Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar beni de eklermisiniz? Bu ay tedaviye başladık..klomen ve çatlatma iğnesi.. bugün iğnenin 3. Günü
Sat : 9 Mart
Bat: 7 Nisan

Kızlar resmen sona yaklaştıkça günler geçmek bilmiyor 7 gün var ve henüz hiç bir belirtim yok. Normalde 10 gün önceden göğüslerim ağrımaya başlar benim şuan sadece göğüslerim ağırlaştı ağrı falan yok. Beklemek çok zor

kuzum gerçekten ilk defa hissediyorum boyle insallah hepimiz hayirli haberleri alalim... :)

Zor tabi ya bide bu ay herkesin gecikmesi oluyor çünkü geçen ay Şubat 28 gündü o yüzden ona göre hesaplamamız lazım aslında benim 2-3 gün geçerse onu gecikmeden saymicam

Zor tabi ya bide bu ay herkesin gecikmesi oluyor çünkü geçen ay Şubat 28 gündü o yüzden ona göre hesaplamamız lazım aslında benim 2-3 gün geçerse onu gecikmeden saymicam
28 gündü evet ama zaten adet döngümüzüde ona göre ayarlıyoruz zaten. Neden gecikme olsun ki anlamadım. Ben 2 martta adet olmuştum onun üstüne 28 gün koyunca 30unda olacağım. Programda bu şekilde hesaplıyor zaten.

kuzum takvim ona gore ayarliyor eger program indirdiysen dogrudur yani gecikme sayabilirsin. ben de 1inde oldum ve 25-26 gun benim döngüm o yuzden 26 sindan sonra gecikme sayabilicem.

Ben kendim hesapladığım için o tür programlar gün gün daha iyi hesaplayabilir şöyle söyliyim mesela ben en son 26 Şubat'ta adet olmuştum ama 26'sından 26'sına normalde 1 ay geçmesi lazım dimi? Ama 26 Mart'ta 29.gün oluyo 30 değil yani tek tek günleri sayınca ortaya çıkıyor zaten
Sen 28 Şubat'tan sonra olduğun için günlerinde sıkıntı olmaz zaten

Günaydin kizlar mutlu sabahlar. Bugün reglinin 18.günü ovulasyon testim böyle sizce koyulasiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…