Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah o zamana kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın canım Allah mucizeleri de yollar ♥ az para değil ama insan son çareyi de düşünüyor konu evlat olunca....sen amh'ne baktırmışmıydın? Bende de durum aynı canım napalım vardır bunda da bir hayır sabredicez☹ ovulasyon test kullanıyorum o kadar pikler oluyo full değerlendirsemde boş... Yumurtammı kaliteli değil anlamadım gitti. 2 ay c life macun kullandım
ne yaparsak yapalım Allah Ol deyince olacak şüphesiz... İnşallah sende birgün burda müjdeli haberini verirsin burdaki bi çok hamile doğurdu belki görmüşsündür
gelenler hamile kaldı büyük çoğunluğu
hayırlısı olsun Allah büyüktür bize de nasip eder birgün🤲 bu arada sen bilirsin sana sorayım femara ile klomen ikisi de yumurta geliştiriyor dimi bazı kişiler femara klomenden daha iyi diyor doktordan onu isteyince verirmi ki? Ben hiç yumurta takibi yaptırmadım acaba yaptırsammı diyorum diğer yandan klomen kist yapabiliyomuş korkuyorum bide doktora takip ettirme sıklığı ne kadar oluyo? Çocukla nasıl giderim bilmiyorum yakın yerde özel hastanede yok😣

Canim ben daha önce 6 kez klomen kullandim işe yaramadi bende. Bu ay femare deniyorum. Reglinin 2.günü gidiliyor doktor vajinal muayeneye gore ilac yaziyor. Sonra 5 gün ilac içip ara ara 2 3 kez daha çagiriyor yumurta takibi için.

Canim ben daha önce 6 kez klomen kullandim işe yaramadi bende. Bu ay femare deniyorum. Reglinin 2.günü gidiliyor doktor vajinal muayeneye gore ilac yaziyor. Sonra 5 gün ilac içip ara ara 2 3 kez daha çagiriyor yumurta takibi için.

İnşallah işe yarar canım Allah gönlüne göre versin

Keşke imkanım olsa bende takip yaptırırdım bu ay ama o kadar sık gidemem yakınlarda hastane yok😕

haa bide kayinvalidem gorumcem vs geldiler 20 gun kalcaklar bende dun ondan pek giremedim..yatili misafir olunca zor hersey.subat denemeleri nasıl olcak bilmem🤭😊

haa bide kayinvalidem gorumcem vs geldiler 20 gun kalcaklar bende dun ondan pek giremedim..yatili misafir olunca zor hersey.subat denemeleri nasıl olcak bilmem🤭😊

Günaydın canım Allah kolaylık versin okul işi oluncada böyle oluyo🤔 sıkı giyin üşüme
Eyvah bide topyekün gelmişler🙄
Ebeveyn banyonuz yok dimi böyle zamanlarda çok işe yarıyor🤭 benimde hiç olmadı ama olanlara hep imrenmişimdir😀

Boncuğum. Kafam karışık. O akıntıdan bugünde oldu. Çok yoğun akıntım var açık sarı şeffaf gibi nolüyüür anlamıyorum.
hiç halimde yok. Bacaklarım sızlıyor.

Koku yok dimi? Aman enfeksiyon olmasında
Adetden önce böyle olurmuydu hiç?
Mesela adetden 2-3 gün önce benim sarı sulu akıntım olur .... Yumurtlama ihtimalin olabilirmi acaba? 🤔 test yaptın mı? Ya da bebiş mi var acaba?
Kafamda deli sorular😂
Hadi inşallah vardırda şurda senin için halay çekem :halay:

Koku yok dimi? Aman enfeksiyon olmasında
Adetden önce böyle olurmuydu hiç?
Mesela adetden 2-3 gün önce benim sarı sulu akıntım olur .... Yumurtlama ihtimalin olabilirmi acaba? 🤔 test yaptın mı? Ya da bebiş mi var acaba?
Kafamda deli sorular😂
Hadi inşallah vardırda şurda senin için halay çekem :halay:
Ovulasyon testi yaptım şimdi yumurtlama günü değil. Yani tamda hatırlayamıyorum ki ama adet öncesi akıntım olur muydu🤦‍♀️🤦‍♀️
koku yok kuzum
Halayın başı ben olurum öyle bişey olursa😀😀
Ama sanmıyorum ya🙆🏼‍♀️

Ovulasyon testi yaptım şimdi yumurtlama günü değil. Yani tamda hatırlayamıyorum ki ama adet öncesi akıntım olur muydu🤦‍♀️🤦‍♀️
koku yok kuzum
Halayın başı ben olurum öyle bişey olursa😀😀
Ama sanmıyorum ya🙆🏼‍♀️

Test nasıl çıktı peki çok mu silik?
Dur bakalım kuzucum hiç belli olmaz
Süprizler habersiz gelir🤗 inşÂllah vardır🤲♥️

Boncuğum. Kafam karışık. O akıntıdan bugünde oldu. Çok yoğun akıntım var açık sarı şeffaf gibi nolüyüür anlamıyorum.
hiç halimde yok. Bacaklarım sızlıyor.
Kürklüüüüüm adetine kaç gün var senin bakim 🙄 bir de adet olcak gibi hissediyor musun belirti var mı

X