- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Ah ah o muayene adami bitiriyo. Benim ilk dogumda nst de sanci goruldu tabi bende bisey yok hissetmiyorum. Doktor sonuca bakti dedi sanci cikmis yan odaya gec hazirlan muayene edicem. Neyse gectim odaya bekliyorum. Ebe geldi dedi niye hazir degilsin dedim hazirim doktoru bekliyorum
Dedi altini cikarmamissin. Dedim niye. Dedi yuzune mi bakip soylicek. Allahim bi utaniyorum nasil. Doktor geldi yuzumu kapattim. Dedim bari yuzumu görmesin
Cümlemizin inşallahIns rabbim gonlume gore versin ins
3. De hic oyle bise yasamadim valla. Baslarda kalp atisi yoktu doktor israr ediyo alttan bakalim diye , dedim istemiyorum nasibi varsa zaten duyariz yoksa da yapicak bisey yokValla bende öyleyim çıkar dediklerinde bile kızarıp bozarıyorum onlar alışkınlar ama ben alışkın değilim sonuçta onlar gibi rahat olamam zor işler
Masallah . Rabbim in hikmetimden sual olmaz. Rabbim once hic olmayanlara. Sonrada bize gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip etsin.Kızlar benim arkadaşımın ablası çift rahimli ve 6 tane çocuğu varikisi ikiz hemde hepsini sezeryanla doğurmuş mecburen erken doğum yapmış hep çünkü rahmi fazla taşıyamıyomuş diye ama veren Allah her şekilde veriyor işte.... Son doğumunda doktor yine kızmış niye hamile kalıyosun diye
3. De hic oyle bise yasamadim valla. Baslarda kalp atisi yoktu doktor israr ediyo alttan bakalim diye , dedim istemiyorum nasibi varsa zaten duyariz yoksa da yapicak bisey yok
8. Hafta sonunda duyduk kalp atisini. Bide kesin sezeryandi hic alttan bakma derdi olmadi
Masallah . Rabbim in hikmetimden sual olmaz. Rabbim once hic olmayanlara. Sonrada bize gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip etsin.
Valla heralde. Bi arkadasimla sat tarihimiz ayniydi. Ikimizde ayni ay hamile kaldik. Onun deger 3500 ken benim 37 ydi. Bu arada ayni gun dogum yaptikİyiki baktırmamışsıngeç döllenmeydi heralde
Valla heralde. Bi arkadasimla sat tarihimiz ayniydi. Ikimizde ayni ay hamile kaldik. Onun deger 3500 ken benim 37 ydi. Bu arada ayni gun dogum yaptik
Buyuk 9 bucukNe tesadüfaman yanlış dedim mukadderat tesadüf diye bişey yoktur
Kızların kaç yaşlarında?
Buyuk 9 bucuk
Ortanca 6 bucuk
Kucuk 15 aylik
Allah razi olsun.Maşallah Allah bağışlasın.... İyi başediyosun bide 4.olursa ev tam curcunaeşin çok istiyormu oğlunuz olursa havalara uçar heralde öyle bir hayali vardır
Allah razi olsun.
Inan kizlarim icin tum sosyal hayatimdan vaz gectim. Onceligim onlar okul, ders, kavga aksami ediyoruz. Canlari sagolsun.
Galiba ben esimden daha cok istiyorum.
Esimin kizlarimka arasindaki iliskiyi gorseniz sasarsiniz ( masallah)
Mesela 3. De kiz olunca dedim belki uzulur ama tam tersi adam resmen asik.
Annem bile diyo kizim sanki 40 tane kurban adamissiniz cocugunuz olsun diye o kadar ki kiymetli.
Amin canim hepimizin ins.Zaten kız çocuklarıyla baba arasındaki aşk daha başka oluyo....kız çocuğu nimettir Peygamberimizin bile hadisi var 2 yada 3 kızı olup güzel yetiştirip evlendirenlere cenneti müjdeliyor... Seni de anlıyorum oğlanı da tatmak istiyosun tabi. Bizde 3 kızkardeşiz annem zamanında deli gibi oğlan istemiş olmamış hatta ben sonuncuyum beni istememiş kızım diye hatta aldırmayı bile düşünmüş ama o sırada psikolojisi bozukmuş tabi daha sonra tövbe etmiş şimdiyse iyiki diyor ... Rabbim gönlüne göre versin
Amin canim hepimizin ins.
Kizlarimi guzel yetistirebilirsem ne mutlu.
Ins hepimizin ki hayirli evlatlar olurlar.
Nefis iste olmayani istiyo.
Benim de 28 martBenim de bat 28 mart inşallah ❤
Benide eklermisinizz bat 24 martSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi25 Mart
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart