- 5 Mart 2019
- 49
- 81
- 29
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
bIns en kisa surede guzel haberlerini aliriz.
Benim bat dun du ama hala olmadim
Test negatif.
Amin canım inşallah. Daha erken ama test için geç döllenmelerde hemen çıkmıyo bikaç gün geçsin canımIns en kisa surede guzel haberlerini aliriz.
Benim bat dun du ama hala olmadim
Test negatif.
Belkide. Pazartesi gunune kadar olmazsa kan veririmb
Amin canım inşallah. Daha erken ama test için geç döllenmelerde hemen çıkmıyo bikaç gün geçsin canım
Merhabalar beni de eklermisiniz? Bu ay tedaviye başladık..klomen ve çatlatma iğnesi.. bugün iğnenin 3. Günü
Sat : 9 Mart
Bat: 7 Nisan
Amin canım, Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinHoşgeldintabi eklerim Allah hayırla sonuçlandırsın
Amin canım, Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
kuzum gerçekten ilk defa hissediyorum boyle insallah hepimiz hayirli haberleri alalim... :)Ben normalde hiç göğüs ağrısı yaşamam ama hamileliğimde ilk defa ağrımıştı her sabah özellikle dokunamazdım bile
Eğer kafana çok takıp psikolojik değilse hamilelik ihtimali yüksek canım hadi inşallah hayırlı haberle gel
Kızlar resmen sona yaklaştıkça günler geçmek bilmiyor7 gün var ve henüz hiç bir belirtim yok. Normalde 10 gün önceden göğüslerim ağrımaya başlar benim şuan sadece göğüslerim ağırlaştı ağrı falan yok. Beklemek çok zor
kuzum gerçekten ilk defa hissediyorum boyle insallah hepimiz hayirli haberleri alalim... :)
canim bat 3.gune kadar dayanicam muhtemelen cuma yaparım. insallah regl olmazsam tabiiAmin inşallah kuzumbu iyiye işaret ne zaman test yapacaksın?
28 gündü evet ama zaten adet döngümüzüde ona göre ayarlıyoruz zaten. Neden gecikme olsun ki anlamadım. Ben 2 martta adet olmuştum onun üstüne 28 gün koyunca 30unda olacağım. Programda bu şekilde hesaplıyor zaten.Zor tabi ya bide bu ay herkesin gecikmesi oluyor çünkü geçen ay Şubat 28 gündü o yüzden ona göre hesaplamamız lazım aslındabenim 2-3 gün geçerse onu gecikmeden saymicam
kuzum takvim ona gore ayarliyor eger program indirdiysen dogrudur yani gecikme sayabilirsin. ben de 1inde oldum ve 25-26 gun benim döngüm o yuzden 26 sindan sonra gecikme sayabilicem.Zor tabi ya bide bu ay herkesin gecikmesi oluyor çünkü geçen ay Şubat 28 gündü o yüzden ona göre hesaplamamız lazım aslındabenim 2-3 gün geçerse onu gecikmeden saymicam
28 gündü evet ama zaten adet döngümüzüde ona göre ayarlıyoruz zaten. Neden gecikme olsun ki anlamadım. Ben 2 martta adet olmuştum onun üstüne 28 gün koyunca 30unda olacağım. Programda bu şekilde hesaplıyor zaten.
kuzum takvim ona gore ayarliyor eger program indirdiysen dogrudur yani gecikme sayabilirsin. ben de 1inde oldum ve 25-26 gun benim döngüm o yuzden 26 sindan sonra gecikme sayabilicem.
Evet özellikle gögüs ucukızlar göğüs hassasiyeti de net belirti oluyor mu benim ilk defa arttı ve şişti