- 14 Şubat 2013
- 1.233
- 1.205
- 34
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Aleykümselam 23 Mart benim de reglSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Konuma isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi25 Mart
@Hadicnmsende
@Smile Forever
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@esmanur7
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
O ogretmen6125 mart
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
Bat-ı 25 mart olanlar test yaptınız mı? Ne zaman yapacaksınız? Belirtiniz var mı?
Yapmadım erken daha benceBat-ı 25 mart olanlar test yaptınız mı? Ne zaman yapacaksınız? Belirtiniz var mı?
Bat 26 canısı, ama bu ay pek ümidim yok benim nedense
Nasıl sabredeceksin? :) ben pazartesi yaptım ilk başta bişey yoktu ama saatler sonra belli belirsiz çok belirsiz bi çizgi vardı tabi güvenilir değil ama baya meraklandım şimdi de yapamıyorum her sabah niyetleniyorum vazgeçiyorum :)Benim 26 ama gecikme olmadan yapmayı düşünmüyorum
Bat 26 canısı, ama bu ay pek ümidim yok benim nedensene bileyim hamile gibi hissetmiyorum bu ay sizi takipteyim ama, sizinle seviniriz inşallah
Bende de bacak ve sağ kasık ağrısı var bakalım inşallah hamilelik olur :)Yapmadım erken daha bence ☺ Bacaklarım ağrıyo sadece ama bu belirti midir onu bilmiyorum
Bacak ağrısı oluyor demekBende de bacak ve sağ kasık ağrısı var bakalım inşallah hamilelik olur :)
ayyy çok haklısınAa doğruya aynıydık dimi senle
Şekerim niye öyle diyosun ama bu işler hiç belli olmaz hem ummadık anda geliyo bu cicişler
bende kendimi hamile hissetmiyorum ama umut daima vardır var olacak
Nasıl sabredeceksin? :) ben pazartesi yaptım ilk başta bişey yoktu ama saatler sonra belli belirsiz çok belirsiz bi çizgi vardı tabi güvenilir değil ama baya meraklandım şimdi de yapamıyorum her sabah niyetleniyorum vazgeçiyorum :)
Eeee niye üzülüyorsun ki tatlım daha 4 gün var. Ben ilk kızımda ilk yaptığım test negatif ti, sonra kopkoyu çizgiyi gördüm. Hala da saklarım. Şuan üzülmen için hiçbir sebep yokSelam kızlar benim de bat 24u idrar testi yaptım ama maalesef negatifumarım en kisa zamanda hepimiz güzel haberler alırız
Benimde kızımda aynı adet belirtilerim oldu bunda da öyle inşallah vardır :) evet sanırım sabah yapıcamEskiden yaşadığım hayal kırıklıklarından
Tutarım kendimi ama bişeyler hissedersem yapabilirimmesela normalde benim hiç göğüs ağrım olmaz adet günlerimde hiç yaşamadım sadece ilk hamileliğimde olmuştu ordan kurtlandım sen yaparsın bence
Erkan ogrenenleri görünce yok diye düşündüm bende sen ilk testini ne zaman yapmıştın canımEeee niye üzülüyorsun ki tatlım daha 4 gün var. Ben ilk kızımda ilk yaptığım test negatif ti, sonra kopkoyu çizgiyi gördüm. Hala da saklarım. Şuan üzülmen için hiçbir sebep yok
ayyy çok haklısınkızımı öğrenmeden önce pazadan ağır kilolu alışveriş yapmış birde onu 6. kata çıkarmış, üstüne ev işi yapmıştım. Hiç belirti yoktu. Zaten öğrenince şok olmuştum aklıma getirdin canısı bizim şafak 5 bakalım, geçmiyorda zaman azaldıkça
Slm kizlar bende katilayim araniza bat yarin. Rabbim butun isteyenlere gonlundekini hayirlisiyla asip etsin insSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi25 Mart
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@esmanur7
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
O ogretmen6125 mart
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
Whitechocolate-2020 23 mart
szfb 25 mart
Eeee niye üzülüyorsun ki tatlım daha 4 gün var. Ben ilk kızımda ilk yaptığım test negatif ti, sonra kopkoyu çizgiyi gördüm. Hala da saklarım. Şuan üzülmen için hiçbir sebep yok