• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla beni becerirken gayet istekliydi ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu.kendimi zorla becerttirmedim yani.

Ne demişti? İnanın ben onun olduğunu anladıktan sonra çıktım konudan yorumumu yapıp. Görmedim yani 😕
bu kırmızı noktalı +18 soylemın ıcıne sızı alıntılamak zorunda kaldıgım ıcın cok ozur dılerım bu cumleyı kurdu

Sevmeyen adamla evlenip sevmeyen adamdan çocuk yapınca ne olmasını bekliyordunuz acaba?

Allah aşkına gidin başka şehire belki normalleşirsiniz azıcık.
Okulumun karşısında bacısı oturuyor.2 satliğine çocuğa bakmıyor.

Sizin gibi kadınlara çok kızıyorum. Ekonomik özgürlüğünüz var hala 5 kuruş etmeyen adamların peşinden koşup hayatınızı karartıyorsunuz. Ne desek yapmayacaksınız ki. Tekrar evleniriz demişmiş. Adam sizi sevmiyor hatta nefret ediyor siz dava açıp boşanacağınıza bir de yalvarmışsınız hala çocuğu bahane edip orda mı kalsam diyorsunuz. Adam çocuk düşsün diye neler yapmış bu adamdan baba olur mu ? Adam gerçek babayla çocuğunu görmeye zaten gelir.

Allah rızası içün bu durumu değerlendirir miisniz?
cok cıddı yazıyorum ınan bana tum samımıyetımde yazıyorum
konuyu acarken yazdıgına gore +tum yazdıgın hıkayeye gore+yorumlarının hepsını okudum ona gore yazıyorum
bu adamdan da aılesınden de uzak dur cocugunu al kendıne hayat kur acil cok acil devlet hastanesınden ravdevu al psıkolojık destek al ılac vereceklerdır sana
kendıne cocuguna yonel
yapman gereken bu

ve lutfen yalvarırım lutfen benı dınle tedavı ol

konuyu acarken yazdıgına gore +tum yazdıgın hıkayeye gore+yorumlarının hepsını okudum ona gore yazıyorum
bu adamdan da aılesınden de uzak dur cocugunu al kendıne hayat kur acil cok acil devlet hastanesınden ravdevu al psıkolojık destek al ılac vereceklerdır sana
kendıne cocuguna yonel
yapman gereken bu

Zaten tedavi oluyorum yemin ederim ki oluyorum.

kendıne cocuguna yonel
yapman gereken bu

Allah şahit ki ilaç kullanıyorum psik.kitaplar okuyprum psikologa da gittim.ana hırsım geçmiyor.ama aadam bana demişti ki benim ailem çok iyi girebileceğin en iyi aile içine girdirdim seni denişti.

Gitsem içim soğuyacak biliyorum.ne olur özellikle şu duruma yorum yapar mıısnız.okulumun karşısında bacısı var 2 saat de dersim vardı bakıcıya para vermeyeyim bacına bırak dedim.yaa ablam bişey demez de eniştem çocuk elini oraya vurdu buraya vurdu diye huylanır dedi.yani istemezler çocuğu diyor.sadece 2 saat.ama biz evliyken o bacısı ve eniştesi gel bizi köye götür oraya götür buraya götür diyorlardı çok rahat
Sabahtan akşama kadar eski kocan ve garip gurip ailesine sövsek sana faydası olmaz. Tayin aldır.

Valla beni becerirken gayet istekliydi ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu.kendimi zorla becerttirmedim yani.
Ağzım açık okudum şaka gibisiniz. Her sex yapan hamile kalmıyor hanfendi korunmak diye bir sey var allahım saka gibi :D laf anlatıyorum ben de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X