Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Ya beterin beteri var buna da sukur hersey allahtan. Agla icini akit ama asla isyan etme yoksa kavusma ümidi de kalmaz evet cok zor ama alisacagiz böyle yasamaya. Sadece o hep icimizde olacak...
İsyan ettim mi bilmiyorum ağlarken hep Allah ım sen dayanma gücü ver sabır ver diye ağladım. Umudumu hiç kaybetmedim çünkü bana sen tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyorlardı.

İsyan ettim mi bilmiyorum ağlarken hep Allah ım sen dayanma gücü ver sabır ver diye ağladım. Umudumu hiç kaybetmedim çünkü bana sen tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyorlardı.
Iste bak kanit. Allah ne isterse o olur. Bende basta cok sebep aradim acaba söyle olsaydi böyle olsaydi dedim ama sonra anladim ki bunlarin hepsi sebep allah ne dilerse o oluyor bizim tek yapabilecegimiz ona siginip kavusma gununu beklemek

Allah güç versin, sabır versin... Ben böyle durumlarda pek bir şey söyleyemem... Dilim bağlanır... Boğazıma dizilir kelimeler... Veren Allah yine verir inşallah... Anlatmışsınız doktorlar olmaz demişler ama bakın olmuş... Ben kendi adıma ne desem boş... Allah büyük... Vardır bir bildiği... İnşallah hakkınızda en hayırlsı olsun... Amin... Çok etkilendim yazdıklarınızdan... Gönlünüze göre olsun her şey...

Iste bak kanit. Allah ne isterse o olur. Bende basta cok sebep aradim acaba söyle olsaydi böyle olsaydi dedim ama sonra anladim ki bunlarin hepsi sebep allah ne dilerse o oluyor bizim tek yapabilecegimiz ona siginip kavusma gununu beklemek
Bende erken gitseydik diye çok suçladım kendimi Allah bir kerede olsa yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah .
Ben anlık gördüğüm o masum yüzünü unutmamak için dua ediyorum. Allah herşeyin en iyisini bilen. Biz insanlar aciziz işte dayanamıyoruz. Ama Hz. Muhammed(sav) bile göz yaşı dökmüş evlatlarının arkasından. O'ki Allah a teslim olmuş Dini en iyi şekilde bilen. Biz kimiz ki dayanabilelim

Amin.Allah razı olsun. Kötü niyetle yazmadım özür dilerim yaşadıklarımı bir yere yazmam gerekiyordu birilerine anlatmam gerekiyordu kimsem olmayınca buraya yazdım

Buna dayanmak imkansiz bence kimse dayanamaz. Ama bunu yasayan insan cok ve hayat devam ediyor. Ben oglumu görmeyeli 22 gün oldu ama bak hala ayaktayim. Allah hepimize sabir versin...

Başınız sağolsun Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah size biraz olsun acınız hafiflesin

Amin.Allah razı olsun. Kötü niyetle yazmadım özür dilerim yaşadıklarımı bir yere yazmam gerekiyordu birilerine anlatmam gerekiyordu kimsem olmayınca buraya yazdım

Ne iyi yapmışsınız... Burda dertleşmek iyi geliyor....aynı şeyleri yaşayan birçok kadın var burda.. Kimi eşinden, kimi aileisnden vs vs.. Yazın, konuşun, dertleşin, ağlayın... Ama vazgeçemeyin...

Buna dayanmak imkansiz bence kimse dayanamaz. Ama bunu yasayan insan cok ve hayat devam ediyor. Ben oglumu görmeyeli 22 gün oldu ama bak hala ayaktayim. Allah hepimize sabir versin...
Mecbur ayaktayız çünkü hayat devam ediyor. Eşim de olmasa ben ölmek isterdim bir an öncr kavuşayım diye. Bende çok özledim. Kontrolde görüyorduk bir sonrakine gün sayıyordum bebeğimi görücem diye

Ahhh kuzum ,sana sarildim farzet,seninle ağladım.Bir anne olarak acini iliklerime kadar hissettim.Rabbim dayanma gücü versin.Aglayarak değil ,tebessümle hatirlatsin evladını sana. İnşAllahhhhh en kısa zamanda ,sagliklica bir evlat daha nasip olsun.Kalabalik ,çok mutlu bir yuvan olsun.Ayni dilekleri,temennileri buradaki tüm bu acıyı yaşamış annelere de ediyorum.Dualarim sizlerle.Allah yükünüzü alsin

Mecbur ayaktayız çünkü hayat devam ediyor. Eşim de olmasa ben ölmek isterdim bir an öncr kavuşayım diye. Bende çok özledim. Kontrolde görüyorduk bir sonrakine gün sayıyordum bebeğimi görücem diye
Buradaki bütün melek annelerine Allah tan sabir diliyorum, iki melek annesi olarak....

Bende öyleydim herkes öyledir belki de bilmiyorum. Ben sadece bakislarini unutamiyorum oglumun hep gözumun önunde. Keske o kucagimda oldugu anlarda zaman dursaydi ve orada kalsaydik diyorumm hala inanamiyorum gittigine iyilesecekti oysa ki...

Ne iyi yapmışsınız... Burda dertleşmek iyi geliyor....aynı şeyleri yaşayan birçok kadın var burda.. Kimi eşinden, kimi aileisnden vs vs.. Yazın, konuşun, dertleşin, ağlayın... Ama vazgeçemeyin...
Bir imam oğlunun mezarı başında diyor ki '' ben düşünüyorum da biz zamanında annelerimizi babalarımızı nene ve dedelerimizi kaybettik ve hepsinin acısı geçti bir yerden sonra ama oğlumun acısı geçmedi geçmeyecekte diyor' annesi ve babası ölene öksüz ve yetim diyorlar. Ama evladı ölene bir şey denilmiyor çünkü denilebilecek bir şey yok Allah kimseye evlat acısı vermesin

Rabbim size sabır versin çok iyi bilir o yoğun bakımın önünde beklemeyi inşallah tekrardan anne olursunuz nesi vardı oğlunuzun

Allah razı olsun. Yabancısınız tanımıyorum ama ne güzel yazdınız sarıldım ağladım sayın sizde. Benimle acımı paylaştınız Allah razı olsun. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün hayırlı sağlıklı evlatlar bizede.

Yaranızı fazladıyla deştim üzgünüm ama nedeni olarak bir açıklama yaptılar mı?

Bir arkadaşın dedigi gibi benim yavrularimda bir mezari yok. Kimbilir hangi çöpe atıldı. Ikizdiler ve 9 haftalikti
Allah sizede sabır versin inşaallah. Allah gerçek dünyada şefaatçi eylesin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…