da 15 aylık. Kızım doğduğunda ortancam 21 aylıktı. Keşke büyükle ortanca arasına da az fark koysaydım derim hep. Beraber büyüyorlar gören zaten ikiz diyor :) küçüklerim ikizler yani sadece boyları farklı. Her şeyleri aynı hatta bu hangisiydi diye soruyorlar da kızıma takılar pembeler giydiriyorum da anlaşılıyor :) geçen oğlum kız kardeşine diyor ki “abisinin gülü gel seveyim seni” ya bunlar nasıl güzel anlatamam. Keşke enerjim olsaydı da 2 tane daha yapardım. Ama yeter :)

Büyük oğlum 7 yaşında. Ortanca oğlum 3 yaşında, kızım da 15 aylık. Kızım doğduğunda ortancam 21 aylıktı. Keşke büyükle ortanca arasına da az fark koysaydım derim hep. Beraber büyüyorlar gören zaten ikiz diyor :) küçüklerim ikizler yani sadece boyları farklı. Her şeyleri aynı hatta bu hangisiydi diye soruyorlar da kızıma takılar pembeler giydiriyorum da anlaşılıyor :) geçen oğlum kız kardeşine diyor ki “abisinin gülü gel seveyim seni” ya bunlar nasıl güzel anlatamam. Keşke enerjim olsaydı da 2 tane daha yapardım. Ama yeter :)
Yaaa çok güzel, beni tedirgin eden 11 aylık oğlumun ek gıda sorunu.
Ya maşallah cidden bende aslında Cook yaş olsun istemiyorum.

Ahhh çok üzüldüm anneniziö babanızın mekanı cennet olsun insallah. Ya bende oğlum destek kalmasın desteği olsun yine bir tane daha evladım olsun diye yapmak istiyorum.
Cook kararsızım eşimin benim yaşları bu düşünce için yüksek zaten bu sene yapmazsam daha yapmam sanırım. Eşimle çocuklar arasındaki yaş farkı oldukça cook olacak. İyi dileklerinizzzzz için çok teşekkür ederim
Amin 🙏 çok teşekkür ederim. Allah hakkınızda hayırlısını versin🌸

Kişisel vaktime çok düşkünmüşüm çocuktan sonra anladım. Kendime zaman ayırmak istiyorum enn çok kendime zaman ayırmak istiyorum ben, gezmek tozmak spor yapmak dizi izlemek ya da boş boş oturmak istiyorum. Şimdi oğlum 3-4 yaşına gelince bi tane daha yapsam 30lu yaşlarımın tamamı çocuk büyüterek geçecek. Yani bu yılları heba edemem, şimdi eşim çocuğa bakarken ben kendime vakit ayırıyorum iki tane olunca biri illa ki bende olacak. Düşüncesi bile kötü. Belki de ben bencilimdir, bilemiyorum.

Yaaa çok güzel, beni tedirgin eden 11 aylık oğlumun ek gıda sorunu.
Ya maşallah cidden bende aslında Cook yaş olsun istemiyorum.
Abur cubur vermeyin, ek gıda yiyorlar. Bir de emzirmeyi bırakmak zorunda değilsiniz. Ben 5.ayıma kadar emzirdim. Doğımdan sonra da ikiisni yine emzirdim :)

Back