Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla bende öyleyim çıkar dediklerinde bile kızarıp bozarıyorum onlar alışkınlar ama ben alışkın değilim sonuçta onlar gibi rahat olamam zor işler

Valla bende öyleyim çıkar dediklerinde bile kızarıp bozarıyorum onlar alışkınlar ama ben alışkın değilim sonuçta onlar gibi rahat olamam zor işler
3. De hic oyle bise yasamadim valla. Baslarda kalp atisi yoktu doktor israr ediyo alttan bakalim diye , dedim istemiyorum nasibi varsa zaten duyariz yoksa da yapicak bisey yok
8. Hafta sonunda duyduk kalp atisini. Bide kesin sezeryandi hic alttan bakma derdi olmadi

Kızlar benim arkadaşımın ablası çift rahimli ve 6 tane çocuğu var ikisi ikiz hemde hepsini sezeryanla doğurmuş mecburen erken doğum yapmış hep çünkü rahmi fazla taşıyamıyomuş diye ama veren Allah her şekilde veriyor işte.... Son doğumunda doktor yine kızmış niye hamile kalıyosun diye

Masallah . Rabbim in hikmetimden sual olmaz. Rabbim once hic olmayanlara. Sonrada bize gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip etsin.

İyiki baktırmamışsın geç döllenmeydi heralde

Maşallah Allah bağışlasın.... İyi başediyosun bide 4.olursa ev tam curcuna eşin çok istiyormu oğlunuz olursa havalara uçar heralde öyle bir hayali vardır
Allah razi olsun.
Inan kizlarim icin tum sosyal hayatimdan vaz gectim. Onceligim onlar okul, ders, kavga aksami ediyoruz. Canlari sagolsun.
Galiba ben esimden daha cok istiyorum.
Esimin kizlarimka arasindaki iliskiyi gorseniz sasarsiniz ( masallah)
Mesela 3. De kiz olunca dedim belki uzulur ama tam tersi adam resmen asik.
Annem bile diyo kizim sanki 40 tane kurban adamissiniz cocugunuz olsun diye o kadar ki kiymetli.

Zaten kız çocuklarıyla baba arasındaki aşk daha başka oluyo....kız çocuğu nimettir Peygamberimizin bile hadisi var 2 yada 3 kızı olup güzel yetiştirip evlendirenlere cenneti müjdeliyor... Seni de anlıyorum oğlanı da tatmak istiyosun tabi. Bizde 3 kızkardeşiz annem zamanında deli gibi oğlan istemiş olmamış hatta ben sonuncuyum beni istememiş kızım diye hatta aldırmayı bile düşünmüş ama o sırada psikolojisi bozukmuş tabi daha sonra tövbe etmiş şimdiyse iyiki diyor ... Rabbim gönlüne göre versin

Amin canim hepimizin ins.
Kizlarimi guzel yetistirebilirsem ne mutlu.
Ins hepimizin ki hayirli evlatlar olurlar.
Nefis iste olmayani istiyo.

Benide eklermisinizz bat 24 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…