Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok zor ya 3 cocukla eve tikanip kalmak istemiyorum kis bebegi zorrr

Bende herzaman baharda doğurmak istemişimdir veya yazın...ama yazında doğunca bi yere gidilmiyor küçücük bebekle yine o güzelim havalarda evdesin...
Buna rağmen yaz olsun isterdim
Şuan tren kaçtı nasip artık inşÂllah sağlıkla kalsamda artık kışı yazı düşünmüyorum

aslinda yazın da guzel .40 i ciktimi koy arabaya gez valla .park piknik vs buyur gidernasip olsunda hayirli si hangisiyse olsun insallah.benim iki var ya ondan boyle biraz plam yapiyorum ilk yada ikinci olsaydi cok düşünmezdim galiba

aslinda yazın da guzel .40 i ciktimi koy arabaya gez valla .park piknik vs buyur gidernasip olsunda hayirli si hangisiyse olsun insallah.benim iki var ya ondan boyle biraz plam yapiyorum ilk yada ikinci olsaydi cok düşünmezdim galiba

Aynen valla ilk olanlar hiç düşünmez
2.lerde de düşünülmüyor dediğin gibi
Geçen sene bu ayda hamile kalmıştım
Tam 1 sene olmuş... Eğer doğsaydı Aralık başında doğacaktı o zamanlar kendi kendime diyodumki kışın soğuğunda napıcam ben falan ey gidi ne kadar boş düşünmüşüm
Rabbim doğmasını nasip edecek mi bakalım herşeyden önce onu düşünmek gerekirdi
Velev ki nasip olmayınca aklım başıma geldi
Şuan tek düşündüğüm şey Rabbim sağlıkla hayırlı olanı nasip etsin

cok haklisin cnm en mantıklısı tabi.rabbim sanada burdaki butun kardeslerime de bana da nasip etsin insallah..saglikla hayirla

Canisi çok korkuyorum sen deneyimli annesin nasıl olacak ben herşeyimi hazırlamıştım ama elim ayağım.birnirine dolaşıyor ya resmen
Korkma canım benim Bi anda hersey ardı ardına gelişiyor inşallah normal sinde sancını cekip doğumunu yapacaksın Allah yardımcın olsun sakin ol yeterli

Ooooo gözün aydın olsunnn canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…