- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.021
Napıosun serocumCanımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napıosun serocumCanımmm
Yasak elmayı izliyordum bebişim sennnNapıosun serocum
Yasak elmayı izliyordum bebişim sennn
Dangalak yaa nefret ediyom izlerken sinirlemiyorumBende onu izledim ara ara kaçırıyorum ama
Dizi belki bu sezon final yapar çünkü yavaş yavaş halit'in sonu geliyo
Utanmaz herif karı değiştirip duruyo
beter olsun
Dangalak yaa nefret ediyom izlerken sinirlemiyorum
Ayşe deeel LeylaYıldız bunun her bişeyini alsın müstehak ona haketti yakında Ayşe de tekmeyi basar buna
Ayşe deeel Leyla
Evet ama hala salak gibi leyla diyorlarLeyla takma adı değilmiydi hani önceden kendini öyle tanıtmıştı ya sonradan ayşeymiş ortaya çıktı
kız yazın niye gidilmesin bi arkadaşım 40 ı çıkmamış çocukla kampa gitmişti çadırını alıpBende herzaman baharda doğurmak istemişimdir veya yazın...ama yazında doğunca bi yere gidilmiyor küçücük bebekle yine o güzelim havalarda evdesin...
Buna rağmen yaz olsun isterdim
Şuan tren kaçtı nasip artık inşÂllah sağlıkla kalsamda artık kışı yazı düşünmüyorum
kız yazın niye gidilmesin bi arkadaşım 40 ı çıkmamış çocukla kampa gitmişti çadırını alıp
Bende edepsiz haliti izleidmYasak elmayı izliyordum bebişim sennn
Acaba kampta neler yaşandıkız yazın niye gidilmesin bi arkadaşım 40 ı çıkmamış çocukla kampa gitmişti çadırını alıp
değerlendirdiniz miAy varya ben kesin dün yumurtladım bugünde çatladı haa. Akıntı geldi çünkü. Testte sanki dün koyuydu bugün açılıyor gibi
MRB KUZUCUKdeğerlendirdiniz mi
merabaaaaa canımmmMRB KUZUCUK
Noodeğerlendirdiniz mi
o zaman iş dönüşü tut kolundan çek götür onu