- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
inşallah canım benim bakalım bu ay bir süpriz olacakmı yaklaşık 4 aydır kullanıyor çünküŞifaa olurlar inşaallahsabrın sonu selamet
kullanıyordu bıraktı canım
28 mart canım, hadi bakalım bu ay bitiminde hamile olanları herkes durumuna yazsınGel canm gel burda bol bol yerimiz var
Bat kaç?
Hoş buldum canımmmHoşgeldin canım benim inşallah hepimiz için hayırlısı oluryumurtlamanı nerden anladın test mi yapıyosun bende bi kestirebilsem o günü hani o uzayan akıntıdan ne kadar süre sonra oluyo bilmiyorum ama bu ay benimde 16-17'de yumurtlamam oldu sanki çünkü 15'inde yoğun akıntı gelmişti bide döngüm 31 diye ama değişiyo bazen 33
kullanıyordu bıraktı canım
Evet avantaj vardir mutlaka insallah kullanabilirz de bi an önce hamile kalabilirimCümlemizden canımsenin yaşında olmayı çok isterdim yıllar su gibi akıyor Allah bana 30'umda anneliği nasip etti çok şükür yinede şimdi 32'yim 2.yi istiyorum hayırlısı inşallah
Erken yaşta evlenmenin en büyük avantajı o
Acayip kasıklarım ağrıyor yumurtlama dönemindeyim ondan mı? Bugün bir müşterim bebek mi var diyor o kadar kilo aldım evlendikten sonra millet hamile sanıyor.Kadın elini karnıma götürdü 2 aylık diyor
Ay hadi İnşallahevet yumurtlamadandır canım iyi değerlendir ne kadarlık evlisin?
eşine ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi+bitter yedir sperm hareketlerini hızlandırıyomuş
Merhaba Arkadaslar,
Hayirli ugurlu olsun topigimiz :)
Beni de ekler misiniz? NISANdan sonrasi icin insallah☺
BAT 20 Nisan
Hadi hayirlisi hepimiz icin
2020 bizim yilimiz olsuunn..Coookkk aminnnnSağol canım amintamamdır
hoşgeldin