Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Amin Allah razı olsun inşaallah nasip olur birgün.

Başınız sağolsun rabbim birdaha bu acıyı yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bir evladınız olur inşsllah

Ahhhhh ah ne denirki seni anlıyorum desem anlayamam ama okurken içime ateş düştü yavrucuğun seni orda bekliyo sana sefahatci olcak ondan şüphen olmasın ama acını dindirecek tek bir kelime bulamıyorum Allahım sana sabır versin kardeşim .. zor zamanlar geciriyosun rabbimize sığın eşinle konus paylaş içine atma kendine yazık etme dicek başka bisey bulamıyorum çok üzüldüm

Başına gelmeyen anlamaz canım. Başımıza gelmeden bizde anlayamazdık. O yüzden kimseye kızma. Bana birisi daha anne olmana zaman varmış demek ki demişti. Yine olur inşallah diyorlar ya, inşallah olsun tabi de o olur mu olmaz. Yeri dolsun dediler. Yetişkin bir insan öldüğünde yeri doluyor mu ki de bebeğin yeri dolsun. Ağacın dalı kesilince yine dal verirmiş, bunu da dediler bana. Aynı yerden çıkmaz o dal dedim. Bebeğimi kaybettiğimi öğrenen çocuklarının fotoğraflarını gözüme soktu. Bak bunlar benim çocuğum, bak bu da küvezde kalmıştı şimdi kocaman oldu. Ben söylenenlerin hiç birisine kızmadım da üzülmedim de. Benim üzüntümün yanında neydi ki bunlar. Bu acıyı yaşamayan nasıl teselli edeceğini bilmiyor. Yaşamış biri olarak ben de bilmiyorum kimseyi teselli edemiyorum. Benim tek tesellim cennette kavuşma umudum. Rabbim nasip etsin hepimize inşallah. Yaşamayan da sabır dilesin kafi.

Bende yorum yapacaktım ama ne bileyim ne yazacağımı bilemedim bide aramızda bi muhabbet geçmişti dedim belki hosuna gitmez diye yazmadım
Ne muhabbeti canım, desene.

Ben de hatırladım üyeyi üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim Allah rahmet eylesin başı sağolsun bundan sonra umarım sağlıklı bir bebek dünyaya getirir acıları biraz olsun hafifler
Aminn canım yaa. Rabbim dayanma gücü versin, üyenin ismi bana da tanıdık geliyor. Hamilelik topiklerinden hatırlıyorum. Allah yardımcısı olsun.

Çokkk zor gerçektennn çok zor benim en yakın arkadaşımda 8 aylıkken bu olayı yaşadı oda perişan oldu rabbim kimseye yaşatmasın allah sabır versn ne denilir ki başka ..
Rabbim aynı durumdakiler sabır versin inşallah

Allah razı olsun. Allah kimsenin başına vermesin

Allah kimseyi bizi anlayacak duruma düşürmesin inşaallah. Kimse yaşamasın evlat acısını. banada çüreğe çıkmışım gibi yetimhaneden alırsınız bir şey olmaz dediler. Allah sizede sabır versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…