Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aleykümselam 23 Mart benim de regl

Benim 26 ama gecikme olmadan yapmayı düşünmüyorum
Nasıl sabredeceksin? :) ben pazartesi yaptım ilk başta bişey yoktu ama saatler sonra belli belirsiz çok belirsiz bi çizgi vardı tabi güvenilir değil ama baya meraklandım şimdi de yapamıyorum her sabah niyetleniyorum vazgeçiyorum :)

Bat 26 canısı, ama bu ay pek ümidim yok benim nedense ne bileyim hamile gibi hissetmiyorum bu ay sizi takipteyim ama, sizinle seviniriz inşallah

Aa doğruya aynıydık dimi senle
Şekerim niye öyle diyosun ama bu işler hiç belli olmaz hem ummadık anda geliyo bu cicişler
bende kendimi hamile hissetmiyorum ama umut daima vardır var olacak

Selam kızlar benim de bat 24u idrar testi yaptım ama maalesef negatif umarım en kisa zamanda hepimiz güzel haberler alırız

Aa doğruya aynıydık dimi senle
Şekerim niye öyle diyosun ama bu işler hiç belli olmaz hem ummadık anda geliyo bu cicişler
bende kendimi hamile hissetmiyorum ama umut daima vardır var olacak
ayyy çok haklısın kızımı öğrenmeden önce pazadan ağır kilolu alışveriş yapmış birde onu 6. kata çıkarmış, üstüne ev işi yapmıştım. Hiç belirti yoktu. Zaten öğrenince şok olmuştum aklıma getirdin canısı bizim şafak 5 bakalım, geçmiyorda zaman azaldıkça

Eskiden yaşadığım hayal kırıklıklarından
Tutarım kendimi ama bişeyler hissedersem yapabilirim mesela normalde benim hiç göğüs ağrım olmaz adet günlerimde hiç yaşamadım sadece ilk hamileliğimde olmuştu ordan kurtlandım sen yaparsın bence

Selam kızlar benim de bat 24u idrar testi yaptım ama maalesef negatif umarım en kisa zamanda hepimiz güzel haberler alırız
Eeee niye üzülüyorsun ki tatlım daha 4 gün var. Ben ilk kızımda ilk yaptığım test negatif ti, sonra kopkoyu çizgiyi gördüm. Hala da saklarım. Şuan üzülmen için hiçbir sebep yok

Benimde kızımda aynı adet belirtilerim oldu bunda da öyle inşallah vardır :) evet sanırım sabah yapıcam

Uiyyyy naptın sen bak hele küçük hanıma bu arada kızım dedinmi bana bişeyler oluyo içimde kelebekler uçuyo ay inşallah be. Evet zaman zor geçiyo kız biz hamile kalsak 9 ay nasıl sabredicez

Slm kizlar bende katilayim araniza bat yarin. Rabbim butun isteyenlere gonlundekini hayirlisiyla asip etsin ins

Eeee niye üzülüyorsun ki tatlım daha 4 gün var. Ben ilk kızımda ilk yaptığım test negatif ti, sonra kopkoyu çizgiyi gördüm. Hala da saklarım. Şuan üzülmen için hiçbir sebep yok

Bende saklıyorum o testleri ne güzel bir hatıra bırakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…