Gaz sancısı oluyor ya hani tıpkı tekme gibi. Sanki hala benimleymiş gibi oluyor.Rabbim sabrinizi arttirsin alışmak uzun sürüyor 3 hafta oldu ama elim hala karnıma gider tek tesellim meleklerimiz cennette bizi bekliyor çok üzgünüm allah dayanma gücü versin
Amin Allah razı olsun.Rabbim size güç kuvvet sabır versin
Amin inşaallah Allah razı olsun. Allah sizede dayanma gücü versin başınız sağolsun.Yüzünü görmedim ama kalbini duyduğum içimde büyüttüğüm bir kuzumu da ben kaybettim sızın kı kadar olmaz tabı ama
Rabbim sefaatçi eylesin inşallah sabır diliyorum tüm kalbimle hissettim sadece bunu demek istedim diyecek tek bir kelime bulamıyorum çünkü %(
Inşallah kuzum inşallah emin ol o annesinin uzulmesini istemez melegin cennette seni bekliyor günahsız tertemiz sefaatci olacak sana bak en azından sen onu ziyaret edebilirsin benim bebegimin mezarı bile yok 3 aylık olmuştu bebek şeklini almaya başlamıştı allah bilir hastanede hangi çöpe attılar hep içim yanar bunu düşündükçe Rabbimin bana 3 aylık emanetiydi geri aldı ondan geldi ona gitti inşallah atlatiriz kısa sürede .Amin Allah razı olsun sizede sabır versin inşaallah.
Benimde elim karnıma gidiyor. Sabahları okşardım günaydın oğlum şükürler olsun seninle birgüne daha başladık diye.inşaallah görürüz gerçek dünyada.
Amin amin Allah düşmanımın bile başına evlat acısı vermesin.YaaaaAllahm kimseye yaşatmasın böyle bir acı kızlar çoook üzüldüm
Kabullenmek sanki oğluma ihanet gibi geliyor. Yemek yemek bile ona saygısızlık yapmışım gibisizin ne zaman oldu kaç haftalıktı meleğiniz? Yazdınız mı sordummu bilmiyorum kafam yerinde değil de kusura bakmayın.
Amin.Rabbim güç versin çok üzüldüm.ya soru sormam belki doğu değil ama bunlar hep pkodan mı oldu.bende de pko var
Emin ol çok iyi anlıyorum seni ama kendini güçlü tutmaya çalış ben kendimi saldim ağladım günlerce hala ağlarım ve gerçekten kötü oldum halusilasyonlar rüyalar bir ton şey yaşıyorum o yüzden Salma kendini inşallah Rabbim sabrini verirGaz sancısı oluyor ya hani tıpkı tekme gibi. Sanki hala benimleymiş gibi oluyor.
Hala inanamıyorum. Geçen hafta bugün benimleydi. Belim ağrıyor diye erken yatmıştım. Şimdiyse yok ve ben düşünmekten uyuyamıyorum. Beynim akıyor sanki
Allah sizede bizede bunu yaşayan diğer herkesede dayanma gücü versin sabır versin inşaallahInşallah kuzum inşallah emin ol o annesinin uzulmesini istemez melegin cennette seni bekliyor günahsız tertemiz sefaatci olacak sana bak en azından sen onu ziyaret edebilirsin benim bebegimin mezarı bile yok 3 aylık olmuştu bebek şeklini almaya başlamıştı allah bilir hastanede hangi çöpe attılar hep içim yanar bunu düşündükçe Rabbimin bana 3 aylık emanetiydi geri aldı ondan geldi ona gitti inşallah atlatiriz kısa sürede .
OyyyBenim oglum 38. haftada gayet saglikli ve kilolu dogdu cok iyiydi emzirdim sesi hala kulagimda sonra aniden rahatsizlandi ve 32 gün yenidogan yogun bakimda kaldi. Sonra bir aksam doktor aradi ve kalbi daha fazla dayanamadi dedi... hayatimin en aci dolu anlari oldu o anlar
İnşaallah hepimize sabır versin. Bende ilk attığım yazıyı yazarken de ağlıyordum. şimdideEmin ol çok iyi anlıyorum seni ama kendini güçlü tutmaya çalış ben kendimi saldim ağladım günlerce hala ağlarım ve gerçekten kötü oldum halusilasyonlar rüyalar bir ton şey yaşıyorum o yüzden Salma kendini inşallah Rabbim sabrini verir
Amin insallah yaşatmaz çok çok zor evlat acısı geçmiyor zamanla ilk gün ki gibi olmayacak acı ama unutulmayacak.İnşaallah hepimize sabır versin. Bende ilk attığım yazıyı yazarken de ağlıyordum. şimdidehastanede doğum sancısı çekerken de ağladım sancı çoğaldıkça ayrılmamız yakınlaşıyor diye şimdi ağlamasak sonra daha kötü olıruz. İnşaallah Allah bir daha bizede başkalarına da yaşatmaz.
Anneme gidicem kontrolden sonra.Canım benim yavrun Allah tan gelip yine ona gitti inşallah...Hayır da şer de Allah tandır...Bunu unutma ve sakin yavruma sahip cikamadim deme...evet çok zor ancak yasayan bilir...ama bir an önce toparlanmaya çalış...Allah a dua et .. Yaradan isterse yine nasip eder elbet...lütfen toparlan gerekirse bir uzmandan destek al ve eve kapanma....
Doğum yapıp eve eli boş gelmekAmin insallah yaşatmaz çok çok zor evlat acısı geçmiyor zamanla ilk gün ki gibi olmayacak acı ama unutulmayacak.
Ne iyi öyle yap...evet çok zor ama Allah siginacaksin önce..sonra da annen, eşin tabikiAnneme gidicem kontrolden sonra.toparlanmak için elimden geleni yapıcam ama çok zor
Ya beterin beteri var buna da sukur hersey allahtan. Agla icini akit ama asla isyan etme yoksa kavusma ümidi de kalmaz evet cok zor ama alisacagiz böyle yasamaya. Sadece o hep icimizde olacak...OyyyAllahım sen dayanma gücü ver Ya Rabbim ne zor imtihan Allah sabır versin
Inşallah Rabbim nasip etsin imtihan zorDoğum yapıp eve eli boş gelmek
Geçmeyecek zaten azalacak belki.Allah nasip ederse başka çocuklarımız olursa sizin abiniz vardı dicem. Melek oldugitti dicem
Kendimi bıraktım zaten Allah a geçen hergüne şükrediyorum. Birgün daha yakınlaştık ölüme diye...Ne iyi öyle yap...evet çok zor ama Allah siginacaksin önce..sonra da annen, eşin tabiki