Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Rabbim sabrinizi arttirsin alışmak uzun sürüyor 3 hafta oldu ama elim hala karnıma gider tek tesellim meleklerimiz cennette bizi bekliyor çok üzgünüm allah dayanma gücü versin
Gaz sancısı oluyor ya hani tıpkı tekme gibi. Sanki hala benimleymiş gibi oluyor.
Hala inanamıyorum. Geçen hafta bugün benimleydi. Belim ağrıyor diye erken yatmıştım. Şimdiyse yok ve ben düşünmekten uyuyamıyorum. Beynim akıyor sanki

Rabbim güç versin çok üzüldüm.ya soru sormam belki doğu değil ama bunlar hep pkodan mı oldu.bende de pko var

Amin inşaallah Allah razı olsun. Allah sizede dayanma gücü versin başınız sağolsun.

Inşallah kuzum inşallah emin ol o annesinin uzulmesini istemez melegin cennette seni bekliyor günahsız tertemiz sefaatci olacak sana bak en azından sen onu ziyaret edebilirsin benim bebegimin mezarı bile yok 3 aylık olmuştu bebek şeklini almaya başlamıştı allah bilir hastanede hangi çöpe attılar hep içim yanar bunu düşündükçe Rabbimin bana 3 aylık emanetiydi geri aldı ondan geldi ona gitti inşallah atlatiriz kısa sürede .

Benim oglum 38. haftada gayet saglikli ve kilolu dogdu cok iyiydi emzirdim sesi hala kulagimda sonra aniden rahatsizlandi ve 32 gün yenidogan yogun bakimda kaldi. Sonra bir aksam doktor aradi ve kalbi daha fazla dayanamadi dedi... hayatimin en aci dolu anlari oldu o anlar

Rabbim güç versin çok üzüldüm.ya soru sormam belki doğu değil ama bunlar hep pkodan mı oldu.bende de pko var
Amin.
Yok pko sadece benim hamile kalmama engel oldu ama bazı insanlar kolay hamile kalıyor ve pkolu olduğunu bilmiyor bile.

Emin ol çok iyi anlıyorum seni ama kendini güçlü tutmaya çalış ben kendimi saldim ağladım günlerce hala ağlarım ve gerçekten kötü oldum halusilasyonlar rüyalar bir ton şey yaşıyorum o yüzden Salma kendini inşallah Rabbim sabrini verir

Allah sizede bizede bunu yaşayan diğer herkesede dayanma gücü versin sabır versin inşaallah

Oyyy Allahım sen dayanma gücü ver Ya Rabbim ne zor imtihan Allah sabır versin

Canım benim yavrun Allah tan gelip yine ona gitti inşallah...Hayır da şer de Allah tandır...Bunu unutma ve sakin yavruma sahip cikamadim deme...evet çok zor ancak yasayan bilir...ama bir an önce toparlanmaya çalış...Allah a dua et .. Yaradan isterse yine nasip eder elbet...lütfen toparlan gerekirse bir uzmandan destek al ve eve kapanma....

İnşaallah hepimize sabır versin. Bende ilk attığım yazıyı yazarken de ağlıyordum. şimdide hastanede doğum sancısı çekerken de ağladım sancı çoğaldıkça ayrılmamız yakınlaşıyor diye şimdi ağlamasak sonra daha kötü olıruz. İnşaallah Allah bir daha bizede başkalarına da yaşatmaz.

Amin insallah yaşatmaz çok çok zor evlat acısı geçmiyor zamanla ilk gün ki gibi olmayacak acı ama unutulmayacak.

Anneme gidicem kontrolden sonra. toparlanmak için elimden geleni yapıcam ama çok zor

Amin insallah yaşatmaz çok çok zor evlat acısı geçmiyor zamanla ilk gün ki gibi olmayacak acı ama unutulmayacak.
Doğum yapıp eve eli boş gelmek
Geçmeyecek zaten azalacak belki.Allah nasip ederse başka çocuklarımız olursa sizin abiniz vardı dicem. Melek oldu gitti dicem

Oyyy Allahım sen dayanma gücü ver Ya Rabbim ne zor imtihan Allah sabır versin
Ya beterin beteri var buna da sukur hersey allahtan. Agla icini akit ama asla isyan etme yoksa kavusma ümidi de kalmaz evet cok zor ama alisacagiz böyle yasamaya. Sadece o hep icimizde olacak...

Doğum yapıp eve eli boş gelmek
Geçmeyecek zaten azalacak belki.Allah nasip ederse başka çocuklarımız olursa sizin abiniz vardı dicem. Melek oldu gitti dicem
Inşallah Rabbim nasip etsin imtihan zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…