- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Bende istiyorum tedaviye basladik bu hafta hayirlisiyla sagliklica kucagimizi doldursun rabbim insallah ☺
arkadaşlar merhaba ,
polistk overdim doktora kontrole gittiğimde çocuk düşünmediğimiz için adet söktürücü ve doğum kontrol hapını vermişti. şuan çocuk düşünüyoruz ve 1 aydır da doğum kontrol hapını bıraktım korunmasız ilişkiye giriyoruz. en son adet başlangıç tarihim ayın 16 sı , doktora kontrole gittim pazartesi günü hamilelik planma için hemde adetim geçtiği için hamilelik bi yana bıraktığım an düzensiz mi oluyor korktum açıkcası. vajinal ulst. ile kontrol etti yumurta 17 mm di , bugün tekrar gittim 21 mm olmuş cuma yine gel dedi , ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi, normalde adetimde geçti neden böyle anlamadım doktrada soramadım başına gelen var mı ?
1 ay oldu hapı bırakalı o zamandan beridir korunmasız , ama normalde adet geciktiğinde insanlar hamile kaldığını öğrenir diye biliyorum benim daha yumurtam mı çatlamadı :) yoksa ben mi yanlış biliyorumBacım adetin hapın etkisinden dolayı gecikebilir gecikme bazen nedensizce bile olabiliyo korunmasız ilişkiye ne zaman başladınız? Yumurtan büyüdüğüne göre çatlaması yakın... hadi hayırlısı olur inşallah kalırsın
Konun hayırlı olsun kuzum inşallah bolca hamilemiz olur tabi biz de içinde oluruzSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Konuma isteyen herkes davetlidir...
@Hadicnmsende
Smile Forever
Vuslat_geldi
Umutlu Anne Bekleyiste
E Elifleeylul
S SekerliYogurt
E esmanur7
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Benim bat 26 mart
Benimde 27 si . Ama gun gecmiyorSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Konuma isteyen herkes davetlidir...
@Hadicnmsende
Smile Forever
Vuslat_geldi
Umutlu Anne Bekleyiste
E Elifleeylul
S SekerliYogurt
E esmanur7
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Benim bat 26 mart
Yumurtan güzel büyümüş maşallah çatlaması da yakındır değerlendirmeye devam edin :)arkadaşlar merhaba ,
polistk overdim doktora kontrole gittiğimde çocuk düşünmediğimiz için adet söktürücü ve doğum kontrol hapını vermişti. şuan çocuk düşünüyoruz ve 1 aydır da doğum kontrol hapını bıraktım korunmasız ilişkiye giriyoruz. en son adet başlangıç tarihim ayın 16 sı , doktora kontrole gittim pazartesi günü hamilelik planma için hemde adetim geçtiği için hamilelik bi yana bıraktığım an düzensiz mi oluyor korktum açıkcası. vajinal ulst. ile kontrol etti yumurta 17 mm di , bugün tekrar gittim 21 mm olmuş cuma yine gel dedi , ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi, normalde adetimde geçti neden böyle anlamadım doktrada soramadım başına gelen var mı ?
Benimde 27 si . Ama gun gecmiyorinsallah ugurlu bi topik olur
beni de ekleyin nisana hadi insallah ya
25 Mart olmamak dileğiyleKızlar o zaman hepiniz bat'larınızı yazında yazayım bari
Evet canim malesef lute adinda bir hap ve merional adinda igne verdi doktorum pazartesi de kontrole gidecegim insallahAmin kardeşimhoşgeldin
Tedavin nedir pco mu var?
Konun hayırlı olsun kuzum inşallah bolca hamilemiz olur tabi biz de içinde oluruzAminnnnnn❤
1 ay oldu hapı bırakalı o zamandan beridir korunmasız , ama normalde adet geciktiğinde insanlar hamile kaldığını öğrenir diye biliyorum benim daha yumurtam mı çatlamadı :) yoksa ben mi yanlış biliyorum
Hosbulduk canimAmin inşallah bacım hoşgeldin