- 3 Kasım 2021
- 99
- 26
- 3
- 39
- Konu Sahibi kapikuluhande
-
Allah rızası içün bu durumu değerlendirir miisniz?allahım yıne bu ne dıyor ya
Valla beni becerirken gayet istekliydi ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu.kendimi zorla becerttirmedim yani.
bu kırmızı noktalı +18 soylemın ıcıne sızı alıntılamak zorunda kaldıgım ıcın cok ozur dılerım bu cumleyı kurduNe demişti? İnanın ben onun olduğunu anladıktan sonra çıktım konudan yorumumu yapıp. Görmedim yani
Okulumun karşısında bacısı oturuyor.2 satliğine çocuğa bakmıyor.Sevmeyen adamla evlenip sevmeyen adamdan çocuk yapınca ne olmasını bekliyordunuz acaba?
Allah aşkına gidin başka şehire belki normalleşirsiniz azıcık.
Beyrut limanı gibi patladım slalallslsösnsmslsmsmslsa hahhahjaajakaşşalslslslsmsöslsşşsğsissşsösöslValla beni becerirken gayet istekliydi ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu.kendimi zorla becerttirmedim yani.
cok cıddı yazıyorum ınan bana tum samımıyetımde yazıyorumAllah rızası içün bu durumu değerlendirir miisniz?
Zaten tedavi oluyorum yemin ederim ki oluyorum.cok cıddı yazıyorum ınan bana tum samımıyetımde yazıyorum
konuyu acarken yazdıgına gore +tum yazdıgın hıkayeye gore+yorumlarının hepsını okudum ona gore yazıyorum
bu adamdan da aılesınden de uzak dur cocugunu al kendıne hayat kur acil cok acil devlet hastanesınden ravdevu al psıkolojık destek al ılac vereceklerdır sana
kendıne cocuguna yonel
yapman gereken bu
ve lutfen yalvarırım lutfen benı dınle tedavı ol
Allah rızası içün bu durumu değerlendirir miisniz?
Kesinlikle dalga geçiyorOkulumun karşısında bacısı oturuyor.2 satliğine çocuğa bakmıyor.
Allah şahit ki ilaç kullanıyorum psik.kitaplar okuyprum psikologa da gittim.ana hırsım geçmiyor.ama aadam bana demişti ki benim ailem çok iyi girebileceğin en iyi aile içine girdirdim seni denişti.cok cıddı yazıyorum ınan bana tum samımıyetımde yazıyorum
konuyu acarken yazdıgına gore +tum yazdıgın hıkayeye gore+yorumlarının hepsını okudum ona gore yazıyorum
bu adamdan da aılesınden de uzak dur cocugunu al kendıne hayat kur acil cok acil devlet hastanesınden ravdevu al psıkolojık destek al ılac vereceklerdır sana
kendıne cocuguna yonel
yapman gereken bu
ve lutfen yalvarırım lutfen benı dınle tedavı ol
Allah şahit ki dalga geçmiyorum.Kesinlikle dalga geçiyor
Sabahtan akşama kadar eski kocan ve garip gurip ailesine sövsek sana faydası olmaz. Tayin aldır.Gitsem içim soğuyacak biliyorum.ne olur özellikle şu duruma yorum yapar mıısnız.okulumun karşısında bacısı var 2 saat de dersim vardı bakıcıya para vermeyeyim bacına bırak dedim.yaa ablam bişey demez de eniştem çocuk elini oraya vurdu buraya vurdu diye huylanır dedi.yani istemezler çocuğu diyor.sadece 2 saat.ama biz evliyken o bacısı ve eniştesi gel bizi köye götür oraya götür buraya götür diyorlardı çok rahat
Sanırım adam haklı...Allah şahit ki ilaç kullanıyorum psik.kitaplar okuyprum psikologa da gittim.ana hırsım geçmiyor.ama aadam bana demişti ki benim ailem çok iyi girebileceğin en iyi aile içine girdirdim seni denişti.
İşte çocuğum baba eksikliği yaşar mı? Şimdi haftada 1 görüyor gitsem 2 haftada 1 görecek.Sabahtan akşama kadar eski kocan ve garip gurip ailesine sövsek sana faydası olmaz. Tayin aldır.
Kesinlikle salaklıkk bende.Sanırım adam haklı...
Farketmez, inan bana.İşte çocuğum baba eksikliği yaşar mı? Şimdi haftada 1 görüyor gitsem 2 haftada 1 görecek.
Ağzım açık okudum şaka gibisiniz. Her sex yapan hamile kalmıyor hanfendi korunmak diye bir sey var allahım saka gibiValla beni becerirken gayet istekliydi ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu.kendimi zorla becerttirmedim yani.
Önünüze baksaniz kendi hayatınıza odaklansaniz zamanla soğur zaten içiniz. Psikolojik destek alin Allah aşkına.Ya hipnozu boşverin ben büyük kazık yedim nasıl soğuyacak içim? Siizn içiniz nasıl soğurdu böyle bir durumda?
Bakmaz bakmaz. Bakmak zorunda mı?Okulumun karşısında bacısı oturuyor.2 satliğine çocuğa bakmıyor.
Peki biraz açae mıısn bunu çünkü adam diyor ki şimdi küçük olduğu için dışarda durduramıyorum büyüyünce daha çok görürüm diyor?Farketmez, inan bana.
Bakmak zorunda miOkulumun karşısında bacısı oturuyor.2 satliğine çocuğa bakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?