- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.041
İyiyiz kuzucuk yarin kontrol var bakalim gözümün önunde dur kaybolma sakın seviliyorsun :)merabaaaaa canımmm ❤
nasıl geçiyor son günler
Vaktinden önce gelmiyor kuzum vakti gelince biz bile şok olacağızOlacak olacakkkk
Canına can katılmıs masallahAnnem var esim.var bebek uyudu emdi daha ilk gecemiz herkes sende uyu diyor ama sanki götürecekler korkusu var uyuyamıyorum
Benim de yasadıklarım roman olur ben de cok seyler yasadım daha yeni yenı takmamayı ogrendım sayılır3 tane evi +1 tane arabası olan annen sizin 5 liranıza mı muhtaç? Şok oldum gerçekten
Her insanın hayatında sınandığı birileri oluyor
Bende zaman zaman annemle bazı sorunlar yaşıyorum canım istersen özeldende dertleşebiliriz bizdeki sorunlar arap saçı gibi
Bazen napsan yaranamıyosun
Benim annem inanılmaz alıngan biridir ve damatlarından bile her türlü inceliği bekler
İstediği şeyi görmeyince hemen kırılır konuşmaz gelip gitmez ve olaylara sadece kendi penceresinden bakar
O alınganlığı yüzünden mesela hayatımın en zor zamanı olan lohusalığımda bile yalnız bırakmıştı beni tam 1 ay boyunca ne aradı ne geldi..ufacık bebekle ve o ağrılarımla bi başıma kalmıştım. Çoğu zaman aç kaldım açlık + stresten dolayı sütümde erken kesildiİnsana öz annesi böyle yapınca çok koyuyo be....hala unutamam ama sırf Allah hakkı için bunu sorun etmiyorum
Herkesin hayatında canını acıtan birileri oluyor. Yinede canı sağolsun diyorum
Yakın zamanda yumurtlama olmuş diyebilir miyiz yoksa hiç yorum yapamaz mıyız kızlar. Bugün yaptım şimdi
7 mart canım batTabi ekleyin canım yani o zaman 15 Ocak yazayım ama gecikmen var?
kist yok edici ılac kullanıyorum canım adet sokturucu de yani gebelik olusamazisy
Neye göre olmaz diyorki anlamadım
[/QUOTEKşst
öyle kuzumVaktinden önce gelmiyor kuzum vakti gelince biz bile şok olacağız
kasık ağrım yok bebeğim. Kıvamı da özür dilerim ama sümük gibiYavrum dünü bilmediğimizden bi yorum yapamıyorum ama kasık ağrın yumurtlama akıntım olduysa geçmiş olabilir
Akıntının kıvamı nasıldı
Anladım canımkist yok edici ılac kullanıyorum canım adet sokturucu de yani gebelik olusamaz
kasık ağrım yok bebeğim. Kıvamı da özür dilerim ama sümük gibi
Amannn bu ay zaten saldıkkEvet o dönemde öyle oluyor genelde
Boncuğum bu durumda ilişki bugün mü olmalı yoksa dün mü olmalıydıEvet o dönemde öyle oluyor genelde
Boncuğum bu durumda ilişki bugün mü olmalı yoksa dün mü olmalıydı
Ayyy kuzum benim böyle şeylerde psikolojim bozuluyor sanırım. Olmadıİkisi de olursa daha iyi olur balım
Hatta 3 gün üstüste öneriliyor yumurtayı kaçırmamak adına
Ayyy kuzum benim böyle şeylerde psikolojim bozuluyor sanırım. Olmadı
Aman sağlığımız yerimizde elimiz ayağımız tutuyorya buna şükür yavrumNasip gülüm zamanı gelince biz uğraşmasakda olur ama şu bekleme işi en zoru
evet saglik cok onemli gercekten rabbimize cok sukur.Aman sağlığımız yerimizde elimiz ayağımız tutuyorya buna şükür yavrum
Canim bugünümuze şükür. Denemedigim hicbirsey kalmadi ilac macun bitki iğne ama olmadi malesef. Doktorda en son gittigimde artik boşa ugrasip zaman kaybetme tüp bebek dene dedi. Ama 15.000 cok para. Haziranda kredi cekip denemek istiyorum. Sen nasilsin ne durumdasin