• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba eşim boşanmak istiyor yardımcı olun

sizce neden?
kaçmış evlenmiş
yine iyi k.validesi evine almış şu anda ana-baba evine gidebiliyor, büyükler olmasa başında dam yok bu insanların

19 yaşında evlenmiş iş gücü yok biri kucağında biri karnında 2 bebek, boşansa hangi damın altında yaşayacak?

anası babası ooo kızım tabi 22 yaşında 2 tane bebeyle koş gel biz bakarız seve seve, mı diyecekler?
7 yaşındaki kayınçosuna göre hareket eden kocası bol bol nafaka mi gönderecek?
daha biri kreşe gidene kadar seneler lazım, bu kız çalışsa desek, öbürüne ananne bakacak da bu kız asgari ücrete haftada 6 gün çalışacak da....

tekrar soruyorum, sizce neden?
Gerçekten beni anlayan bir kişi çok tebrik ediyorum çok teşekkür ediyorum iç sesim oldunuz

Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim
Çevremde gördüğüm kimsenin kardeşi böyle şeyler söylemiyor. He ben de sevgilimin kardeşinden böyle bir şey duysam şüphelenirim, içime kurt düşer. Belki de kocanız şüpheleniyordu ya da ayrılmak istiyordu bu bahanesi oldu bilemem ama boşanmak isteyeni engelleyemezsiniz. Ortada kalmak istemiyorsanız ya çocuk yapmamalıydınız ya da mesleğiniz olmalıydı. Hayatınızı bir erkeğin kararlarına bağlamamalısınız. He bu saatten sonra ulaşmaya çalışıp kendinizi anlatın.

Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim
Kardeşinizi bir uzmana götürün, neler görüp saçmalıyor. 7 yaş için absürt bir cümle.
Kocanızı da hala koca olarak görmek istiyorsunuz belli ki o zaman aranızdaki güven çizgisini bir kez daha gözden geçirin beraberce.

sizce neden?
kaçmış evlenmiş
yine iyi k.validesi evine almış şu anda ana-baba evine gidebiliyor, büyükler olmasa başında dam yok bu insanların

19 yaşında evlenmiş iş gücü yok biri kucağında biri karnında 2 bebek, boşansa hangi damın altında yaşayacak?

anası babası ooo kızım tabi 22 yaşında 2 tane bebeyle koş gel biz bakarız seve seve, mı diyecekler?
7 yaşındaki kayınçosuna göre hareket eden kocası bol bol nafaka mi gönderecek?
daha biri kreşe gidene kadar seneler lazım, bu kız çalışsa desek, öbürüne ananne bakacak da bu kız asgari ücrete haftada 6 gün çalışacak da....

tekrar soruyorum, sizce neden?

Annesi babasi kac kizim gerekirse 3 ay disarida yatin ama yeter ki kacin demis mi ki? Yani simdiye kadar anne baba sozu dinlememis ama koca sozu dinlemeli siz de haklisiniz.

Konudaki her ayrıntı anormal. Anne babanız 7 yaşındaki çocuklarınin lafıyla üç gün küs kalıyor. Eşiniz kardeşinizin lafıyla sizi engelliyor, boşanma lafı ediyor. Kardeşinizin sevgili konusuna bu kadar takılıp ortaya bir şeyler atması da normal değil. Çocuklar neye şahit olursa bunun muhabbetini yapar. Sizle alakası olmasa da bir yerlerden sıklıkla duyuyor demek ki.

Sizde aklınızı başınıza alıp doğru düzgün korunun bundan sonra. Daha kendi eviniz yok ikinci çocuğa hamilesiniz. Eşiniz bu sebepten sizinle boşanmaz ama yokluğunuz kendisine iyi gelmiş, uzatmak istemiş muhtemelen. Canı isteyince engeli kaldırıp iletişime geçer sizinle.

Gerçekten beni anlayan bir kişi çok tebrik ediyorum çok teşekkür ediyorum iç sesim oldunuz
Anlamak derken akilsizliginizi anlamaktan mi bahsediyorsunuz. 19 yasinda disarlarda surunmek icin kacmissiniz kocaya sonra annesi acimis almis sizi evine hop iki cocuk yapmissiniz. Ailenize yazik gercekten. Bu kafayla daha cook cekersiniz siz. Ailenize soyleyin araya girsin bari gorussun damatlariyla sorunu cozsunler. Ucuncu cocuguda yapmayin. Neye guvenip cocuk yapmissiniz madem anlayan biri tesekkur ederim diyeceginize az dusunseydiniz cocuk yapmasaydinizda bunun gibi durumda ailenize donebilseydiniz bari. Aa tabi ya siz aslinda bosanmak istemiyorsunuz sirf cocugu bahane etmek icin hemen yapiyorsunuz ki biri bosanin ezdirmeyin kendinizi dediginde cocugu bahane edebilesiniz.

