• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba eşim boşanmak istiyor yardımcı olun

Bana

da bir tık öyle geldi ama inanmıyorlar bana annem ve babama yapmış bunu kardeşim 3 gün konuşmamışlar
Esinize israrla ulasmaya calismayin zamana birakin hatta geri vites yaparsa uste cikin bana nasil inanmazsin vs. Ne kadar ustune duserseniz o kadar kendini hakli gorur. Bir sure aile evinde sessizce bekleyin. Ama bosanma ihtimaline karsida geleceginizi planlayin.

Bira üzücü birazda komik geldi kusura bakmayın ama bahane aranıyormuş gibi. Size de üzüldüm 22 yaşında 2 çocuk. Ben o yaştayken avare gibi gezer okula falan giderdim. Şimdi neredeyse 30 olacağım hala çocuk fikrine alışmadım. Eşinizi ailenizin evine çağırın anne babanız durumu anlatsın, bize de böyle yapmıştı diye. Aklıma başka fikir gelmedi umarım çözüme ulaşır.

Küçücük çocuk ne dediğini bilmez mi? Bahsettiğiniz çocuk 3 yaşında sevgililiğin ne demek olduğunu bilmeyen bebek değil hanımefendi ne anlatıyorsunuz? O yaştaki çocuk ne görürse ne duyarsa onu söyler, anlatır, konuda kopukluk var.
Çok da yalan söyledikleri bir yaş aynı zamanda

Sadece çok düşkün ve çok kıskanç
Çok mu düşkün, 7 yaşında çocuğun lafıyla sizi ortada bırakıp boşanmak isteyen adam mı çok düşkün? Çocuğunu bile sormuyor görmek istemiyor özlemiyor. Bence hazır gitmişken kal orada dönme demiş ama siz bilirsiniz.

Esinize israrla ulasmaya calismayin zamana birakin hatta geri vites yaparsa uste cikin bana nasil inanmazsin vs. Ne kadar ustune duserseniz o kadar kendini hakli gorur. Bir sure aile evinde sessizce bekleyin. Ama bosanma ihtimaline karsida geleceginizi planlayin.
Boşanmak istemiyorum çünkü eşimi çok seviyorum çok zor şartlar altında kaldık kaçarak evlendik abartısız 3 ay dışarıda yaşadık çok zor ayağa kalkıp durumları mızı düzelttik

Bira üzücü birazda komik geldi kusura bakmayın ama bahane aranıyormuş gibi. Size de üzüldüm 22 yaşında 2 çocuk. Ben o yaştayken avare gibi gezer okula falan giderdim. Şimdi neredeyse 30 olacağım hala çocuk fikrine alışmadım. Eşinizi ailenizin evine çağırın anne babanız durumu anlatsın, bize de böyle yapmıştı diye. Aklıma başka fikir gelmedi umarım çözüme ulaşır.
İkinci gebeliğim zaten çok yanlışlıkla oldu ilaç içtiğim halde hamile kaldım

Sadece çok düşkün ve çok kıskanç
Düşkün adam gelir alır senı konuşur çok çok anlaşılmaz bir kıskançlığı varsa çıkılmaz bir hâl alırsa döküman var telefon kaydı var bakar.inandıgı gibi bisey yoksa Özür diler yalvarır eder .

Sonra da siz tepiği vurursunuz kıcına defolur gider ceketini alıp , peşinizde dolanmaya devam eder bu süreçte de hamileymıssınız eve bakmaya devam eder çocuklarına ne zaman gerçekten burnu sürttüğüne inanırsınız o zaman hâlâ boşanmak istemıyorsanız şans verirsiniz . Böyle baba evınde karnında çocuk sırt dönmez bahane üretmiş resmen

Boşanmak istemiyorum çünkü eşimi çok seviyorum çok zor şartlar altında kaldık kaçarak evlendik abartısız 3 ay dışarıda yaşadık çok zor ayağa kalkıp durumları mızı düzelttik
Istemesenizde adam istiyorsa zorla yakasina yapisacak haliniz yok. 19 yasinda kacarak evlenirseniz herseyi reva gorur iste boyle esiniz.

Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim

19 yasindasin, ustune kayinvalide ile yasiyorsun, cocugun var ve hamilesin. Hadi olan olmus diyecegim ama esin seni dinleme geregi bile duymuyor. Uzuldum haline.

Evliliğin bir laf ile bitecek kadar değersizmiş demek ki eşin için. Sen de biraz kendine ve çocuklarına değer ver , hayatta her şey koca değil.

Yedi yaşında herkesin yuvasını dağıtmaya and içmiş bir çocuk, ona inanıp üç gün küs kalan ana baba, biri karnında biri kucağında iki çocuğuyla seni boşarım diyen bir koca, bana çok düşkün çok kıskanır diyen bir kadın.
Boşanmazsınız canım korkma, ama bu bebekten sonra daha sıkı korunun en azından çift yöntemle.

Ha bir de cok seviyorsun ve bosanmak istemiyorsun. Sana degil kocan kimsenin boyle davranma hakki yok. Neden bunu kabulleniyorsun?
sizce neden?
kaçmış evlenmiş
yine iyi k.validesi evine almış şu anda ana-baba evine gidebiliyor, büyükler olmasa başında dam yok bu insanların

19 yaşında evlenmiş iş gücü yok biri kucağında biri karnında 2 bebek, boşansa hangi damın altında yaşayacak?

anası babası ooo kızım tabi 22 yaşında 2 tane bebeyle koş gel biz bakarız seve seve, mı diyecekler?
7 yaşındaki kayınçosuna göre hareket eden kocası bol bol nafaka mi gönderecek?
daha biri kreşe gidene kadar seneler lazım, bu kız çalışsa desek, öbürüne ananne bakacak da bu kız asgari ücrete haftada 6 gün çalışacak da....

tekrar soruyorum, sizce neden?

Back