Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavi Boncugumm

Sen Allah'ın lütfusun, gözlerimin nurusun mavişim
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
9.112
9.076
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz
Haydi kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin

MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

@nisandeniz
Smile Forever
Umutlu Anne Bekleyiste

N Nisanesintisi01
Semaknc
AyTerapisii

HAMİŞLERİMİZ

Mavi Boncugumm 10 Mayıs 2019'da 10+3'de gebeliği sonlandırıldı

Canm oglmmm
balbebekk
benibekleyin Sat: 30 Mart
Nurov Sat:23 mayıs
B Beriberiberil Sat:29 nisan
Gonulmeyvesi

DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ

Hayhatun 25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleğine kavuştu
Hayal Kocak 1 aralık 38+3'te meleğine kavuştu
Tatlim12345 Meleğine kavuştu
sukufenazz 20 ocakta 34 haftalık meleğine kavuştu
Monaezop 10 Şubat saat 20:30'da 37 haftalık meleğine kavuştu
Lostinparadise 16 şubatta kavuştu
hayaksii Meleğine kavuştu
fer_nur 17 Nisan saat 22:00'de 37+5'te meleğine kavuştu
Emine Hatayli 20 nisan saat 15:58'de 39+0'da meleğine kavuştu
hayalinizle Meleğine kavuştu
Y Yazgele 28 günlük küvezden sonra meleğine kavuştu

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ,
polistk overdim doktora kontrole gittiğimde çocuk düşünmediğimiz için adet söktürücü ve doğum kontrol hapını vermişti. şuan çocuk düşünüyoruz ve 1 aydır da doğum kontrol hapını bıraktım korunmasız ilişkiye giriyoruz. en son adet başlangıç tarihim ayın 16 sı , doktora kontrole gittim pazartesi günü hamilelik planma için hemde adetim geçtiği için hamilelik bi yana bıraktığım an düzensiz mi oluyor korktum açıkcası. vajinal ulst. ile kontrol etti yumurta 17 mm di , bugün tekrar gittim 21 mm olmuş cuma yine gel dedi , ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi, normalde adetimde geçti neden böyle anlamadım doktrada soramadım başına gelen var mı ?

Bacım adetin hapın etkisinden dolayı gecikebilir gecikme bazen nedensizce bile olabiliyo korunmasız ilişkiye ne zaman başladınız? Yumurtan büyüdüğüne göre çatlaması yakın... hadi hayırlısı olur inşallah kalırsın

1 ay oldu hapı bırakalı o zamandan beridir korunmasız , ama normalde adet geciktiğinde insanlar hamile kaldığını öğrenir diye biliyorum benim daha yumurtam mı çatlamadı :) yoksa ben mi yanlış biliyorum

Konun hayırlı olsun kuzum inşallah bolca hamilemiz olur tabi biz de içinde oluruz Aminnnnnn

Benimde 27 si . Ama gun gecmiyor insallah ugurlu bi topik olur

Yumurtan güzel büyümüş maşallah çatlaması da yakındır değerlendirmeye devam edin :)

Belki yumurtan geç çatlıyodur neden olmasın ki hani yumurtan büyümüşya ondan diyorum görünmüş sonuçta
Hayırlısıyla olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…