Bu ne düşünmeden hareket etmektir şaştım kaldım. E çocuğum senin zaten bu gebelikten önce de bir düşüğün olmuş şimdi yasmin vb hap içtiğine niye inanalım ? Korunuyor olsan böyle art arda niye hamile kalasın Hz. meryem misin sen nasıl bir doğurganlık bu ?

Hem çocuksun hem çocuk yaşta çocuk doğurmuşsun hem de korunmaktan bihaber el kapısına bakıyorsun. Kv evinde de millet nasıl sevişiyor böyle çatır çutur aklım almıyor benim ya. Çek bakalım ceremesini.

Annesi babasi kac kizim gerekirse 3 ay disarida yatin ama yeter ki kacin demis mi ki? Yani simdiye kadar anne baba sozu dinlememis ama koca sozu dinlemeli siz de haklisiniz.
mutlaka dememiştir ailesi
ben zaten aferin iyi yapmış demiyorum

ya da kocasına kul köle olsun da demiyorum
ama koşullar da ortada, bu kızın çalışması için filan daha seneler lazım, 2 bebekle yapacağı şey değil, bariz bu.
dahası 7 yaşında kardeş var evde -belki başka kardeşler de var?

(ha k.validesinin evi çok mu tenhadır cenaze harici normal zamanda onu da bilmem) ama belki 1 odası vardır bunların? çünkü bari evli bir çiftler orada. yüksek ihtimalle babasının evinde 1 odaları bile olmayacak. + 22 yaşında dul 2 çocuklu kadın olmanın kolay olmadığı bir yerde olacak (yüksek ihtimalle?)
belki anası-babası sen geliyorsan gel ama çocuklarını getirme diyecek? belki onu bile demiyecek.

en iyi ihtimalle "boşan bebeğine annen baksın" tavsiyesi veriliyor ya burada hep ben zaten baştan ona deli oluyorum.
kaçtım 2 de çocuk yaptım, anam baksın. bence öyle bir dünya yok. anası bakacağına kocası baksın efendim. o yüzden boşan anan baksın tavsiyesi veremiyorum dürüst olayım. can tehlikesi filan olur, eyvallah. yoksa herkes kendi başının çaresine baksın bi zahmet.

ha kocası illa boşanacam diyorsa zaten yapacak bişey yok
anasına-babasına anlatsın da desinler "bizim çocuk böyle laflar ediyor bize de etti" diye, daha onu da dememiş.
çocuk da nasıl bir ortamda büyüyorsa sevgili mevgili anlatıyor ha

benim o yaşta yeğenim var bildiği şey süper kahramanlar
bir de okul ödev, okulda anlaşamadığı kişiler filan
sevgili ne alaka o yaşta çocuk için? evde ortamda böyle laflar edilmese çocuk bunu bilemez ki.

Biraz sert ve doğru düşünmüşsünüz. :) ama annemlebabama anlatamıyorum sürekli içime atıyorum
Mutsuzsanız belki bu bir işarettir bırakın açsın davayı. Ömür boyu onun kaprislerini ve sinirini çekmek zorunda değilsiniz size yazık hem de kv ile aynı evdeymişsiniz özel bir alanınız bile yok

Olayda herşey tutarsız ve yanlış da ben kocanın çocuğun lafına inanmasında yanlışlık göremedim. Çocuktan al haberi diye bir söz var ülkede. Kimin aklında olsa bir şüphe bırakır. Küçücük çocuk neden böyle şeyler söyledi biri bu çocuğun aklına sokmuş olabilir mi?

Kardeşiniz ateşi yakıp geri çekilmiş küçük çocukda olsa bu lafı etmiş ortalık karışmış. Benim de ailemde böyle bir olay oldu başına gelmeyen bilmez.

Bak kardeşim sen kendi ailene bakıp aile karakterleri farklı yeni nesil pırıl pırıl her şeyi biliyorlar 7 yaşındaki çocuklar artık araba kaçırıp araba sürüyor
masallah piril piril kardeşinizin zekasi💫💫
cocuk once anne babasini sonra abla enistesini boşatmaya ant icmis gune mugeyle baslayip esrayla devam eden reklam aralarinda da tiktok izleyen bir cocuk heralde ki kafası böyle calisiyor.
esinizin karisi dururken 7 yasinda cocuga inanip sizden boşanmak istemesi de ayri sacmalik. bence adamin boşanasi vardir, genc yasta es cocuk sorumlulugunda falan bunalmistir bahanesi olmuştur . yoksa hangi insan bu yüzden karisini birakir?

7 yaşında ki çocuk tv den şurdan burdan duyduğu şeyi tekrar etmiştir. Sizi sinir etmek için özellikle de yapmış olabilir. Kendi çocuk akıllarıyla bazı şeyleri sonuçlarını tam düşünemiyorlar .
Eşiniz nasıl ciddiye alıyor böyle bir şeyi .

Back