Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş buldum canımmm testte yapıyorum ama önce kasık ağrımı takip ediyorum böyle kasıklarım şişiyo yürürken bile acıyo ama öyle sünen bi akıntım olmuyo neden acep bilmiyorum. O ağrıdan sonra test yapıyorum çift çizgi oluyo artık bilmiyorum ama en mantıklısı adet bitiminden başlayıp bata kadar gün aşırı ilişkiye girmek canım yumurtlama ginlerine bırakmamak lazım.

Evet avantaj vardir mutlaka insallah kullanabilirz de bi an önce hamile kalabilirim

Acayip kasıklarım ağrıyor yumurtlama dönemindeyim ondan mı? Bugün bir müşterim bebek mi var diyor o kadar kilo aldım evlendikten sonra millet hamile sanıyor.Kadın elini karnıma götürdü 2 aylık diyor

Acayip kasıklarım ağrıyor yumurtlama dönemindeyim ondan mı? Bugün bir müşterim bebek mi var diyor o kadar kilo aldım evlendikten sonra millet hamile sanıyor.Kadın elini karnıma götürdü 2 aylık diyor

Ay hadi İnşallah evet yumurtlamadandır canım iyi değerlendir ne kadarlık evlisin?
eşine ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi+bitter yedir sperm hareketlerini hızlandırıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…