Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi
adam sizden gitmiş adam yok yok siz hala yok bacı yok enişte.Bence siz yatarak tedavi olun.

Umarım dediğiniz gibidir. Özellikle bunları yazan birinin öğretmen olma ihmali çok kötü. Lütfen gerçek olmasın

Bu hırsım nasıl geçecek?

Her seferinde yeni bir uyelikle gelip konu acman bize karsi da bir hirsin oldugunu dusunduruyor. Ben son gelisinde sana cok uzulmustum mesela ama sorulan sorulara cevap verme geregi duymadin. Ben senin ciddi dalga gectigini dusunuyorum. Umarim seni eglendirebiliriz. Iyi eglenceler.

Adamın bana ayaptıkları? Beni maddi manevi mahvetmesi? 1 çocukla tek başıma bırakması ? Ailem yok kimsem yok.
yazdıgınız hıkayaye gore
ıyıde sız ızın vermıssınız
adam bak ben sana bunu yapıcam demıs sızde tamam demıs beklemıs bunu yasamıssınız
daha en basında ayrılmak yerıne bırde cocuk ıcın ugrasmıssınız adam en bastan soylemıs en bastan sonunuzun ne olacagını soylemıs ılk defa bu kadar durust bır karaktersız adam goruyorum adam cok netmıs en basından

sız kendı kendınıze yaptınız kusura bakmayın

Gitsem içim soğuyacak biliyorum.ne olur özellikle şu duruma yorum yapar mıısnız.okulumun karşısında bacısı var 2 saat de dersim vardı bakıcıya para vermeyeyim bacına bırak dedim.yaa ablam bişey demez de eniştem çocuk elini oraya vurdu buraya vurdu diye huylanır dedi.yani istemezler çocuğu diyor.sadece 2 saat.ama biz evliyken o bacısı ve eniştesi gel bizi köye götür oraya götür buraya götür diyorlardı çok rahat

Neden evlendi peki benle neden neden neden?

Sülalecek serefsiz gibiler onlardan bagimsiz bir hayat lazim size

allahım yıne bu ne dıyor ya

Ne demişti? İnanın ben onun olduğunu anladıktan sonra çıktım konudan yorumumu yapıp. Görmedim yani

Sülalecek serefsiz gibiler onlardan bagimsiz bir hayat lazim size
Ciddi soruyorum ailem olmadığı için akrabalık ilişkilerini değerlendiremitorum.sizce çocuğu iki saat almamaları ama buadamı eş.k gibi kullanmaları normal mi?

Sevmeyen adamla evlenip sevmeyen adamdan çocuk yapınca ne olmasını bekliyordunuz acaba?

Allah aşkına gidin başka şehire belki normalleşirsiniz azıcık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…