- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Benimde kızımda aynı adet belirtilerim oldu bunda da öyle inşallah vardır :) evet sanırım sabah yapıcam
Slm kizlar bende katilayim araniza bat yarin. Rabbim butun isteyenlere gonlundekini hayirlisiyla asip etsin ins
Hosbuldum canim sagol. Evet 3 tane kizim var.Amin amin hoşgeldiniz 3 çocuğunuzmu var
Aramızdaki en kıdemli anne sizsiniz heralde
Hosbuldum canim sagol. Evet 3 tane kizim var.
Ay ins sagol canim ya. Tabi oncelik sağlıklı hayirli olmasi ama gonlumden gecen erkek.Hay maşallah 4.yü istiyosun demek
İyi cesaretinşallah bide oğlun olur
Ayyy doğruya kız istiyordun dimi, en iyisi küçük sıpam deyimUiyyyy naptın senbak hele küçük hanıma bu arada kızım dedinmi bana bişeyler oluyo içimde kelebekler uçuyo ay inşallah be . Evet zaman zor geçiyo kız biz hamile kalsak 9 ay nasıl sabredicez
23 mart kuzum cumartesi günüİyi bari şükürbat kaç canım ekliyim seni de
Birkaç gün öncesiydi tatlım, hatta yok dedim ben o ay için, hiççç belirti felanda yoktu çünkü. Pazara felan gitmiş ağır ağır şeyler taşımıştım. Evde iş, ertesi günde saatlerce uğraşıyla ezme yapmıştım. Beklemiyordum yanii. Hem 4 gün biraz imkansız yani, o çıkanlar erken yumurtlamıştır belki. 2 gün varken bile gözlerin göremeyeceği bir çizgi olur ki, 4 gün çok fazla. Adetinin geçmesini bekle canımErkan ogrenenleri görünce yok diye düşündüm bende sen ilk testini ne zaman yapmıştın canım
Ayyy inşallah bende kızıma erkek kardeş istiyorumSeninde mi kızın var hay maşallah
Bende istiyorum kız inşallah yaa sağlıklı hayırlısı olsun tabide.... oğlumun kızkardeşi olsa ne güzel olur
Mrb canim. Sende benim gibi erkek bebis istiyosunAyyy inşallah bende kızıma erkek kardeş istiyorumtabi sağlıklı ve hayırlısıyla
Kuzum benim bir hafta gecikmem var pkodan büyük ihtimalle.
25 martSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi25 Mart
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever
@Vuslat_gelsin
Umutlu Anne Bekleyiste
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@esmanur7
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6125 mart
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8823 mart
szfb 25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
Ayyy inşallah bende kızıma erkek kardeş istiyorumtabi sağlıklı ve hayırlısıyla
Beni ekleyinnnbat 8 Nisan ama adettim düzensiz oluyor maalesef.
Rabbim hayırlısıyla Nisan ayında yüzlerimizi güldürsün inşallah
Kuzum benim bir hafta gecikmem var pkodan büyük ihtimalle.
Mrb canim. Sende benim gibi erkek bebis istiyosun
Bunun icin bi yontem falan ya da herhangi farkli bisey yaptin mi?
Mrb. Çok şey duydum haliyle.. ilişkiden sonra sağ tarafa yatmak, adetin bittiği günü tek gün sayıp tek günler de ilişki, kadının erkekden önce tatmin olması ve dua edip niyet etmek.. belki çoğu okuyana garip gelir ama bizimki niyet edip dua edip tevekkül etmek inşallah en sağlıklı ve hayırlı şekilde olurMrb canim. Sende benim gibi erkek bebis istiyosun
Bunun icin bi yontem falan ya da herhangi farkli bisey yaptin mi?
Aminn inşallah kuzum da sanmıyorum hayırlısıİnşallah hamilesindir canım ya❤ sen yinede işini sıkı tut belli olmaz bu işler