Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız yazın niye gidilmesin bi arkadaşım 40 ı çıkmamış çocukla kampa gitmişti çadırını alıp

kız yazın niye gidilmesin bi arkadaşım 40 ı çıkmamış çocukla kampa gitmişti çadırını alıp

Valla o anneyle bebeğin durumuna göre değişir kuzum. Ben çok zorlanmıştım
bütün gün sütümü sağmakla uğraşıyodum
2 saatte bir sütümü sağıyodum diğer yandan göğüs yaralarım 1,5 ay sürdü. Hal böyle olunca bi yere gidemiyosun. 1 ay boyunca hiç dışarı çıkamadım zaten benim iyileşmemde uzun sürdü . Arkadaşın şanslıymış demekki onun böyle sorunları yoktu. Sürekli ağlayan bebekler var mesela. Ama gidebilecek durumda bile olsam hayatta kampa gitmem hiç bana göre değil öyle şeyler ufacık bebekle yapamam oralarda yani:)

hahaha iyi ki otel yerine kampa gittik dediler bebekleri çok ağlıyormuş kimseyi rahatsız etmedik en azından diyorlardı.
bence biz bazı şeyleri abartıyoruz. elin gavuru hiç 40lı bebek demiyor. kendini kısıtlamıyor ve bizim kadar çocuğu sıcak tutmuyor

Yakın zamanda yumurtlama olmuş diyebilir miyiz yoksa hiç yorum yapamaz mıyız kızlar. Bugün yaptım şimdi

Eklentiler

• 1DB2E452-152B-42EB-9CA9-07B73188B304.jpeg
    30,4 KB · Görüntüleme: 33
Ay varya ben kesin dün yumurtladım bugünde çatladı haa. Akıntı geldi çünkü. Testte sanki dün koyuydu bugün açılıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…