- 10 Mayıs 2018
- 190
- 151
- 32
Oğlumu amcası alıp götürdü toprağa vermek için. Bizede hangi mezarlıkta olduğunu söylemedi.Sürekli gitmeyelim diye.
İnsanlara ne kadar kolay geliyor bilmiyorum ama farkında değiller. Her ne kadar bebekte olsa onunkide candı. Büyüyüp kim bilir nasıl güzel işler yapacaktı. Dua ederken Allah ım senin yolunda büyütücem gücümün yettiği kadar diyordum. Allahın yanına gitti.
Anne olmak için karnımızda taşıdığımız yetmiyor insanlara. İlla doğurup büyütecez. Hepsinin acısı başka tabiki ama Kucağına alıp sevdiğin büyüttüğün de evlat daha karnında olduğunu yeni öğrendiğinde. Ama beni ve acımızı anlamıyorlar
Topikte belirtilerimi yazmıştım. Hergünüm buralarda geçiyordu yine burdayımNe muhabbeti canım, desene.
Aminn canım yaa. Rabbim dayanma gücü versin, üyenin ismi bana da tanıdık geliyor. Hamilelik topiklerinden hatırlıyorum. Allah yardımcısı olsun.
Rabbim aynı durumdakiler sabır versin inşallah
Allah kimseyi bizi anlayacak duruma düşürmesin inşaallah. Kimse yaşamasın evlat acısını.banada çüreğe çıkmışım gibi yetimhaneden alırsınız bir şey olmaz dediler. Allah sizede sabır versin inşaallah
Allah razı olsunBende çok üzüldüm canım ya rabbim sabır versin inşallahaminn aminn
Bende söylemicem deyince ağladım . Ama söylemedi. Memlekete gidicem belki geri dönüşüm olmayacak uzun yol kar kış. Başıma ne geleceği belli değil. Görmeden gidersem çok üzülürümBuna cok üzuldum bence buna hakki yoktu. Ben bugun oglumu ziyaret ettim ve huzur buldum orda. Mezarliga bu kadar hevesle gidecegim kimin aklina gelirki... ama orada minik yavrumu hissediyorum...
Başınız sağolsun sizinde.Buna cok üzuldum bence buna hakki yoktu. Ben bugun oglumu ziyaret ettim ve huzur buldum orda. Mezarliga bu kadar hevesle gidecegim kimin aklina gelirki... ama orada minik yavrumu hissediyorum...
Allah razı olsun.Okumaya başlarken bu denli etkileneceğimi bilemedim
Allah dayanma gücü versin
Dua ediyorum yüzünü unutmim diye bir kere rüyama gelip anne desin diyeDesinler boşver. Duyma kimseyi. Çok dua et başka türlü dinmez acın.
Bende söylemicem deyince ağladım . Ama söylemedi. Memlekete gidicem belki geri dönüşüm olmayacak uzun yol kar kış. Başıma ne geleceği belli değil. Görmeden gidersem çok üzülürüm
Eşimle konuştum söyletirim ben onu dedi. Bakalım çok istiyorum gitmeyi. Yolda başıma bir iş gelse görmeden kahrolurum. Zaten zor nefes alıyorumEsinle konus bunu canim. Bu konudaki tüm kararlar sana ait olmali. Maalesef insanlar bu konularda cok anlayissiz iyilik yaptiklarini zanediyorlar ama daha cok yipratiyorlar insani.
Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı acınızı unutacağınız evlatlar versin inşallahAllah razı olsun
Unutmayacağız belki ama hafifletecek gibi. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün.Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı acınızı unutacağınız evlatlar versin inşallah
Yok öyle düsünme. Hic birsey olmuyor inan yasayip gidiyorsun iste yiyip iciyorsun geziyorsun hayatini sonlandiramiyorsun iste. En iyisi bu durumu kabullenerek ve sindirerek hayata devam etmek ama ben hala kabullenemedim cok zor geliyor hersey.Eşimle konuştum söyletirim ben onu dedi. Bakalım çok istiyorum gitmeyi. Yolda başıma bir iş gelse görmeden kahrolurum. Zaten zor nefes alıyorum
Kabullenmek sanki oğluma ihanet gibi geliyor. Yemek yemek bile ona saygısızlık yapmışım gibiYok öyle düsünme. Hic birsey olmuyor inan yasayip gidiyorsun iste yiyip iciyorsun geziyorsun hayatini sonlandiramiyorsun iste. En iyisi bu durumu kabullenerek ve sindirerek hayata devam etmek ama ben hala kabullenemedim cok zor geliyor hersey.
Amin Allah razı olsun sizede sabır versin inşaallah.Rabbim sabrinizi arttirsin alışmak uzun sürüyor 3 hafta oldu ama elim hala karnıma gider tek tesellim meleklerimiz cennette bizi bekliyor çok üzgünüm allah dayanma gücü versin
Kutsal Tiramisu Kutsal panter @Kutsal Alerji @Kutsal zebra @Kutsalll BULUT @Cherrygum @bi prenses annesi kızlarr çok duygulandım. O kadar istiyoruz ama Rabbim sağlıklı olacaksa versin inşallah
YaaaaKutsal Tiramisu Kutsal panter @Kutsal Alerji @Kutsal zebra @Kutsalll BULUT @Cherrygum @bi prenses annesi kızlarr çok duygulandım. O kadar istiyoruz ama Rabbim sağlıklı olacaksa versin inşallah