- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 26
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Benimde 2 gün var ve belirtim yok adete hamileliğede sadece büyüdü gögüslerim normalde çok acırlar hadi bakalımKızlar resmen sona yaklaştıkça günler geçmek bilmiyor7 gün var ve henüz hiç bir belirtim yok. Normalde 10 gün önceden göğüslerim ağrımaya başlar benim şuan sadece göğüslerim ağırlaştı ağrı falan yok. Beklemek çok zor
Bende saymadım normalde geçen aya göre dün olmam lazımdı pazartesiyi bekliyorumZor tabi ya bide bu ay herkesin gecikmesi oluyor çünkü geçen ay Şubat 28 gündü o yüzden ona göre hesaplamamız lazım aslındabenim 2-3 gün geçerse onu gecikmeden saymicam
Bende saymadım normalde geçen aya göre dün olmam lazımdı pazartesiyi bekliyorum
Umutsuz olmamak lazım ama bakalım hayırlısı inşallahHadi hayırlı haberle gelirsin inşallah
Günaydin kizlar mutlu sabahlar. Bugün reglinin 18.günü ovulasyon testim böyle sizce koyulasiyormu Eki Görüntüle 2249407
Ay hiç anlamam canım hiç yapmadım ama yumurtlama yakın gibi görünüyor sanki ikisi tam koyulukta olmalı diye duydum ama bilenler daha iyi bilir
MerhabalarrNormalde 17 martta adet olmam gerekirken 6 gün geçti adetim öyle şiddetli Bi kasik ağrım da olmadı sadece göğüslerimde hafif acı ve şişkinlik var adetim de hiç böyle olmazdı bende bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım birinci çizgi net ikinicisi silik çıktı ama yine de berlirgindi biraz önce hastaneden geldim kanda beta hcg yaptırdım sonucunu sizlerle paylaşıyorum Yorumlarınızı bekliyorum hanımlarr❤
MerhabalarrNormalde 17 martta adet olmam gerekirken 6 gün geçti adetim öyle şiddetli Bi kasik ağrım da olmadı sadece göğüslerimde hafif acı ve şişkinlik var adetim de hiç böyle olmazdı bende bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım birinci çizgi net ikinicisi silik çıktı ama yine de berlirgindi biraz önce hastaneden geldim kanda beta hcg yaptırdım sonucunu sizlerle paylaşıyorum Yorumlarınızı bekliyorum hanımlarr❤
Evet kuzum bende hic anlamiyorum beceremiyorumda hiç. Sanki regli olacak gibi hafif sızlamalar var regli erken mi gelicek yoksa yumurtluyormuyum hic anlamiyorum. Ben oglana hamileligimi 8.9.haftada ogrendim ne lh testi ne de hcg testi yapilmadi regli olamiyorum diye gittim doktor kese var dedi.
Kızlar merhaba...bende bu ay aşılama ile gebe kalanlardanım benide eklerseniz sevinirim..rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin
Teşekkür ederim Rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin bu güzel duyguyu içlerinde bana da inşallahHadi gözün aydıninşallah sağlıkla yükselir değerin... Daha çok yeni anlaşılan
Adet döngün kaç günde oluyo?
Canim hcg degeri 13binlerde sanirim erken döllenme olabilir. Hayirlisi olsun saglikla sihatle devam etsin insallah
Tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değer 13binlerde mi bana mı öyle geliyor? Benim bildiğim 5bin de kese gözüküyor ve 6-7 hftalık olmuş oluyor. Yoksa bir rakam fazla mı testteMerhabalarrNormalde 17 martta adet olmam gerekirken 6 gün geçti adetim öyle şiddetli Bi kasik ağrım da olmadı sadece göğüslerimde hafif acı ve şişkinlik var adetim de hiç böyle olmazdı bende bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım birinci çizgi net ikinicisi silik çıktı ama yine de berlirgindi biraz önce hastaneden geldim kanda beta hcg yaptırdım sonucunu sizlerle paylaşıyorum Yorumlarınızı bekliyorum hanımlarr❤
Başta 5. 3 görünce bende bu tepkiyi verdim daha sonrasında 13 bini farkettim gerçekten çok değişik bir sonuç çıkarmışlar13 bin mibende 5,3 yazan yere bakıyorum o yüzden diyorumki daha çok yeni
Sonucun 13bin küsürlü olanmıMerhabalarrNormalde 17 martta adet olmam gerekirken 6 gün geçti adetim öyle şiddetli Bi kasik ağrım da olmadı sadece göğüslerimde hafif acı ve şişkinlik var adetim de hiç böyle olmazdı bende bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım birinci çizgi net ikinicisi silik çıktı ama yine de berlirgindi biraz önce hastaneden geldim kanda beta hcg yaptırdım sonucunu sizlerle paylaşıyorum Yorumlarınızı bekliyorum hanımlarr❤
Canim hcg degeri 13binlerde sanirim erken döllenme olabilir. Hayirlisi olsun saglikla sihatle devam etsin insallah
Bu değerle senin 2-3 aylık hamile olman gerekiyor sankiTebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değer 13binlerde mi bana mı öyle geliyor? Benim bildiğim 5bin de kese gözüküyor ve 6-7 hftalık olmuş oluyor. Yoksa bir rakam fazla mı testte
Çok teşekkür ederim canım. Yani teste göre 13 bin rakam fazla mi bilmiyorum ama tabi pazartesi doktora gidecegimTebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değer 13binlerde mi bana mı öyle geliyor? Benim bildiğim 5bin de kese gözüküyor ve 6-7 hftalık olmuş oluyor. Yoksa bir rakam fazla mı testte