N Nisanesintisi01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2018 2.595 2.933 21 Şubat 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.581 Hayatlarrr .!.: Etkisi ne olmuştu sizde? Yumurtlama günlerinde sancılı mıydı önceki aylara göre? Genişletmek için tıkla... Evet sancılıydı canım o şekilde hamile kalamadım ama tüp bebekle hamile kaldım
Hayatlarrr .!.: Etkisi ne olmuştu sizde? Yumurtlama günlerinde sancılı mıydı önceki aylara göre? Genişletmek için tıkla... Evet sancılıydı canım o şekilde hamile kalamadım ama tüp bebekle hamile kaldım
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.519 44 21 Şubat 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.582 Nisanesintisi01 .!.: Evet sancılıydı canım o şekilde hamile kalamadım ama tüp bebekle hamile kaldım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bebeğiniz:) Ben bu kürü bu ay yaptım erken adet oldum, hiç duydun mu yapar mıymış? Daha 15 gün oldu son adetim olalı yine oldum.
Nisanesintisi01 .!.: Evet sancılıydı canım o şekilde hamile kalamadım ama tüp bebekle hamile kaldım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bebeğiniz:) Ben bu kürü bu ay yaptım erken adet oldum, hiç duydun mu yapar mıymış? Daha 15 gün oldu son adetim olalı yine oldum.
S SarI NisaN Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2019 1.885 1.598 35 21 Şubat 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.583 Hayatlarrr .!.: Progesteron düşüklüğüde mi olumsuz hamile kalmada? Genişletmek için tıkla... Belli bir aralıkta olmalıydı yanlış hayırlamıyorsam, üzerinden çok zaman geçti, unutmuşum
Hayatlarrr .!.: Progesteron düşüklüğüde mi olumsuz hamile kalmada? Genişletmek için tıkla... Belli bir aralıkta olmalıydı yanlış hayırlamıyorsam, üzerinden çok zaman geçti, unutmuşum
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.519 44 21 Şubat 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.584 SarI NisaN .!.: Belli bir aralıkta olmalıydı yanlış hayırlamıyorsam, üzerinden çok zaman geçti, unutmuşum Genişletmek için tıkla... Demek ki o da önemli.
SarI NisaN .!.: Belli bir aralıkta olmalıydı yanlış hayırlamıyorsam, üzerinden çok zaman geçti, unutmuşum Genişletmek için tıkla... Demek ki o da önemli.
N Nisanesintisi01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2018 2.595 2.933 22 Şubat 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.585 Hayatlarrr .!.: Hayırlı olsun bebeğiniz:) Ben bu kürü bu ay yaptım erken adet oldum, hiç duydun mu yapar mıymış? Daha 15 gün oldu son adetim olalı yine oldum. Genişletmek için tıkla... Evet erken yumurtama olduysa erken de adet olabılırsiniz ben 7.gun yumurtlama olduğunu biliyorum adetin 7.gunu macunlar erken yumurtlama yapıyor
Hayatlarrr .!.: Hayırlı olsun bebeğiniz:) Ben bu kürü bu ay yaptım erken adet oldum, hiç duydun mu yapar mıymış? Daha 15 gün oldu son adetim olalı yine oldum. Genişletmek için tıkla... Evet erken yumurtama olduysa erken de adet olabılırsiniz ben 7.gun yumurtlama olduğunu biliyorum adetin 7.gunu macunlar erken yumurtlama yapıyor
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.519 44 22 Şubat 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.586 Nisanesintisi01 .!.: Evet erken yumurtama olduysa erken de adet olabılırsiniz ben 7.gun yumurtlama olduğunu biliyorum adetin 7.gunu macunlar erken yumurtlama yapıyor Genişletmek için tıkla... Olabilir, haklısın ondan erken yumurtlamayıd demek ki. O süreç de sancılıda oluyor seninde öyie mıydı?
Nisanesintisi01 .!.: Evet erken yumurtama olduysa erken de adet olabılırsiniz ben 7.gun yumurtlama olduğunu biliyorum adetin 7.gunu macunlar erken yumurtlama yapıyor Genişletmek için tıkla... Olabilir, haklısın ondan erken yumurtlamayıd demek ki. O süreç de sancılıda oluyor seninde öyie mıydı?
N Nisanesintisi01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2018 2.595 2.933 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.587 Hayatlarrr .!.: Olabilir, haklısın ondan erken yumurtlamayıd demek ki. O süreç de sancılıda oluyor seninde öyie mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet canım çok belirgin olarak hissediyordum sancılı oluyor ayrıca da akıntı belli ediyordu
Hayatlarrr .!.: Olabilir, haklısın ondan erken yumurtlamayıd demek ki. O süreç de sancılıda oluyor seninde öyie mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet canım çok belirgin olarak hissediyordum sancılı oluyor ayrıca da akıntı belli ediyordu
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.519 44 26 Şubat 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.588 Nisanesintisi01 .!.: Evet canım çok belirgin olarak hissediyordum sancılı oluyor ayrıca da akıntı belli ediyordu Genişletmek için tıkla... Her kür herkesde ile yaramıyor, o kadar sancı hissettim ama tutmadı, duana talibim annemiz:) kardeş istiyoruz inş
Nisanesintisi01 .!.: Evet canım çok belirgin olarak hissediyordum sancılı oluyor ayrıca da akıntı belli ediyordu Genişletmek için tıkla... Her kür herkesde ile yaramıyor, o kadar sancı hissettim ama tutmadı, duana talibim annemiz:) kardeş istiyoruz inş
N Nisanesintisi01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2018 2.595 2.933 26 Şubat 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.589 Hayatlarrr .!.: Her kür herkesde ile yaramıyor, o kadar sancı hissettim ama tutmadı, duana talibim annemiz:) kardeş istiyoruz inş Genişletmek için tıkla... Adınız neydi adınızla dua edeyim
Hayatlarrr .!.: Her kür herkesde ile yaramıyor, o kadar sancı hissettim ama tutmadı, duana talibim annemiz:) kardeş istiyoruz inş Genişletmek için tıkla... Adınız neydi adınızla dua edeyim
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.519 44 3 Mart 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.590 Nisanesintisi01 .!.: Adınız neydi adınızla dua edeyim Genişletmek için tıkla... Rabbim.niyetleri bilir, içinizden geçmesi yeterli
Nisanesintisi01 .!.: Adınız neydi adınızla dua edeyim Genişletmek için tıkla... Rabbim.niyetleri bilir, içinizden geçmesi yeterli
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.519 44 23 Mayıs 2022 Konu Sahibi Mavi Boncugumm #29.591 Topik canlanmalı:)