Annesi babasi kac kizim gerekirse 3 ay disarida yatin ama yeter ki kacin demis mi ki? Yani simdiye kadar anne baba sozu dinlememis ama koca sozu dinlemeli siz de haklisiniz.
mutlaka dememiştir ailesi
ben zaten aferin iyi yapmış demiyorum
ya da kocasına kul köle olsun da demiyorum
ama koşullar da ortada, bu kızın çalışması için filan daha seneler lazım, 2 bebekle yapacağı şey değil, bariz bu.
dahası 7 yaşında kardeş var evde -belki başka kardeşler de var?
(ha k.validesinin evi çok mu tenhadır cenaze harici normal zamanda onu da bilmem) ama belki 1 odası vardır bunların? çünkü bari evli bir çiftler orada. yüksek ihtimalle babasının evinde 1 odaları bile olmayacak. + 22 yaşında dul 2 çocuklu kadın olmanın kolay olmadığı bir yerde olacak (yüksek ihtimalle?)
belki anası-babası sen geliyorsan gel ama çocuklarını getirme diyecek? belki onu bile demiyecek.
en iyi ihtimalle "boşan bebeğine annen baksın" tavsiyesi veriliyor ya burada hep ben zaten baştan ona deli oluyorum.
kaçtım 2 de çocuk yaptım, anam baksın. bence öyle bir dünya yok. anası bakacağına kocası baksın efendim. o yüzden boşan anan baksın tavsiyesi veremiyorum dürüst olayım. can tehlikesi filan olur, eyvallah. yoksa herkes kendi başının çaresine baksın bi zahmet.
ha kocası illa boşanacam diyorsa zaten yapacak bişey yok
anasına-babasına anlatsın da desinler "bizim çocuk böyle laflar ediyor bize de etti" diye, daha onu da dememiş.
çocuk da nasıl bir ortamda büyüyorsa sevgili mevgili anlatıyor ha
benim o yaşta yeğenim var bildiği şey süper kahramanlar
bir de okul ödev, okulda anlaşamadığı kişiler filan
sevgili ne alaka o yaşta çocuk için? evde ortamda böyle laflar edilmese çocuk bunu bilemez ki.