- 24 Ocak 2024
- 41
- -1
- 8
- 22
- Konu Sahibi woznuraslan
-
Gerçekten beni anlayan bir kişi çok tebrik ediyorum çok teşekkür ediyorum iç sesim oldunuzsizce neden?
kaçmış evlenmiş
yine iyi k.validesi evine almış şu anda ana-baba evine gidebiliyor, büyükler olmasa başında dam yok bu insanların
19 yaşında evlenmiş iş gücü yok biri kucağında biri karnında 2 bebek, boşansa hangi damın altında yaşayacak?
anası babası ooo kızım tabi 22 yaşında 2 tane bebeyle koş gel biz bakarız seve seve, mı diyecekler?
7 yaşındaki kayınçosuna göre hareket eden kocası bol bol nafaka mi gönderecek?
daha biri kreşe gidene kadar seneler lazım, bu kız çalışsa desek, öbürüne ananne bakacak da bu kız asgari ücrete haftada 6 gün çalışacak da....
tekrar soruyorum, sizce neden?
Düşkün eşe bak biri karnında biri kucağında iki evladı varken eşini 7 yaşındaki çocuğun lafıyla engelliyor. Düşkün olmasa ne olurdu düşünemiyorum.Gerçek maalesef eşim bana çok düşkün ve çok kıskanç bi insan ne yapacağımı bilmiyorum
Çevremde gördüğüm kimsenin kardeşi böyle şeyler söylemiyor. He ben de sevgilimin kardeşinden böyle bir şey duysam şüphelenirim, içime kurt düşer. Belki de kocanız şüpheleniyordu ya da ayrılmak istiyordu bu bahanesi oldu bilemem ama boşanmak isteyeni engelleyemezsiniz. Ortada kalmak istemiyorsanız ya çocuk yapmamalıydınız ya da mesleğiniz olmalıydı. Hayatınızı bir erkeğin kararlarına bağlamamalısınız. He bu saatten sonra ulaşmaya çalışıp kendinizi anlatın.Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim
Kardeşinizi bir uzmana götürün, neler görüp saçmalıyor. 7 yaş için absürt bir cümle.Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim
sizce neden?
kaçmış evlenmiş
yine iyi k.validesi evine almış şu anda ana-baba evine gidebiliyor, büyükler olmasa başında dam yok bu insanların
19 yaşında evlenmiş iş gücü yok biri kucağında biri karnında 2 bebek, boşansa hangi damın altında yaşayacak?
anası babası ooo kızım tabi 22 yaşında 2 tane bebeyle koş gel biz bakarız seve seve, mı diyecekler?
7 yaşındaki kayınçosuna göre hareket eden kocası bol bol nafaka mi gönderecek?
daha biri kreşe gidene kadar seneler lazım, bu kız çalışsa desek, öbürüne ananne bakacak da bu kız asgari ücrete haftada 6 gün çalışacak da....
tekrar soruyorum, sizce neden?
Anlamak derken akilsizliginizi anlamaktan mi bahsediyorsunuz. 19 yasinda disarlarda surunmek icin kacmissiniz kocaya sonra annesi acimis almis sizi evine hop iki cocuk yapmissiniz. Ailenize yazik gercekten. Bu kafayla daha cook cekersiniz siz. Ailenize soyleyin araya girsin bari gorussun damatlariyla sorunu cozsunler. Ucuncu cocuguda yapmayin. Neye guvenip cocuk yapmissiniz madem anlayan biri tesekkur ederim diyeceginize az dusunseydiniz cocuk yapmasaydinizda bunun gibi durumda ailenize donebilseydiniz bari. Aa tabi ya siz aslinda bosanmak istemiyorsunuz sirf cocugu bahane etmek icin hemen yapiyorsunuz ki biri bosanin ezdirmeyin kendinizi dediginde cocugu bahane edebilesiniz.Gerçekten beni anlayan bir kişi çok tebrik ediyorum çok teşekkür ediyorum iç sesim oldunuz
Tabi efenim eşiniz o yüzden hemen boşanmayı düşünüverdi.Sadece çok düşkün ve çok kıskanç
mutlaka dememiştir ailesiAnnesi babasi kac kizim gerekirse 3 ay disarida yatin ama yeter ki kacin demis mi ki? Yani simdiye kadar anne baba sozu dinlememis ama koca sozu dinlemeli siz de haklisiniz.
Mutsuzsanız belki bu bir işarettir bırakın açsın davayı. Ömür boyu onun kaprislerini ve sinirini çekmek zorunda değilsiniz size yazık hem de kv ile aynı evdeymişsiniz özel bir alanınız bile yokBiraz sert ve doğru düşünmüşsünüz. :) ama annemlebabama anlatamıyorum sürekli içime atıyorum
Adam kıskanç olabilir fakat size düşkün değil. Düşkün olsaydı 7 yaşındaki çocuğa inanmazdı.Sadece çok düşkün ve çok kıskanç
masallah piril piril kardeşinizin zekasiBak kardeşim sen kendi ailene bakıp aile karakterleri farklı yeni nesil pırıl pırıl her şeyi biliyorlar 7 yaşındaki çocuklar artık araba kaçırıp araba sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?