Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim ben daha önce 6 kez klomen kullandim işe yaramadi bende. Bu ay femare deniyorum. Reglinin 2.günü gidiliyor doktor vajinal muayeneye gore ilac yaziyor. Sonra 5 gün ilac içip ara ara 2 3 kez daha çagiriyor yumurta takibi için.

İnşallah işe yarar canım Allah gönlüne göre versin

Keşke imkanım olsa bende takip yaptırırdım bu ay ama o kadar sık gidemem yakınlarda hastane yok

haa bide kayinvalidem gorumcem vs geldiler 20 gun kalcaklar bende dun ondan pek giremedim..yatili misafir olunca zor hersey.subat denemeleri nasıl olcak bilmem

haa bide kayinvalidem gorumcem vs geldiler 20 gun kalcaklar bende dun ondan pek giremedim..yatili misafir olunca zor hersey.subat denemeleri nasıl olcak bilmem

Günaydın canım Allah kolaylık versin okul işi oluncada böyle oluyo sıkı giyin üşüme
Eyvah bide topyekün gelmişler
Ebeveyn banyonuz yok dimi böyle zamanlarda çok işe yarıyor benimde hiç olmadı ama olanlara hep imrenmişimdir

Boncuğum. Kafam karışık. O akıntıdan bugünde oldu. Çok yoğun akıntım var açık sarı şeffaf gibi nolüyüür anlamıyorum.
hiç halimde yok. Bacaklarım sızlıyor.

Koku yok dimi? Aman enfeksiyon olmasında
Adetden önce böyle olurmuydu hiç?
Mesela adetden 2-3 gün önce benim sarı sulu akıntım olur .... Yumurtlama ihtimalin olabilirmi acaba? test yaptın mı? Ya da bebiş mi var acaba?
Kafamda deli sorular
Hadi inşallah vardırda şurda senin için halay çekem

Ovulasyon testi yaptım şimdi yumurtlama günü değil. Yani tamda hatırlayamıyorum ki ama adet öncesi akıntım olur muydu
koku yok kuzum
Halayın başı ben olurum öyle bişey olursa
Ama sanmıyorum ya

Ovulasyon testi yaptım şimdi yumurtlama günü değil. Yani tamda hatırlayamıyorum ki ama adet öncesi akıntım olur muydu
koku yok kuzum
Halayın başı ben olurum öyle bişey olursa
Ama sanmıyorum ya

Test nasıl çıktı peki çok mu silik?
Dur bakalım kuzucum hiç belli olmaz
Süprizler habersiz gelir inşÂllah vardır

Boncuğum. Kafam karışık. O akıntıdan bugünde oldu. Çok yoğun akıntım var açık sarı şeffaf gibi nolüyüür anlamıyorum.
hiç halimde yok. Bacaklarım sızlıyor.
Kürklüüüüüm adetine kaç gün var senin bakim bir de adet olcak gibi hissediyor musun belirti var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…