Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim duzensiz zaten. Aslinda iyi de oldu negatif gormem. Bu ay kismet olursa testle yumurta takibi yapicam. Tabi becerebilirsem.😊
Canım ovulasyonla takip için instagramda birgebeningunlugu diye bi sayfa var ebru hanım ücretsiz takip yapıyor ben onunla yapıyorum takibi tavsiye ederim youtubeda videoları da var ordan da öğrenebilirsin ☺️

Canım ovulasyonla takip için instagramda birgebeningunlugu diye bi sayfa var ebru hanım ücretsiz takip yapıyor ben onunla yapıyorum takibi tavsiye ederim youtubeda videoları da var ordan da öğrenebilirsin ☺
Ben de bunu anlamıyorum :) Ebru hanıma sormaya gerek yok bence. Neden biçok insan orada takip yaptırıyor bana tuhaf geliyor :) Ovulasyon testi ile kendimiz de takip edebiliriz. Pozitif olduğu günü ve sonraki 3 günü değerlendirmemiz gerekiyor. Bu kadar :)

Ben de bunu anlamıyorum :) Ebru hanıma sormaya gerek yok bence. Neden biçok insan orada takip yaptırıyor bana tuhaf geliyor :) Ovulasyon testi ile kendimiz de takip edebiliriz. Pozitif olduğu günü ve sonraki 3 günü değerlendirmemiz gerekiyor. Bu kadar :)
Bunu bilmeyenler de var ben tam öğrenene kadar onla takip ettim memnunum da :)

Bende onu kullanmayı düşünüyorum olmazsam ama bende becerebileceğime fazla kanaat etmiyorum 😄 çözeriz zamanla artık😁
Aslinda bayagi yazi okudum.
Bende onu kullanmayı düşünüyorum olmazsam ama bende becerebileceğime fazla kanaat etmiyorum 😄 çözeriz zamanla artık😁
Hallederiz Allah in izniyle
Tabi benim hamile kalmayi isteme sebebimi biliyorsun. Rabbim ins nasip eder.
Hepimizin gonlundekini hakkimiza hayirli eder ve nasip eder ins.🤲🤲🤲🤲

Aslinda bayagi yazi okudum.

Hallederiz Allah in izniyle
Tabi benim hamile kalmayi isteme sebebimi biliyorsun. Rabbim ins nasip eder.
Hepimizin gonlundekini hakkimiza hayirli eder ve nasip eder ins.🤲🤲🤲🤲

Amin inşallah ya senin şimdi 3 sonrası isteğin daha yoğun olur tabi ama öbür ihtimalde var yine öyle olursa üzülürmüsün🙄

Başın sağolsun ve geçmiş olsun bacım 😕
Hoşgeldin 🌹 sağlıklı değillerdi demekki hayırlısı böylemiş Allah sağlıklısını nasip etsin .. Eklerim tabi😉
Ne kadardır deniyosun? Yumurtlama zamanı beyaz yada şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında akıntı olur yoğun akıntılı geçer eğer hiç anlayamıyorsan ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin
Çok teşekkür ederim sağolun. Bosluklari hemen dolsun istiyo insan. Unutamiyorum yoksa. Kürtajdan sonra ilk denememiz şu an ama şehir dısindayim hafta sonu 😕. Doktor deneyin demisti

kızlar göğüs hassasiyeti de net belirti oluyor mu benim ilk defa arttı ve şişti

Ben normalde hiç göğüs ağrısı yaşamam ama hamileliğimde ilk defa ağrımıştı her sabah özellikle dokunamazdım bile 😊
Eğer kafana çok takıp psikolojik değilse hamilelik ihtimali yüksek canım hadi inşallah hayırlı haberle gel😃

X