Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de yasadıklarım roman olur ben de cok seyler yasadım daha yeni yenı takmamayı ogrendım sayılır

7 subat QUOTE="Mavi Boncugumm, post: 62707594, member: 757980"]
3 tane evi +1 tane arabası olan annen sizin 5 liranıza mı muhtaç? Şok oldum gerçekten
Her insanın hayatında sınandığı birileri oluyor
Bende zaman zaman annemle bazı sorunlar yaşıyorum canım istersen özeldende dertleşebiliriz bizdeki sorunlar arap saçı gibi
Bazen napsan yaranamıyosun
Benim annem inanılmaz alıngan biridir ve damatlarından bile her türlü inceliği bekler
İstediği şeyi görmeyince hemen kırılır konuşmaz gelip gitmez ve olaylara sadece kendi penceresinden bakar
O alınganlığı yüzünden mesela hayatımın en zor zamanı olan lohusalığımda bile yalnız bırakmıştı beni tam 1 ay boyunca ne aradı ne geldi..ufacık bebekle ve o ağrılarımla bi başıma kalmıştım. Çoğu zaman aç kaldım açlık + stresten dolayı sütümde erken kesildi İnsana öz annesi böyle yapınca çok koyuyo be....hala unutamam ama sırf Allah hakkı için bunu sorun etmiyorum
Herkesin hayatında canını acıtan birileri oluyor. Yinede canı sağolsun diyorum
[/QUOTE]
Benim de yasadıklarım roman olur ben de cok seyler yasadım daha yeni yenı takmamayı ogrendım sayılır
Tabi ekleyin canım yani o zaman 15 Ocak yazayım ama gecikmen var?
7 mart canım bat

Vaktinden önce gelmiyor kuzum vakti gelince biz bile şok olacağız
öyle kuzum
Yavrum dünü bilmediğimizden bi yorum yapamıyorum ama kasık ağrın yumurtlama akıntım olduysa geçmiş olabilir
Akıntının kıvamı nasıldı
kasık ağrım yok bebeğim. Kıvamı da özür dilerim ama sümük gibi
kist yok edici ılac kullanıyorum canım adet sokturucu de yani gebelik olusamaz
Anladım canım

Canim bugünümuze şükür. Denemedigim hicbirsey kalmadi ilac macun bitki iğne ama olmadi malesef. Doktorda en son gittigimde artik boşa ugrasip zaman kaybetme tüp bebek dene dedi. Ama 15.000 cok para. Haziranda kredi cekip denemek istiyorum. Sen nasilsin ne durumdasin

İnşallah o zamana kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın canım Allah mucizeleri de yollar az para değil ama insan son çareyi de düşünüyor konu evlat olunca....sen amh'ne baktırmışmıydın? Bende de durum aynı canım napalım vardır bunda da bir hayır sabredicez ovulasyon test kullanıyorum o kadar pikler oluyo full değerlendirsemde boş... Yumurtammı kaliteli değil anlamadım gitti. 2 ay c life macun kullandım
ne yaparsak yapalım Allah Ol deyince olacak şüphesiz... İnşallah sende birgün burda müjdeli haberini verirsin burdaki bi çok hamile doğurdu belki görmüşsündür
gelenler hamile kaldı büyük çoğunluğu
hayırlısı olsun Allah büyüktür bize de nasip eder birgün bu arada sen bilirsin sana sorayım femara ile klomen ikisi de yumurta geliştiriyor dimi bazı kişiler femara klomenden daha iyi diyor doktordan onu isteyince verirmi ki? Ben hiç yumurta takibi yaptırmadım acaba yaptırsammı diyorum diğer yandan klomen kist yapabiliyomuş korkuyorum bide doktora takip ettirme sıklığı ne kadar oluyo? Çocukla nasıl giderim bilmiyorum yakın yerde özel hastanede yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…