Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Konuma isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 26 Mart
@sumeyyekrc 👉 27 Mart

@Yarenimi 👉25 Mart
@Hadicnmsende 👉

@Smile Forever👉
@Vuslat_gelsin👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉28 mart
@esmanur7👉
@Kubradnz0👉
@virgo_35 👉 26 mart

@beren_naz 👉 1 nisan
O ogretmen61 👉 25 mart
@Nurov 👉 28 mart

@NorthCarolina 👉20 nisan
Aleykümselam 23 Mart benim de regl

Benim 26 ama gecikme olmadan yapmayı düşünmüyorum 😊
Nasıl sabredeceksin? :) ben pazartesi yaptım ilk başta bişey yoktu ama saatler sonra belli belirsiz çok belirsiz bi çizgi vardı tabi güvenilir değil ama baya meraklandım şimdi de yapamıyorum her sabah niyetleniyorum vazgeçiyorum :)

Bat 26 canısı, ama bu ay pek ümidim yok benim nedense😒 ne bileyim hamile gibi hissetmiyorum 😩 bu ay sizi takipteyim ama, sizinle seviniriz inşallah 🤲😍😍🙏💞

Aa doğruya aynıydık dimi senle😀
Şekerim niye öyle diyosun ama bu işler hiç belli olmaz hem ummadık anda geliyo bu cicişler😄
bende kendimi hamile hissetmiyorum ama umut daima vardır var olacak🥰😁❤️😘🌹

Selam kızlar benim de bat 24u idrar testi yaptım ama maalesef negatif :KK43: umarım en kisa zamanda hepimiz güzel haberler alırız

Aa doğruya aynıydık dimi senle😀
Şekerim niye öyle diyosun ama bu işler hiç belli olmaz hem ummadık anda geliyo bu cicişler😄
bende kendimi hamile hissetmiyorum ama umut daima vardır var olacak🥰😁❤️😘🌹
ayyy çok haklısın🤗🤗 kızımı öğrenmeden önce pazadan ağır kilolu alışveriş yapmış birde onu 6. kata çıkarmış, üstüne ev işi yapmıştım. Hiç belirti yoktu. Zaten öğrenince şok olmuştum😂😂 aklıma getirdin canısı😍 bizim şafak 5 bakalım, geçmiyorda zaman azaldıkça😂😂💞

Nasıl sabredeceksin? :) ben pazartesi yaptım ilk başta bişey yoktu ama saatler sonra belli belirsiz çok belirsiz bi çizgi vardı tabi güvenilir değil ama baya meraklandım şimdi de yapamıyorum her sabah niyetleniyorum vazgeçiyorum :)

Eskiden yaşadığım hayal kırıklıklarından😒
Tutarım kendimi ama bişeyler hissedersem yapabilirim😃 mesela normalde benim hiç göğüs ağrım olmaz adet günlerimde hiç yaşamadım sadece ilk hamileliğimde olmuştu ordan kurtlandım 😁 sen yaparsın bence😊

Selam kızlar benim de bat 24u idrar testi yaptım ama maalesef negatif :KK43: umarım en kisa zamanda hepimiz güzel haberler alırız
Eeee niye üzülüyorsun ki tatlım daha 4 gün var. Ben ilk kızımda ilk yaptığım test negatif ti, sonra kopkoyu çizgiyi gördüm. Hala da saklarım. Şuan üzülmen için hiçbir sebep yok 😉

Eskiden yaşadığım hayal kırıklıklarından😒
Tutarım kendimi ama bişeyler hissedersem yapabilirim😃 mesela normalde benim hiç göğüs ağrım olmaz adet günlerimde hiç yaşamadım sadece ilk hamileliğimde olmuştu ordan kurtlandım 😁 sen yaparsın bence😊
Benimde kızımda aynı adet belirtilerim oldu bunda da öyle inşallah vardır :) evet sanırım sabah yapıcam :halay:

ayyy çok haklısın🤗🤗 kızımı öğrenmeden önce pazadan ağır kilolu alışveriş yapmış birde onu 6. kata çıkarmış, üstüne ev işi yapmıştım. Hiç belirti yoktu. Zaten öğrenince şok olmuştum😂😂 aklıma getirdin canısı😍 bizim şafak 5 bakalım, geçmiyorda zaman azaldıkça😂😂💞

Uiyyyy naptın sen 😄 bak hele küçük hanıma😘 bu arada kızım dedinmi bana bişeyler oluyo içimde kelebekler uçuyo ay inşallah be🥰. Evet zaman zor geçiyo kız biz hamile kalsak 9 ay nasıl sabredicez🤩

Selamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 26 Mart
@sumeyyekrc 👉 27 Mart

@Yarenimi 👉25 Mart
@Hadicnmsende 👉 26 mart

@Smile Forever👉
@Vuslat_gelsin👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Elifleeylul 👉 31 mart
@Sessiz melekkk 👉28 mart
@esmanur7👉
@Kubradnz0👉
@virgo_35 👉 26 mart

@beren_naz 👉 1 nisan
O ogretmen61 👉 25 mart
@Nurov 👉 28 mart
@NorthCarolina
👉20 nisan
Whitechocolate-2020 Whitechocolate-2020
👉23 mart
szfb szfb 👉 25 mart
Slm kizlar bende katilayim araniza bat yarin. Rabbim butun isteyenlere gonlundekini hayirlisiyla asip etsin ins

Eeee niye üzülüyorsun ki tatlım daha 4 gün var. Ben ilk kızımda ilk yaptığım test negatif ti, sonra kopkoyu çizgiyi gördüm. Hala da saklarım. Şuan üzülmen için hiçbir sebep yok 😉

Bende saklıyorum o testleri ne güzel bir hatıra bırakıyoruz 🤩

X