Meraklı Kv Sorunu... Hatta meraklı sülale sorunu!

Evet sen çok haklısın ama eşin yanında.
o nedenle onu üzmemek için eşine ailesi hakkında ağzına geleni söyleme
ağzına gelenlerin bi kısmını artık eşinin ailesine söyle. onlar hak ediyor. eşin değil

mesela onlar geleceği zaman yatak odanı kilitleyebilirsin. kilidini kaldır bi yere.
ne bileyim aklıma gelenler bunlar.
baktın kilerine vs bakıyor.
çüş artık falan gibi çirkin kelimeleri bi iki kez kullanabilirsin.
çünkü bakıştan duruştan laftan anlamıyorla. kabalaşman gerekecek galiba biraz

Aman didim
Babam da dahil çevremde bir sürü şeker hastası var. Çoğu da şeker gibi pamuk insanlar
Siz sadece sorunlusunuz
Sorununuzu hastalığınıza yüklemeyin
Yazık o adama da anasına da

kesinlikle katılıyorum bu kilit işine,hatta kayınvalide sorarsa aman gerizekalı bi arkadaşım geldi bu gün yatak odama kilerime mal mal açıp baktı ne alakaysa,mahremim orası benim hiç hoşlanmam ,kitledim ben de..gibi kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yap.. seni seven bi eşin var be kuzum ,hayatı kendine zindan etmeye değer mi ?

Aman didim
Babam da dahil çevremde bir sürü şeker hastası var. Çoğu da şeker gibi pamuk insanlar
Siz sadece sorunlusunuz
Sorununuzu hastalığınıza yüklemeyin
Yazık o adama da anasına da
tabiiki hastalığıma yüklemiyorum sorunu. Tam tersi, sorunlar hastalığıma yükleniyor. Sorunlu olduğumu kabul edebilirim, ama tek başıma sorunlu değilim emin olun :)

Biraz daha tolere diyorum Size. 6 yıllık evliliğin bana kattığı bişey varsa oda sabır ve herşeyi duymamaktır. Eskiden herşeyi duyardım, ciddiye alırdım vs vs... Zaman geçtikçe görüyorsun ki insanlar değişmez, yaşlılar hiç değişmez benim pamuk gibi anneannem bile aksileşti.
Aynı şekilde benim kayınvalidem de süsleri değiştirir, bibloları kaldırır, görümcemin hediye ettiği şamdanları baş köşeye koyar . Ama ben ne yaparım çok hoş olmuş annecim derim , o gidince kendi bildiğimi yaparım.
Yatak odama girer , kıyafetlerimi düzeltir biliyorum ki ben çalışıyorum diye yardımcı olmak istiyo , seslenmem .
Yer Döşemelerini değiştiricez 2827737473 kere ben parke seviyorum, her yeri parke yaptırın diyip duruyo. Sabırla her seferinde benim aklımda başka bişey var, ben sevmiyorum diyorum. Eşime de gülerek söylüyorum 12. Oldu , 13. Oldu oda eğleniyor sert söylemiyorum, eleştirmiyorum, böylece etkiye tepki almıyorum.
Kimse ailesi suçlanınca hemen sen haklısın demez, savunmaya geçer, haklılığı için bahane üretir, işin komik tarafı o ailede büyüdüğü için bu durum ona farklı gelmez. Terapiste gitmeniz farkındalık açısından çok etkili olur, 3. Kişiler için kendinizi, ilişkinizi yıpratmayın, aranızda açılsa kimse üzülmez bunu unutmayın.....

kilitleme işini yapcam el mecbur. Biara denedim kızım sana söylüyorum meselesini. Ya komşum geldi daldı pat diye ne kadar ayıp dedim. orası benim özelim dedim. heee ayıp mayıp ay görgüsüz dedi benim anlattığıma. Kendiside dalıyo :) mesela ben telefonum çalar konuşurum, konuşma başlar bitene kadar eli belinde bekler. kimdi o niye aramış nerden arkadaşın der. hususi dinler. abim arar, hatta görüntülü konuşma yaparız. kulaklığım takılı olmaz abimin sesi dışa duyulur. saaatlerce dikilir ayakta bekler eli belinde. abimle konuşuyoduk bi gün yine lafın orta yerinde bi daldı lafa, Ebru nerde (abimin hanımı) bu saatte ebru niye evde değil? dedi abime. Oda ayşe teyze hanım benim hanım sen dert etme dedi. böyle böyle şeyler işte.. birikim oldu bende, sırtımda sepet var ve hep arkama attım ama kaldıramaz gibi oldum en eften püften şeye patlar oldum.

imkanınız varsa azıcık uzaklaşmak için tatil mi yapsanız ? orada sakin sakin konuşup biraz kafa dinleseniz ?

BENİM KVALİDEM DÜĞÜNÜME 1 HAFTA KALA 9 KİŞİ BENİM EVİMDE KALDILAR SIFIR DAYAYIP DÖŞEDİĞİM EVİMDE. NE YAPALIM ÖLELİM Mİ..Hayır..

Ben işe giderim evi toplar vs bizde kalırlar şehir dışında olduklarından. yemek vs yapar .. Sen kadına 4 saat dayanamıyorsun..

Bırak baksın etsin heves etsin. vs

YAŞANMIŞLIKLAR KÖTÜ ANILAR OLABİLİR AMA SENİN YAPACAĞIN TEK ŞEY ONLARI YOK SAYIP HAYATA DEVAM ETMEK.

haklısınız. olan bize oluyor gerçekten. onlar huzurluca uyurken biz eşimle sahurlara kadar oturduk konuşup anlaşmaya dertleşmeye çalıştık. fevri olmazsam ne eşim ne ben üzülmücez anladığım kadarıyla. ben mesela hemen saldırırım kaç kez dicek bana daha diye yanlışlarım çok işte bi eş olarak biliyorum. ama düzelticem, inanıyorum kendime ve kocama.

başını beklemek de neyin nesi. bekçi gibi.
tövbe yarabbim.
ben olsam ben de patlardım açıkcası.boğulurum ben de

imkanınız varsa azıcık uzaklaşmak için tatil mi yapsanız ? orada sakin sakin konuşup biraz kafa dinleseniz ?
dünde dedik cidden ihtiyacımız var diye. ama 1 yılı doldurmadan izin hakkım yok. resmi kurumda çalışıyorum. ama inşallah gitmeyi planlıyoruz.

başını beklemek de neyin nesi. bekçi gibi.
tövbe yarabbim.
ben olsam ben de patlardım açıkcası.boğulurum ben de
insan nasıl bi psikolojiye girer böyle hak verin bana. tamam ben tolore edeyim, görmezlikten geleyim. 9 ay sonra çözüm bunları buluyorum ama tecrübesiz bu yaşımda babasının evinden çıkmış gelmiş kimsesi olmayan bir şehirde eşim ve ailesinden başka tanıdığım olmadığı şu şehirde hangisine alışaydım? evliliğe mi kocamın huyu suyuna dört duvar içindeki farklılıklara mı ailesine mi görümceye mi ailemin hasretine mi annemin hastalıklarına mı.. hafifletici deil sebeplerim herkes neeler çekiyor ama bunaldım işteee.

diyorum bi çok mesajımdada bunu, inanın cidden birikmişlik benimkisi. daha nice şeyler var, yazdıkca aklıma geliyor.

kv eltim hakkında telefon elinden düşmüyor kocası yanında, kiminle mesajlaşıyosa demişti, alttaki imayı düşününce şok oldum, sevgilisi olduğunu falan ima ediyo heralde

dedim millet ille eşiyle mi mesajlasacak, kardeşi olur annesi arkadaşı olur

bir de böyleleri var

Peki bir danışma daha yapacağım.
Dün şimdi ben kaynanamı odama sessiz sessiz pıs pıs girdiğini gördüm ya hani. gidip arkasından yüz yüze gelip noldu ? neye bakmıştın demedim. sinirle mutfağa attım kendimi. eşimden çıktı hıncım.

Neyse, bu akşam kandil. gidip kandılleşelim. Ve şunu demek istiyorum, anne sen dün yatakodama girmiştin ben bişey mi istedin diye sorcaktım ama işim çoktu mutfakta sonra sorarım dedim unuttum neye bakmıştın? ya ben biliyorum dağınığım hele işe gireli hepten ev dağınık, dağınık mı diye mi kontrol ettin, mahcup oldum ben dağınıktı çünkü odam demek istiyorum. Oda elbet bişiler der. Bundan sonra bakmak istediğinde bana söylersen sevinirim, müsait olmayabilir herzaman demek istiyorum. Bunuda dedikten sonra dahada bişi demem etmem büyütmem. ama şunu hele bi deyivereyim

Allahım yaaaa benim telefonum çalınca benden önce kv koşar kim arıyor diye

sana tavsiyem şu, duyguların bu kadar kötü iken ezilip büzülme bence, dağınığım şu bu hiç girme o ise zira onu ilgilendirmez, diyeceğin şey açık net ikirciğe mahal vermeyen bir cümle olmalı oda şu: evimde ajan gibi dolaşılmasından hoşlanmıyorum merak ettiğiniz bir şey olursa sorun göstereyim

Telefon meselesini direk eşimle paylaştım ben, dedim ben iftira atma potansiyeli gördüm hoşuma gitmedi, yeni nesil herkes gibi ben de ziyadesiyle iç içeyim telefonla, yarın bir gün benimle ilgili bir laf döner cirkinlesirim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…