- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.001
Niye istemiyon ki zor mu oluyorkışa gelsin istemiyorum bebek.. belkivde denesek bile olmayacak o kadar zaman ama bi ihtimal olursa diye istemiyirum. temmuz dan sonra tekrar bırakacağım korunmayi
cok zor ya 3 cocukla eve tikanip kalmak istemiyorum kis bebegi zorrrNiye istemiyon ki zor mu oluyor
Anladım tatlım. Hakkında hayırlısı olsun inşallahcok zor ya 3 cocukla eve tikanip kalmak istemiyorum kis bebegi zorrr
cok merakli olmak iyi degilmis vaktini bekliycen ya o neydi 10 gun kala yapnak ney ..as sabir ya dimi??sonu boyle iste
cok zor ya 3 cocukla eve tikanip kalmak istemiyorum kis bebegi zorrr
aslinda yazın da guzel .40 i ciktimi koy arabaya gez valla .park piknik vs buyur giderBende herzaman baharda doğurmak istemişimdir veya yazın...ama yazında doğunca bi yere gidilmiyor küçücük bebekle yine o güzelim havalarda evdesin...
Buna rağmen yaz olsun isterdim
Şuan tren kaçtı nasip artık inşÂllah sağlıkla kalsamda artık kışı yazı düşünmüyorum
tabi ya ilk denemeydi zaten enfeksiyon falan atlattım sasirmistim zati.ama isin kotusu mart tan sonra korunmaya baslayacagiz tekrar .haktan hayirlisi
subat deneyecegim cnm bide esim yurt disi donunce insallah.ama nisan dan sonra korunacagim.burdayim ya sevdim siziİnşallah hayırlısı olur peki buraya girmeyecekmisin hani erteledinya?
aslinda yazın da guzel .40 i ciktimi koy arabaya gez valla .park piknik vs buyur gidernasip olsunda hayirli si hangisiyse olsun insallah.benim iki var ya ondan boyle biraz plam yapiyorum ilk yada ikinci olsaydi cok düşünmezdim galiba
cok haklisin cnm en mantıklısı tabi.rabbim sanada burdaki butun kardeslerime de bana da nasip etsin insallah..saglikla hayirlaAynen valla ilk olanlar hiç düşünmez
2.lerde de düşünülmüyor dediğin gibi
Geçen sene bu ayda hamile kalmıştım
Tam 1 sene olmuş... Eğer doğsaydı Aralık başında doğacaktı o zamanlar kendi kendime diyodumki kışın soğuğunda napıcam ben falan ey gidi ne kadar boş düşünmüşüm
Rabbim doğmasını nasip edecek mi bakalım herşeyden önce onu düşünmek gerekirdi
Velev ki nasip olmayınca aklım başıma geldi
Şuan tek düşündüğüm şey Rabbim sağlıkla hayırlı olanı nasip etsin
subat deneyecegim cnm bide esim yurt disi donunce insallah.ama nisan dan sonra korunacagim.burdayim ya sevdim sizi
cok haklisin cnm en mantıklısı tabi.rabbim sanada burdaki butun kardeslerime de bana da nasip etsin insallah..saglikla hayirla
amin insallah.grsrz cnm ben hazırlanıp oglani okuldan almaya gideyim .a.e.oAmin canım mübarek ezan okunuyor
Rabbim hepimizi muradımıza erdirsin amin♥♥♥♥
amin insallah.grsrz cnm ben hazırlanıp oglani okuldan almaya gideyim .a.e.o
Korkma canım benim Bi anda hersey ardı ardına gelişiyor inşallah normal sinde sancını cekip doğumunu yapacaksın Allah yardımcın olsun sakin ol yeterliCanisi çok korkuyorum sen deneyimli annesin nasıl olacak ben herşeyimi hazırlamıştım ama elim ayağım.birnirine dolaşıyor ya resmen
Ooooo gözün aydın olsunnn canımmmmmMavi Boncugumm K KurkmantoluS @Tatlim12345 balbebekk @fer_nur @Minnieee ah neler yaşıyorum anlatamam nasıl dua ediyorum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese sizlere başta olmak üzere nasip etsin sizleri çok seviyorum sizlere yazmadan edemedim ağrım.var hafif saat 20.30 da canımı Can oğlumu kucağıma aldım normal doğumla çok ağladım acı da çektim ama şuan sanki gram acı cekmwdim gibi masalalah o da iyi bende iyiyim ne olur birbirmize hep dua edelim ben her süreci sizlerle yaşadım Allah bu yüzden bile bu iyiliğini için bile.sizlere o mis cennet kokulu meleginsen nnasip etsin .. Eki Görüntüle 2587714
Canımmm kızlarrrr