- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.061
İnşallah o zamana kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın canım Allah mucizeleri de yollar ♥ az para değil ama insan son çareyi de düşünüyor konu evlat olunca....sen amh'ne baktırmışmıydın? Bende de durum aynı canım napalım vardır bunda da bir hayır sabredicez☹ ovulasyon test kullanıyorum o kadar pikler oluyo full değerlendirsemde boş... Yumurtammı kaliteli değil anlamadım gitti. 2 ay c life macun kullandım
ne yaparsak yapalım Allah Ol deyince olacak şüphesiz... İnşallah sende birgün burda müjdeli haberini verirsin burdaki bi çok hamile doğurdu belki görmüşsündür
gelenler hamile kaldı büyük çoğunluğu
hayırlısı olsun Allah büyüktür bize de nasip eder birgün bu arada sen bilirsin sana sorayım femara ile klomen ikisi de yumurta geliştiriyor dimi bazı kişiler femara klomenden daha iyi diyor doktordan onu isteyince verirmi ki? Ben hiç yumurta takibi yaptırmadım acaba yaptırsammı diyorum diğer yandan klomen kist yapabiliyomuş korkuyorum bide doktora takip ettirme sıklığı ne kadar oluyo? Çocukla nasıl giderim bilmiyorum yakın yerde özel hastanede yok
Canim ben daha önce 6 kez klomen kullandim işe yaramadi bende. Bu ay femare deniyorum. Reglinin 2.günü gidiliyor doktor vajinal muayeneye gore ilac yaziyor. Sonra 5 gün ilac içip ara ara 2 3 kez daha çagiriyor yumurta takibi için.