Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Canım tüylerim diken diken olarak gözümden yaş süzülerek okudum yazini Rabbim sabır versin dayanma gücü versin seninle konuduyorduk topiklrrde Rabbim çennetinde kavuştursun insAllah meleğinle.. Herşeyin hayırlısı demek ki bu dünyanın çocuğu değilmiş şefaatçiniz olsun insAllah.. Rabbim her dileyene isteyene salih saliha evlatlar nasip etsin.
Hersey imtihan bizim için imtihanınızı kolay eylesin Rabbim...

Önce akciger yirtilmasi gecirdi (pnomatrks) onu atlatti ama sonra cok yogun enfeksiyon kapti ve kan zehirlenmesi (sepsis) nden vefat etti...
Anladım benimde bebeğim erken doğdu ciğerleri tam gelişmeden doğmuştu şükür atlattık rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın sağlıklı bir çoçuğunuz olur inşallah

Inşaallah inşaallah
Allah razı olsun amin. Konuşuyorduk sevincimi paylaşıyordum sizinle şimdide acımı...
Hayat işte ne olacağı belli olmuyor.

Rabbım taşıyamayacağı yükü vermezmis canım Allah im dayanma gücü versin dualarim seninle
Amin amin.
Taşıyabilecek miyim ki ben çok güçsüzüm eşim benden dd güçsüz. doğumdan sonra gördün mü dedim. Hayır dedi ben senin kadar güçlğ değilim ki dedi.

Allah sabirlar versin canim.ahirette sefaatci olacak sana bebeğin. Şimdi O'da erken vefaat eden bebeklerle cennette keyfediyor.
Cok ağladım ,inşallah
Tekrar tez vakitte bebeğiniz olsun insallah
Size teselli olur.

14 yil bebeğim olmadi.sonra hamile kaldim 38.haftada doğdu. Ikigun yanımdaydı. Emzirdim sarildim..
Taburcu olcaktik son kontrol için aldilar
Bebeğimi beklerken hemşire geldi
Bebekte solunum sıkıntısı var yogun bakima alicaz dedi. Dünya basima yıkıldı..tam kavuşmuşken yine ayrilik.
Kiyafetlerini elimize tutusturdular..
Bebeğim kaldi biz çıktık.
Eve geldim karnima bakiyorum yok,beşiğe bakiyorum yok..
Acıyı anlatmam imkansiz...
Hergün sezaryanli olmama rağmen hastaneye gittik.
Bugun mu cikar yarin mi cikar diye diye ben eridim...
17 gün sonra elhamdülillah kavustuk..
Imtihanimin sonucu sizin kadar ağır olmadi
Ama acini taaa içten hissettim..
Lutfen güzel haberlerini de esirgeme bizden...

offf. RABBİM dayanma gücü versin. Kıyamam :-( ALLAH evlat sahibi olmayı nasip etsin RABBİM kimseye yaşatmasın bu acıyı. Yüreğim yandı

Allah razı olsun Allah yavrunuzu size bağışlasın. Bende karnıma elimi koyuyorum yok etrafa bakıyorum yok.
Onunla bu kısa sürede ne çok şey paylaşmışız. Nasıl alışmışım. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Hiç kimselere Allah nasip ederse birgün yazarım sizlere bende sonunda kavuştum yavruma diye. O günleri görmek nasip olur inşallah

offf. RABBİM dayanma gücü versin. Kıyamam :-( ALLAH evlat sahibi olmayı nasip etsin RABBİM kimseye yaşatmasın bu acıyı. Yüreğim yandı
Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur birgün. Kimselere vermesin düşmanıma bile. Yakıyor insanın içini en dibine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…