- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Başta 5. 3 görünce bende bu tepkiyi verdim daha sonrasında 13 bini farkettim gerçekten çok değişik bir sonuç çıkarmışlar
Eğer bu ay hamile kaldıysan değerin çok yüksek çoklu gebelik olabilşr doktora koş kuzumm hadi hayırlı olsunnBaşta 5. 3 görünce bende bu tepkiyi verdim daha sonrasında 13 bini farkettim gerçekten çok değişik bir sonuç çıkarmışlar
Benim daha bir haftalık gecikmemde 13 bin çıkması çok fazla değil mi belkide rakam fazladırValla bende en son tarafa bakmışım daha yazıları okumadanmaşallah epey yükselmiş benim ablamın adeti 3 hafta falan gecikmişti hcg'si 16 bin çıkmıştı daha sonra 6 haftalık dediler
Teşekkür ederimmmmEğer bu ay hamile kaldıysan değerin çok yüksek çoklu gebelik olabilşr doktora koş kuzumm hadi hayırlı olsunn♥♥
Benim daha bir haftalık gecikmemde 13 bin çıkması çok fazla değil mi belkide rakam fazladır
İkiz olabilir belkii ayy çok heycanlı gerçektennBenim daha bir haftalık gecikmemde 13 bin çıkması çok fazla değil mi belkide rakam fazladır
1 nisanSelamun aleyküm hanımlar....
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
BEKLENEN ADET TARİHLERİMİZ
Mavi Boncugumm 26 Mart
@sumeyyekrc27 Mart
@Yarenimi25 Mart
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever31 mart-4 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz1 nisan
@ogretmen6125 mart
@Nurov28 mart
@NorthCarolina20 nisan
@suzi8823 mart
@szfb25 mart
@eecemyldz24 mart
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 nisan
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
Morvampir1 24 mart
Lostinparadise 30 mart
Umutumut82 6 nisan
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin3 nisan
buse_ipek09 25-26 mart
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi21 mart
A atrium123son adet:17 mart
@karanmasal7 nisan
---ÖNEMLİ NOT---
Kızlar hergün güncelleme yapıyorum. Listeye adını yazdırmak isteyenler adet tarihini yazarsa eklerim ama her adette yenilenmesi için lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenin ismini listeden sileceğim.
Canım son adetim 12subatti teşekkür ederim :) hepinizi hamiş görmek dileğiyleHoşgeldinekleyeyim son adetin kaçtı hangi tarihte olduğunu bilmek açısından? Rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip etsin
Canım son adetim 12subatti teşekkür ederim :) hepinizi hamiş görmek dileğiyle
Bence yumurtladandır o döngün kaç tabi onunlada alakalı? 8-9 hafta nasıl bekledin bravo iyi sabretmişsinşok etkisi olmuştur
Ne demek12 şubat mı Test yaptınmı epey geçmiş pco mu var ?
Hadi inşallahBelkide grubumuzun ilk ikizi senden gelecek
Hadi inşallahBelkide grubumuzun ilk ikizi senden gelecek
Kuzum ben evlenmeden once regli olamiyordum ameliyat falanda oldum infertilite teshisi koymustu doktor. Oyüzden kafamda nasilsa olmayacak diye cocuk düsüncesi yoktu. evlenmeden 3 ay once sogan lahana kürü yapmistim regliye faydasi olur diye onunmu etkisi oldu bilmiyorum evlendigim hafta hamile kalmisim. Oyüzden şüphelenmedin hic.
Arkadas hamileymis zaten
Yaa geçmiş olsun kuzum çok şükür Rabbim ne büyük O dileyince her türlü oluyorregl olamamak büyük problem çok zor artık günümüzde hormonal sıkıntısı olan o kadar insan varki gencecik yaşta hemde yediğimiz içtiğimiz ne olduğu belli değil Allah sonumuzu hayır etsin soğan kürü çok faydalıymış bende duydum illaki etkisi olmuştur bence
Bende bişey var bugün algılarım kapalıoğlanda rahat bırakmıyor sürekli mızmız ondanda fazla adapte olamıyorum
Valla kuzum doktorumun asistani tüp bebek yapmis gecen yil. Bana şunu söyledi normal yolla tedavisiz hamile kalanlarin sayisi gün gectikce azaliyor. Allah sonumuzu hayir etsin.
Olsun canim ben burdayim ben aydinlatirim seni..gerci benim oglanda hiperaktif gecenlerde kafami okadar cok bunalttiki. Ketılı cesmeden doldurdum prizdeki bolmeye koyacagima aygaza koydum tam altini cakmakla yakacakken jeton düştü