- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
Canım ovulasyonla takip için instagramda birgebeningunlugu diye bi sayfa var ebru hanım ücretsiz takip yapıyor ben onunla yapıyorum takibi tavsiye ederim youtubeda videoları da var ordan da öğrenebilirsinBenim duzensiz zaten. Aslinda iyi de oldu negatif gormem. Bu ay kismet olursa testle yumurta takibi yapicam. Tabi becerebilirsem.
Gözünaydın canım çok sevindimYüce rabbim inşallah istediğini verir.
Ben de takip edeyim çok sağolun.Canım ovulasyonla takip için instagramda birgebeningunlugu diye bi sayfa var ebru hanım ücretsiz takip yapıyor ben onunla yapıyorum takibi tavsiye ederim youtubeda videoları da var ordan da öğrenebilirsin ☺
İnşallah Yüce rabbim sana da isteğini verir..Gözünaydın canım çok sevindim
Ben de bunu anlamıyorum :) Ebru hanıma sormaya gerek yok bence. Neden biçok insan orada takip yaptırıyor bana tuhaf geliyor :) Ovulasyon testi ile kendimiz de takip edebiliriz. Pozitif olduğu günü ve sonraki 3 günü değerlendirmemiz gerekiyor. Bu kadar :)Canım ovulasyonla takip için instagramda birgebeningunlugu diye bi sayfa var ebru hanım ücretsiz takip yapıyor ben onunla yapıyorum takibi tavsiye ederim youtubeda videoları da var ordan da öğrenebilirsin ☺
Amin inşallahİnşallah Yüce rabbim sana da isteğini verir..
Bunu bilmeyenler de var ben tam öğrenene kadar onla takip ettim memnunum da :)Ben de bunu anlamıyorum :) Ebru hanıma sormaya gerek yok bence. Neden biçok insan orada takip yaptırıyor bana tuhaf geliyor :) Ovulasyon testi ile kendimiz de takip edebiliriz. Pozitif olduğu günü ve sonraki 3 günü değerlendirmemiz gerekiyor. Bu kadar :)
Tamam tesekkur ederim❤Canım ovulasyonla takip için instagramda birgebeningunlugu diye bi sayfa var ebru hanım ücretsiz takip yapıyor ben onunla yapıyorum takibi tavsiye ederim youtubeda videoları da var ordan da öğrenebilirsin ☺
Aslinda bayagi yazi okudum.Bende onu kullanmayı düşünüyorum olmazsam ama bende becerebileceğime fazla kanaat etmiyorumçözeriz zamanla artık
Hallederiz Allah in izniyleBende onu kullanmayı düşünüyorum olmazsam ama bende becerebileceğime fazla kanaat etmiyorumçözeriz zamanla artık
Hayirli osun canim. Ins gonlundeki kucaginda olurAllah'a şükür bugün öğrendim beta hcg - 124, 1 Aranızdayım. 1.5 senelik uğraş ve emek 2 kere aşılama derken Yüce rabbim duydu sesimizi..
Aslinda bayagi yazi okudum.
Hallederiz Allah in izniyle
Tabi benim hamile kalmayi isteme sebebimi biliyorsun. Rabbim ins nasip eder.
Hepimizin gonlundekini hakkimiza hayirli eder ve nasip eder ins.
Amin inşallah ya senin şimdi 3 sonrası isteğin daha yoğun olur tabi ama öbür ihtimalde var yine öyle olursa u
Uzulmem dersem yalan olur. Ama rabbim ne verirse basimin taci. Bakalim artik nasibimiz neyse ❤
3 hamileligimi gogus agrisiyla ogrendim.kızlar göğüs hassasiyeti de net belirti oluyor mu benim ilk defa arttı ve şişti
inşallah ya insallah3 hamileligimi gogus agrisiyla ogrendim.
Daha once boyle degilse olabilir. INS.
Hayırlısı canım en kısa zamanda inşallahBugündü bat.
Çok teşekkür ederim sağolun. Bosluklari hemen dolsun istiyo insan. Unutamiyorum yoksa. Kürtajdan sonra ilk denememiz şu an ama şehir dısindayim hafta sonuBaşın sağolsun ve geçmiş olsun bacım
Hoşgeldinsağlıklı değillerdi demekki hayırlısı böylemiş Allah sağlıklısını nasip etsin .. Eklerim tabi
Ne kadardır deniyosun? Yumurtlama zamanı beyaz yada şeffaf uzayan yumurta akı kıvamında akıntı olur yoğun akıntılı geçer eğer hiç anlayamıyorsan ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin
Çok teşekkür ederim. Bekleyen herkesin olsun inşallahCanim cok gecmis olsun.insallah saglikli gebeliklerin olur.
kızlar göğüs hassasiyeti de net belirti oluyor mu benim ilk defa arttı ve şişti