- 15 Şubat 2011
- 113
- 91
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Bugündü bat.Bat ne zamandı?
Tabi ki ekle canim
Aynen canim 21 mart.O zaman 21 Mart yazıyorum canım
Hadi hayırla gelsin inşallah
Aynen canim 21 mart.
Kismet bu ay umidim yok. Olsa coktan hissederdim.
Diger aya ins.
Ama sizin guzel haberlerinizi beklicem.
Rabbim heminizin gonlune gore versin.
Bugündü bat.
Arkadaşım ya hamilesindir yada yumurtan çatlamamış kist olarak kalmıştır o sebeple adetin gecikecektir.1 ay oldu hapı bırakalı o zamandan beridir korunmasız , ama normalde adet geciktiğinde insanlar hamile kaldığını öğrenir diye biliyorum benim daha yumurtam mı çatlamadı :) yoksa ben mi yanlış biliyorum
Benim duzensiz zaten. Aslinda iyi de oldu negatif gormem. Bu ay kismet olursa testle yumurta takibi yapicam. Tabi becerebilirsem.Amin canım nasip ya sabırbu ay zaten herkesin adeti biraz öne kayacak heralde çünkü Şubat 28 çekiyodu ordan 2 günlük bir açık var
Benim duzensiz zaten. Aslinda iyi de oldu negatif gormem. Bu ay kismet olursa testle yumurta takibi yapicam. Tabi becerebilirsem.
Yok olmadımOlmadın dimi? Varmı kendinde bir değişiklik?
Allah'a şükür bugün öğrendim beta hcg - 124, 1 Aranızdayım. 1.5 senelik uğraş ve emek 2 kere aşılama derken Yüce rabbim duydu sesimizi..
bende de hiç belirti son 2 gündür hastalanıcak gibi karın ağrısı vardı.Yok olmadımakıntı devam. Hiçbir belirti yok. Normalde göğüs ağrısı hassasiyeti çok fazla olurdu, şimdi hiç yok. Adet düzenim mi bozulacak bilemedim yaaa.
Yok olmadımakıntı devam. Hiçbir belirti yok. Normalde göğüs ağrısı hassasiyeti çok fazla olurdu, şimdi hiç yok. Adet düzenim mi bozulacak bilemedim yaaa.
İlk çocuk ilk heyecan hemde çok büyük heyecanAllah herzaman duyar bacım sadece doğru zamanda verir hayırlı olsun Allah sağlıcakla kavuştursunilk çocukmu
Senin bat ne zamandı? Oldun mu peki?bende de hiç belirti son 2 gündür hastalanıcak gibi karın ağrısı vardı.
pazartesi ama aşılamamın bugün 14. günu olduğu için test yaptım. bu sonuçları aldımSenin bat ne zamandı? Oldun mu peki?
HımmmŞubat'ın 28 çektiğini düşünerek aslında ona göre hesaplamamız lazım belkide o yüzden kimsenin adeti gelmediinşallah bebişin seninledir
Ayy çok güzel çok sevindimpazartesi ama aşılamamın bugün 14. günu olduğu için test yaptım. bu sonuçları aldım
Yüce rabbim inşallah istediğini versin.Ayy çok güzel çok sevindimRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ben yeni başladım denemeye bakalım bu 2. Ay ne olacak.