- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
LutfenBenim oğlum varya söylimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LutfenBenim oğlum varya söylimmi
İnşallah inşallah Rabbim olmayanlara da tattırsın kimsenin kucağı boş kalmasın evladını da sana bağışlasınİnsan olmayanı istiyor gerçi benim başından beri kız çocuklarına karşı daha çok isteğim vardı ama şükürler olsun kız güzeli oğlan nasip etti Rabbim inşallah sanada hayırlı bir oğlan nasip eder ikisininde yeri ayrı oluyo tabi
Duymak isterizBenim oğlum varya söylimmi
Bu ay hiç bir takip yapmadım boş geçtik bu ay çünkü eşimde sperm sorunu varmış bu ay öğrendiğimde yumurtlama takibi ve ilişkiyi tutturmayı bıraktım BAT 5 NİSAN
Belki komik gelicek ama rastgele diyeyim. Ilk 2 isi istedigimiz ay. Sonuncu 1 sene deneme sonrasi. Oyle yumurta takibi falan hic yapmadim. Daha dogrusu bilmiyodum bile. Simdi 3 kizdan sonra erkek olmasini istedigim icin (tabi Allah nasip ederse) biraz arastirma yaptim kendi capimda. Bu arada adet im duzensiz ve rahim tersligi var. Ben bile kendime sasiyorum bazen. Normalde duzensiz adet ve rahim tersligi hamileligi zorlastiriyo.Mrb. Çok şey duydum haliyle.. ilişkiden sonra sağ tarafa yatmak, adetin bittiği günü tek gün sayıp tek günler de ilişki, kadının erkekden önce tatmin olması ve dua edip niyet etmek.. belki çoğu okuyana garip gelir ama bizimki niyet edip dua edip tevekkül etmek inşallah en sağlıklı ve hayırlı şekilde olur asıl siz söyleyin 3 çocuğunuz var maşallah çocuk olması için neler yaptınız?
İnşallah inşallah Rabbim olmayanlara da tattırsın kimsenin kucağı boş kalmasın evladını da sana bağışlasın
Bende kızımda hiçbişey bilmiyordum ve hemen oldu bunda resmen profesör oldum ama olmuyor stres arttırıyor bilmek ve bende de rahim tersliği var doğuştan mı bilmiyorum ama sanırım zor doğumdan olmuş.. ama ben çok araştırdım sordum hiç bir sorun olmaz dediler zor da olmazmış Ama şimdi sizden duyunca üzüldüm ne yapmak lazım acaba?Belki komik gelicek ama rastgele diyeyim. Ilk 2 isi istedigimiz ay. Sonuncu 1 sene deneme sonrasi. Oyle yumurta takibi falan hic yapmadim. Daha dogrusu bilmiyodum bile. Simdi 3 kizdan sonra erkek olmasini istedigim icin (tabi Allah nasip ederse) biraz arastirma yaptim kendi capimda. Bu arada adet im duzensiz ve rahim tersligi var. Ben bile kendime sasiyorum bazen. Normalde duzensiz adet ve rahim tersligi hamileligi zorlastiriyo.
Duymak isteriz
Aaa hadi inşallah bize de olsun ama derin ne demek anlamadımYumurtlama gününde veya yumurtlamaya çok yakın zamanda olursa ve derin olursa erkek bebek olma ihtimali yüksek
Bide ilişki öncesi eşe türk kahvesi+bitter
Sperm hızını arttırıyomuş ilişki öncesi belin altında yastık olmalı .... Tabi Allah'ın takdiridir ama bunlar deneyerek sonuç alınmış şeyler
Bizim bu şekilde oldu
Valla ben Malatya da yasiyorum burda eski kadinlar hep soyler zorlastiriyo diye. Biz kendimiz bisey yapamayiz. Burda yasli bi teyze var ben bi defa onun yanina gittim gobegimden biseyler yapti luk diye bi ses duydum. Duzelttim dedi. Sonra ben hamile kaldim 3. YeBende kızımda hiçbişey bilmiyordum ve hemen oldu bunda resmen profesör oldum ama olmuyor stres arttırıyor bilmek ve bende de rahim tersliği var doğuştan mı bilmiyorum ama sanırım zor doğumdan olmuş.. ama ben çok araştırdım sordum hiç bir sorun olmaz dediler zor da olmazmış Ama şimdi sizden duyunca üzüldüm ne yapmak lazım acaba?
Aaa hadi inşallah bize de olsun ama derin ne demek anlamadım
Ay annemde bana diyor ama korkuyorum açıkcası acı oldu mu?Valla ben Malatya da yasiyorum burda eski kadinlar hep soyler zorlastiriyo diye. Biz kendimiz bisey yapamayiz. Burda yasli bi teyze var ben bi defa onun yanina gittim gobegimden biseyler yapti luk diye bi ses duydum. Duzelttim dedi. Sonra ben hamile kaldim 3. Ye
Utanicak ne var canim biz bizeyiz burdaŞey yani derin yapılan ilişki yüzeysel değilde tamamen içine girecek özür dileyerek söylüyorum daha iyi anlaşılması için ay utandım
Kusura bakma ben anlamadım seni zorladım şimdi anlaşıldıŞey yani derin yapılan ilişki yüzeysel değilde tamamen içine girecek özür dileyerek söylüyorum daha iyi anlaşılması için ay utandım
Kusura bakma ben anlamadım seni zorladım şimdi anlaşıldı
Ay annemde bana diyor ama korkuyorum açıkcası acı oldu mu?
Yok aci falan olmadi hafiften bi cimcikler gibi tuttu sonra biraz masaj gibi biseyler yapti ama aci falan olmuyo. Rahat olabilirsin
Utanicak ne var canim biz bizeyiz burda
Ah ah o muayene adami bitiriyo. Benim ilk dogumda nst de sanci goruldu tabi bende bisey yok hissetmiyorum. Doktor sonuca bakti dedi sanci cikmis yan odaya gec hazirlan muayene edicem. Neyse gectim odaya bekliyorum. Ebe geldi dedi niye hazir degilsin dedim hazirim doktoru bekliyorumÖyle tabi canım ama ne bileyim işte ben yapı olarakda çok utangaçım mesela alttan muayene falan olurken yerin dibine giriyorum elimde olan bişey değil hele o çatı muayenelerinde çok zordu
Ins rabbim gonlume gore versin insBakalım bu ay yoksa belki denerim ama inşallah vardır Allahımmmmmm 3 cicek annesi