Merhaba ben geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tayin isteyip gitse çocuğum baba eksikliği çeker mi?
cekmez cunku babalık yapan bır baba yok ortada
adam dunden razı zaten alıp cocugu gıdın dıye
basınıza bela olan sızı cocukla tehtıt eden bır adam degıl en azından alın cocugunuzu da kendınıze hayat kurun artık

Haberlerde çıkıyor ya baba çocuğu öldürmüs vs onu yaptırtacak zorla
Hayır herif çocuk istememiş düşsün diye neler yapmıs ısrar kıyamet kucağına bebek vermişsin daha da akıllanmamışsın istemiyor sizi istemiyor neden anlamıyorsunuz yapışmış kalmışsınız kendinize gelin

Gel kafama s.ç işte neden yalvardım diye de knedime kızıyorum tekrar evleniriz demişti herhalde ondan.
oyle dedı kı hemen anlasmalı bosanabılın dıye
buyuk ıhtımal hayatında bırı var ondan acelesı var
oyle demese bosanmazdınız sız adam bunca sey yapmıs hala yalvarıyorsunuz adama adamda bosanın dıye her yolu denemıs kandırmıs yanı

Bence siz obsesifsiniz. İlk iki cümlenizden sonrasını okumadım tabi ki, yani kim olduğunuzu anladıktan sonrasını.

Ya obsesifsiniz ya da bizimle eğleniyorsunuz. Sürekli aynı cevaplar gelecek size, veya artık insanları sıktığınız için tiye alacaklar sizi.

Kompulsiyonunuz da gelip defalarca üyelik alıp defalarca aynı konuları açıp yine defalarca aynı yanıtları almak.

Eski eşinize olan takıntınız Patolojik boyuta ulaşmış durumda ( tabi bizimle eğlendiğiniz seçeneğini eleyerek bunu söylüyorum)

Bir yakınınız, kardeş, eş dost kuzen falan yok mu? Sizi psikiyatri veya terapiye götürecek. Artık gerçekten profesyonel yardım almanız lazım.

Vallaha düsmesi icin dua eden babaligi ne kadar olur sizce? Tabi her cocuk icin babasiz kalmak zor. Ama sinir hastasi olan bir annedense, birakin babasiz kalsin. Siz böyle iyilesemiceksiniz
Gitsem içim soğuyacak biliyorum.ne olur özellikle şu duruma yorum yapar mıısnız.okulumun karşısında bacısı var 2 saat de dersim vardı bakıcıya para vermeyeyim bacına bırak dedim.yaa ablam bişey demez de eniştem çocuk elini oraya vurdu buraya vurdu diye huylanır dedi.yani istemezler çocuğu diyor.sadece 2 saat.ama biz evliyken o bacısı ve eniştesi gel bizi köye götür oraya götür buraya götür diyorlardı çok rahat

allah artık imdat ya
gercekten cok enteresansınız

Valla beni becerirken gayet istekliydi ne olduysa hamile kaldıktan sonra oldu.kendimi zorla becerttirmedim yani.

Cumleleriniz beni korkuttu.Sizi hiç sağlıklı bulmadım.İnsallah çocuk için herşey güzel olur

bizi keklıyor bır ınsan bu kadar olamaz yanı olmamalı beyın dedıgımız sey bır yerde ıstenmesede calısıyor
demın kurdugu o ıgrenc cumleden sonra emın oldum konu sahıbınden ve grının derınlıklerıne dogru yol alsın dıye kibledım sunu buradan alır mısınız lutfen dıyerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…