-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
ay inşallah ya cuma gidicem bakalım belki çatladı falan der , çünkü yumurtan büyümüş ama sıvı olmadığı için hamilelik yok dediBelki yumurtan geç çatlıyodur neden olmasın kihani yumurtan büyümüşya ondan diyorum görünmüş sonuçta
Hayırlısıyla olur inşallah
Evet canim malesef lute adinda bir hap ve merional adinda igne verdi doktorum pazartesi de kontrole gidecegim insallah
Eylulde bebegmn kalbi durdugu icin kurtaj oldum simdi de tedaviye basladik
ay inşallah ya cuma gidicem bakalım belki çatladı falan der , çünkü yumurtan büyümüş ama sıvı olmadığı için hamilelik yok dedi
Ben kontrole gittiğimde şurda sıvı var dedi öyle olunca hamile kalma ihtimali artıyor mu canımay inşallah ya cuma gidicem bakalım belki çatladı falan der , çünkü yumurtan büyümüş ama sıvı olmadığı için hamilelik yok dedi
Allah razı olsun canım evet 24 yaşındayım inşallah hayırlısyla hepimizin olur :)Başın sağolsun canım yainşallah sağlıkla gelir tez zamanda yaşın 24 heralde daha genceciksin üzülme stresede sokma kendini hayırlı zamanda gelecek inşallah
aynen öyle yapıcaz bakalım :)Yani o zaman daha çatlamadısiz ağırlık verin bugünlere tutar inşallah
1 buçuk yıldır her ay bekliyorum amahala yok inşallah olur bu aylardan birindeSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Konuma isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc 27 Mart
Y Yarenimi 25 Mart
@Hadicnmsende
@Smile Forever
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
E Elifleeylul
@Sessiz melekkk
@esmanur7
K Kubradnz0
E elmacikkemikleri
Allah razı olsun canım evet 24 yaşındayım inşallah hayırlısyla hepimizin olur :)
Merhabalar. Uğurlu gelsin bu topik canımbat 31mart, 17sinde yumurtalamam oldu dün gece de kasık ağrım çok oldu hayırlısı diyelim
26 mart canım cok az kaldı benim nisan degil mart oluyormus bu aradaKızlar o zaman hepiniz bat'larınızı yazında yazayım bari
1 buçuk yıldır her ay bekliyorum amahala yok inşallah olur bu aylardan birinde
bende yok kuzum eşim tedavi oluyor inşallah tadavi olumlu sonuç verir bizimde kucağımız dolar.İnşallah olur canımherhangi bir rahatsızlığın yoksa aman olmasında Allah zamanı gelince nasip edecek
26 mart canım cok az kaldı benim nisan degil mart oluyormus bu arada
Beni de ekleyiiiiiin
bende yok kuzum eşim tedavi oluyor inşallah tadavi olumlu sonuç verir bizimde kucağımız dolar.
evet canım hem ilaç takviyesi hemde keçiboynuzu çakşır ısırgan falan kullanıyoruz.Amin inşallah canımalternatif tıpla ilgileniyomusunuz peki hani erkeklere yarayan bi çok destekleyici şeyler var... Keçiboynuzu mesela çok faydası var
evet canım hem ilaç takviyesi hemde keçiboynuzu çakşır ısırgan falan kullanıyoruz.