Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar resmen sona yaklaştıkça günler geçmek bilmiyor :KK70: 7 gün var ve henüz hiç bir belirtim yok. Normalde 10 gün önceden göğüslerim ağrımaya başlar benim şuan sadece göğüslerim ağırlaştı ağrı falan yok. Beklemek çok zor :bicak:
Benimde 2 gün var ve belirtim yok adete hamileliğede sadece büyüdü gögüslerim normalde çok acırlar hadi bakalım😬😬

Merhabalarr 😊 Normalde 17 martta adet olmam gerekirken 6 gün geçti adetim öyle şiddetli Bi kasik ağrım da olmadı sadece göğüslerimde hafif acı ve şişkinlik var adetim de hiç böyle olmazdı bende bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım birinci çizgi net ikinicisi silik çıktı ama yine de berlirgindi biraz önce hastaneden geldim kanda beta hcg yaptırdım sonucunu sizlerle paylaşıyorum 😊 Yorumlarınızı bekliyorum hanımlarr❤️😇

Eklentiler

• IMG_20190323_113748.jpg
    IMG_20190323_113748.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 109
Ay hiç anlamam canım hiç yapmadım ama yumurtlama yakın gibi görünüyor sanki ikisi tam koyulukta olmalı diye duydum ama bilenler daha iyi bilir 🤔

Evet kuzum bende hic anlamiyorum beceremiyorumda hiç. Sanki regli olacak gibi hafif sızlamalar var regli erken mi gelicek yoksa yumurtluyormuyum hic anlamiyorum. Ben oglana hamileligimi 8.9.haftada ogrendim ne lh testi ne de hcg testi yapilmadi regli olamiyorum diye gittim doktor kese var dedi.

Merhabalarr 😊 Normalde 17 martta adet olmam gerekirken 6 gün geçti adetim öyle şiddetli Bi kasik ağrım da olmadı sadece göğüslerimde hafif acı ve şişkinlik var adetim de hiç böyle olmazdı bende bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım birinci çizgi net ikinicisi silik çıktı ama yine de berlirgindi biraz önce hastaneden geldim kanda beta hcg yaptırdım sonucunu sizlerle paylaşıyorum 😊 Yorumlarınızı bekliyorum hanımlarr❤😇

Hadi gözün aydın 😊 inşallah sağlıkla yükselir değerin... Daha çok yeni anlaşılan
Adet döngün kaç günde oluyo?

Merhabalarr 😊 Normalde 17 martta adet olmam gerekirken 6 gün geçti adetim öyle şiddetli Bi kasik ağrım da olmadı sadece göğüslerimde hafif acı ve şişkinlik var adetim de hiç böyle olmazdı bende bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım birinci çizgi net ikinicisi silik çıktı ama yine de berlirgindi biraz önce hastaneden geldim kanda beta hcg yaptırdım sonucunu sizlerle paylaşıyorum 😊 Yorumlarınızı bekliyorum hanımlarr❤😇

Canim hcg degeri 13binlerde sanirim erken döllenme olabilir. Hayirlisi olsun saglikla sihatle devam etsin insallah

Evet kuzum bende hic anlamiyorum beceremiyorumda hiç. Sanki regli olacak gibi hafif sızlamalar var regli erken mi gelicek yoksa yumurtluyormuyum hic anlamiyorum. Ben oglana hamileligimi 8.9.haftada ogrendim ne lh testi ne de hcg testi yapilmadi regli olamiyorum diye gittim doktor kese var dedi.

Bence yumurtladandır o döngün kaç tabi onunlada alakalı? 8-9 hafta nasıl bekledin bravo iyi sabretmişsin 😀 şok etkisi olmuştur :KK70:

Kızlar merhaba...bende bu ay aşılama ile gebe kalanlardanım benide eklerseniz sevinirim..rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin

Hoşgeldin 😊 ekleyeyim son adetin kaçtı hangi tarihte olduğunu bilmek açısından? Rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip etsin🤲

Tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değer 13binlerde mi bana mı öyle geliyor? Benim bildiğim 5bin de kese gözüküyor ve 6-7 hftalık olmuş oluyor. Yoksa bir rakam fazla mı testte

Sonucun 13bin küsürlü olanmı

Tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değer 13binlerde mi bana mı öyle geliyor? Benim bildiğim 5bin de kese gözüküyor ve 6-7 hftalık olmuş oluyor. Yoksa bir rakam fazla mı testte
Bu değerle senin 2-3 aylık hamile olman gerekiyor sanki :KK48:

Çok teşekkür ederim canım. Yani teste göre 13 bin rakam fazla mi bilmiyorum ama tabi pazartesi doktora gidecegim 😊

X